35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA my wcinamy makowiec, który jest boski i nie zauważamy, ze mak wyleciał z jednego boku
Na teściową mamy sposób na wieczór, sadzamy ją przed tv i oglądamy film, dziś nasz ukochany Va banque. Oczywiście teściowa chce gadać, ale ją ignorujemy albo robimy psssttt, no i dało rade wytrzymać prawie 2 godziny we względnej ciszy. Ale ze paszcza się jej nie zamyka, to nie było jej dane usłyszeć radosnej nowiny
Nie wiem czy w ogóle przebijemy się przez jej słowotok
Dobrze, ze już wieczór i lecimy spać. Dobranoc, dziewczynki!
Mango, Myszonek, Parka, malgos741, samira, mysza1975, Kate 75, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zawsze cieszyłam się na te święta, ale w tym roku mam jakiś odrzut
Denerwuje mnie dekorowanie i w ogóle ta cała otoczka. Najchętniej zamknęłabym się i z nikim nie rozmawiała. Czy ze mną jest coś nie tak?
Myszonek, Simba, malgos741, Kate 75, polarmiś lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Zawsze cieszyłam się na te święta, ale w tym roku mam jakiś odrzut
Denerwuje mnie dekorowanie i w ogóle ta cała otoczka. Najchętniej zamknęłabym się i z nikim nie rozmawiała. Czy ze mną jest coś nie tak?
Muszę Cię rozczarowaćMyślę, że każdy ma tak raz na jakiś czas.
Mango lubi tę wiadomość
-
Post usunięty przez administratora za łamanie regulaminu
-
Zmykam
nogi mi w d.... wchodzą
Do zobaczenia jutro.
Wszystkim życzę z okazji świąt:
aby wszystkie marzenia się spełniły,
aby wszystkie cele, które sobie postawicie zostały osiągnięte
oraz
aby wszystkie obietnice, które usłyszałyście lub usłyszycie - zostały dotrzymane.
Życzę pełnych miłości, radości oraz spokoju, a przede wszystkim błogosławionych świąt.malgos741, Bursztyn, Kate 75, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wiesz ubzdurałam sobie, że z okazji świąt dostanę ten wymarzony zielony prezent
, a dostałam to co zawsze
Wiem - byłam naiwna, ale ...
Bursztyn wrote:jest jakis konkretny powod?malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
witam dziewczyny, ja po robocie i po ginku.
Od jutra lutka.
Przygotowania do świąt trwają co prawda nic nie gotuję ale sprzątanie było,
ciasta jutro dostanę więc ciast nie piekę.
Jutro na rano a od razu po robocie do mamki więc jutro się nie odezwę może rano, na wszelki wypadek :
Życzę Wszystkim Wesołych Świąt, spełnienia marzeń, zielonych kropeczek i zdrowia przede wszystkim.samira, Parka, Bursztyn, Kate 75, ania.g, Myszonek, Iwone, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnywitam wieczorowa porą
trochę mi przykro ,chociaż mój G mi dużo pomógł ale dziś miał do pracki na popołudniu i jutro tez ,to najgorsze ale przyjdzie wcześniej tak koło 19 a tak by był o 23 prawie (ale to za sprawa zmiennika)
ja już padam,oczy mi się zamykają choinkę ubrałam ,babkę zrobiłam, sałatkę tez itp...jutro makówki,murzynek korzenny,smażenie rybek,ugotować kompot z suszu...i parę innych ...
Buziaki dla wszystkich :* :* :*Bursztyn, Kate 75, ania.g, Myszonek, grosza, Iwone, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale fajnie ,kumpela z mojego starego forum urodziła parę godzin temu Bartusia 54 cm i 3200g. Naturalnie. fajny prezent Gwiazdkowy ,podobno jest malutki i śliczny
Kate 75, Myszonek, bliska77, Mango, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Wiesz ubzdurałam sobie, że z okazji świąt dostanę ten wymarzony zielony prezent
, a dostałam to co zawsze
Wiem - byłam naiwna, ale ...
Jak sprawa z zabiegiem? Dojrzalas juz do decyzji? Mysle, ze mogloby to wiele zmienic na korzysc w staraniach.
ania.g, Myszonek, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Świąt prawdziwie świątecznych,
ciepłych w sercu,
zimowych na zewnątrz
jaśniejących pierwszą gwiazdką,
co daje nadzieję na następny Nowy Rok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 23:50
Bursztyn, Kate 75, ania.g, Myszonek, Iwone, Pusurek, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczęta w ten Wigilijny poranek. Życzę Wam spełnienia marzenia o dziecku, radości, ciepła i miłości. Wesołych Świąt.
grosza, Myszonek, Iwone, Bursztyn, Niuta, Parka, Kate 75, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Kochane!
Mikołaja bogatego,
śniegu bielutkiego,
choinki pachnącej
i gwiazdki błyszczącej.
Minimum stresu,
maksimum miłości
i tyle radości
ile karp ma ości!
Życzę Wam!Myszonek, Iwone, bliska77, Bursztyn, Parka, Kate 75, polarmiś, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
i ja witam w wigilijny poranek,
za chwilę poranna kawa, potem trochę sprzątania,
z takich kuchennych rewolucji, to na dzisiaj tylko smażenie ryby zostało.
Nie przepadam za karpiem więc będzie pstrąg,
ale
jakoś nie czuję tej magii świąt.
A jutro rocznica ślubu ... jak będzie pogoda, to może wybierzemy się na spacer.
Mango - popieram Bursztynka (i pewnie nie tylko ja) - Każda z nas marzy o dzieciątku, przez każdą z nas przebiegła myśl: "jaki byłby fajny prezent na święta". A, że teraz jest ten "specjalny czas", który nasila rodzinną atmosferę, to pragnienie to wzrasta.
U mnie reszta objawów wskazuje na zbliżającą się @ więc pewnie 28 grudnia się pojawi. Temperatura wysoka ale w poprzednim cyklu też tak było. Poza tym dzisiejszy pomiar zaburzony więc nie mam się czym sugerować.
A byłby taki fajny prezent rocznicowo - noworoczny
Najwyżej trzeba się będzie cieszyć z przyjemności kolejnych starań.
Mango - głowa do górybliska77, grosza, Bursztyn, Mango, Parka, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez Wam zycze wesolych Świat - zyczenia ślę przy porannej kawie w lozeczku.
Myszonku w poprzednim cyklu temperaturke mialas inna, szla juz w dol a teraz ladnie sie utrzymuje.
Mango wiem jak Ci przykro. Sa cykle w ktorych szczegolnie sie nastawiamy i jak nie wychodzi czlowiek jest w czarnej dupie rozpaczy. Nie wiem jak Cie pocieszyc, skup sie na swietach a potem na swoim zdrowiu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 07:52
Iwone, grosza, Bursztyn, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Myszonku w poprzednim cyklu temperaturke mialas inna, szla juz w dol a teraz ladnie sie utrzymuje.
Polarku, dzisiaj jest zaburzona - mierzona godzinę później.
Zresztą już dzisiaj nie wiedziałam, co wpisać więc czekam na jutrzejszy pomiar. Zawsze mierzę o 5.30. Dziś tuż przed 5.00 pogoniło mnie siqu ale zanim poszłam do wc, to zmierzyłam - 36,76 (to tylko pół godziny przed normalnym pomiarem); potem wróciłam i jeszcze przysnęłam.
Obudziłam się o 6,30 i z ciekawości zmierzyłam jeszcze raz i tempka była 36.98 - nie mam pojęcia więc którą brać pod uwagę.Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:W doopie z tempk, zrob testa.
hehe,
na wykresie zaznaczyłam wyższąmimo pustego kółeczka - bo ładnie wygląda na tym poziomie - choć jeszcze jeden dzień.
a testu się bojęgrosza, bliska77, Mango, Parka, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość