X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my wcinamy makowiec, który jest boski i nie zauważamy, ze mak wyleciał z jednego boku ;) Na teściową mamy sposób na wieczór, sadzamy ją przed tv i oglądamy film, dziś nasz ukochany Va banque. Oczywiście teściowa chce gadać, ale ją ignorujemy albo robimy psssttt, no i dało rade wytrzymać prawie 2 godziny we względnej ciszy. Ale ze paszcza się jej nie zamyka, to nie było jej dane usłyszeć radosnej nowiny ;) Nie wiem czy w ogóle przebijemy się przez jej słowotok :D Dobrze, ze już wieczór i lecimy spać. Dobranoc, dziewczynki! :)

Mango, Myszonek, Parka, malgos741, samira, mysza1975, Kate 75, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawsze cieszyłam się na te święta, ale w tym roku mam jakiś odrzut :( Denerwuje mnie dekorowanie i w ogóle ta cała otoczka. Najchętniej zamknęłabym się i z nikim nie rozmawiała. Czy ze mną jest coś nie tak?

Myszonek, Simba, malgos741, Kate 75, polarmiś lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Zawsze cieszyłam się na te święta, ale w tym roku mam jakiś odrzut :( Denerwuje mnie dekorowanie i w ogóle ta cała otoczka. Najchętniej zamknęłabym się i z nikim nie rozmawiała. Czy ze mną jest coś nie tak?

Muszę Cię rozczarować ;) Myślę, że każdy ma tak raz na jakiś czas.

Mango lubi tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Post usunięty przez administratora za łamanie regulaminu
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    jest jakis konkretny powod?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 22:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmykam :)

nogi mi w d.... wchodzą :(

Do zobaczenia jutro.

Wszystkim życzę z okazji świąt:
    aby wszystkie marzenia się spełniły,
    aby wszystkie cele, które sobie postawicie zostały osiągnięte
    oraz
    aby wszystkie obietnice, które usłyszałyście lub usłyszycie - zostały dotrzymane.

Życzę pełnych miłości, radości oraz spokoju, a przede wszystkim błogosławionych świąt.

malgos741, Bursztyn, Kate 75, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz ubzdurałam sobie, że z okazji świąt dostanę ten wymarzony zielony prezent :( , a dostałam to co zawsze :( Wiem - byłam naiwna, ale ...
    Bursztyn wrote:
    jest jakis konkretny powod?

malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 23:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam dziewczyny, ja po robocie i po ginku.
    Od jutra lutka.
    Przygotowania do świąt trwają co prawda nic nie gotuję ale sprzątanie było,
    ciasta jutro dostanę więc ciast nie piekę.
    Jutro na rano a od razu po robocie do mamki więc jutro się nie odezwę może rano, na wszelki wypadek :
    Życzę Wszystkim Wesołych Świąt, spełnienia marzeń, zielonych kropeczek i zdrowia przede wszystkim. :-)

samira, Parka, Bursztyn, Kate 75, ania.g, Myszonek, Iwone, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wieczorowa porą

trochę mi przykro ,chociaż mój G mi dużo pomógł ale dziś miał do pracki na popołudniu i jutro tez ,to najgorsze ale przyjdzie wcześniej tak koło 19 a tak by był o 23 prawie (ale to za sprawa zmiennika)

ja już padam,oczy mi się zamykają choinkę ubrałam ,babkę zrobiłam, sałatkę tez itp...jutro makówki,murzynek korzenny,smażenie rybek,ugotować kompot z suszu...i parę innych ...

Buziaki dla wszystkich :* :* :*

Bursztyn, Kate 75, ania.g, Myszonek, grosza, Iwone, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 grudnia 2013, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale fajnie ,kumpela z mojego starego forum urodziła parę godzin temu Bartusia 54 cm i 3200g. Naturalnie. fajny prezent Gwiazdkowy ,podobno jest malutki i śliczny :)

Kate 75, Myszonek, bliska77, Mango, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Wiesz ubzdurałam sobie, że z okazji świąt dostanę ten wymarzony zielony prezent :( , a dostałam to co zawsze :( Wiem - byłam naiwna, ale ...
    wcale nie naiwna, tylko taka sama jak my wszystkie :) Jak sprawa z zabiegiem? Dojrzalas juz do decyzji? Mysle, ze mogloby to wiele zmienic na korzysc w staraniach.

ania.g, Myszonek, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 grudnia 2013, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świąt prawdziwie świątecznych,
    ciepłych w sercu,
    zimowych na zewnątrz
    jaśniejących pierwszą gwiazdką,
    co daje nadzieję na następny Nowy Rok.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 23:50

Bursztyn, Kate 75, ania.g, Myszonek, Iwone, Pusurek, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczęta w ten Wigilijny poranek. Życzę Wam spełnienia marzenia o dziecku, radości, ciepła i miłości. Wesołych Świąt.

grosza, Myszonek, Iwone, Bursztyn, Niuta, Parka, Kate 75, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • grosza Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane!
    Mikołaja bogatego,
    śniegu bielutkiego,
    choinki pachnącej
    i gwiazdki błyszczącej.
    Minimum stresu,
    maksimum miłości
    i tyle radości
    ile karp ma ości!
    Życzę Wam!

Myszonek, Iwone, bliska77, Bursztyn, Parka, Kate 75, polarmiś, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja witam w wigilijny poranek,

za chwilę poranna kawa, potem trochę sprzątania,
    z takich kuchennych rewolucji, to na dzisiaj tylko smażenie ryby zostało.
    Nie przepadam za karpiem więc będzie pstrąg,
    ale
    jakoś nie czuję tej magii świąt.
    A jutro rocznica ślubu ... jak będzie pogoda, to może wybierzemy się na spacer.

Mango - popieram Bursztynka (i pewnie nie tylko ja) - Każda z nas marzy o dzieciątku, przez każdą z nas przebiegła myśl: "jaki byłby fajny prezent na święta". A, że teraz jest ten "specjalny czas", który nasila rodzinną atmosferę, to pragnienie to wzrasta.

U mnie reszta objawów wskazuje na zbliżającą się @ więc pewnie 28 grudnia się pojawi. Temperatura wysoka ale w poprzednim cyklu też tak było. Poza tym dzisiejszy pomiar zaburzony więc nie mam się czym sugerować.
    A byłby taki fajny prezent rocznicowo - noworoczny :)

Najwyżej trzeba się będzie cieszyć z przyjemności kolejnych starań.

Mango - głowa do góry :)

bliska77, grosza, Bursztyn, Mango, Parka, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez Wam zycze wesolych Świat - zyczenia ślę przy porannej kawie w lozeczku.
    Myszonku w poprzednim cyklu temperaturke mialas inna, szla juz w dol a teraz ladnie sie utrzymuje.

Mango wiem jak Ci przykro. Sa cykle w ktorych szczegolnie sie nastawiamy i jak nie wychodzi czlowiek jest w czarnej dupie rozpaczy. Nie wiem jak Cie pocieszyc, skup sie na swietach a potem na swoim zdrowiu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 07:52

Iwone, grosza, Bursztyn, Mango, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet Myszonku tempka idzie w gore!!!! Tescik? Dzis Wigilia!

Myszonek, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Myszonku w poprzednim cyklu temperaturke mialas inna, szla juz w dol a teraz ladnie sie utrzymuje.

Polarku, dzisiaj jest zaburzona - mierzona godzinę później.

Zresztą już dzisiaj nie wiedziałam, co wpisać więc czekam na jutrzejszy pomiar. Zawsze mierzę o 5.30. Dziś tuż przed 5.00 pogoniło mnie siqu ale zanim poszłam do wc, to zmierzyłam - 36,76 (to tylko pół godziny przed normalnym pomiarem); potem wróciłam i jeszcze przysnęłam.
    Obudziłam się o 6,30 i z ciekawości zmierzyłam jeszcze raz i tempka była 36.98 - nie mam pojęcia więc którą brać pod uwagę.

Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W doopie z tempk, zrob testa.

Myszonek, bliska77, Bursztyn, Parka, Kate 75, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W doopie z tempk, zrob testa.

hehe,
    na wykresie zaznaczyłam wyższą :) mimo pustego kółeczka - bo ładnie wygląda na tym poziomie - choć jeszcze jeden dzień.

a testu się boję :P

grosza, bliska77, Mango, Parka, Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

‹‹ 1913 1914 1915 1916 1917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ