35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:o, też kiedys o tym czytałam
, dziś po pracy będę sie inhalować, córka jedzie z meżem do teściów, mi pozostała tradycyjna sałatka do zrobienia i gdzies do 18 mam czas dla siebie to wykorzystam go na kurację
aha ja skarpetę zawiązuję w supełek ...
mam nadzieje ze córcia będzie mogła odwiedzić dziadka ...
no i Zdrówka dla Twojego TATYWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 09:23
Myszonek, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:Aga porządną garść soli podgrzewasz mocno na patelni,przesypujesz do skarpety i przykładasz w miejsca zatok czołowych,nosowych i szczękowych (wiadomo nie tak żeby się oparzyć ale sol ma być mocno ciepła a nawet gorąca)ona wtedy wytwarza te jony które nawilżają i a ciepło z soli znosi stan zapalny ,możesz nawet na ucho przykładać naprawdę jest ulga (przykładać aż zrobi się letnia sól) powtarzać ze 3razy na dzień
aha ja skarpetę zawiązuję w supełek ...
mam nadzieje ze córcia będzie mogła odwiedzić dziadka ...
no i Zdrówka dla Twojego TATY, za dwa trzy dni, zdam relacje czy Wasze sposoby zadziałały
Myszonek, samira, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
Kochane Dziewczyny, zycze Wam zdrowia i milosci- bo to jest najwazniejsze, reszta przyjdzie sama. Niech te nadchodzace Swieta przyniosa Wam spokoj serca, akceptacje i poczucie ze wszystko zmierza w najlepszym dla Was kierunkusamira, anna maria, Myszonek, Reni, bliska77, grosza, Parka, Kate 75, polarmiś, Simba, Iwone, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
BIALE MYSLI LEKKIE JAK PUCH NIECH ANIOL PRZYWIEJE Z NIEBA ,OTWORZY SKRZYDLEM NADZIEI I KOLEDE ZASPIEWA.BO DZISIAJ JEST PIEKNY DZIEN , WSZYSTKO SIE RODZI NA NOWO, W BLASKU TAJEMNYCH SWIAT ZYJ ZDROWO I KOLOROWO. Zyczenia dla was wszystkich kochane dziewczyny.
Myszonek, Bursztyn, Reni, bliska77, grosza, Parka, Kate 75, polarmiś, samira, Iwone, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie wszystkim dziewczynom mogłam złożyć życzenia pod wykresem
Dziewczyny życzę Wam spokojnych, radosnych, rodzinnych Świąt, dużo zdrowia dla Was i Waszych rodzin. Niech ta gwiazdka będzie pełna wiary i nadziei.
Bursztyn, anna maria, bliska77, Myszonek, grosza, Parka, Kate 75, polarmiś, Simba, samira, Iwone, ania.g, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry i życzenia Wesołych Świąt dla wszystkich oczekujących i zafasolkowanych - oby spełniły się marzenia o dzieciaczkach, obyśmy wszystkie jak tu jesteśmy mogły je tulić w przyszłym roku.
Po ostatnim prawdziwym wysypie ciąż na naszym fantastycznym forum jestem pełna nadziei, że kto tu się pojawi, ten w końcu się doczeka, jedne dziewczyny prawie od razu (nie będę pokazywać palcem), inne już niedługo. Wsparcie jakiego można tu doznać jest naprawdę ... bezcenne. Bardzo się cieszę, że do Was trafiłam. Czytam i codziennie przeżywam wszystkie radości, troski, załamki, wątpliwości i rozczarowania razem z Wami, nie zawsze mogę pisać, ale podczytuję.
Świąteczna aura niech się udzieli nam wszystkimi głowy do góry!
Reni, anna maria, bliska77, Myszonek, grosza, Bursztyn, Pusurek, Kate 75, ania.g, samira, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:AGa, żeby ulżyć sobie trochę..mam sposób ale nieprzyjemny (lekarz mi polecił)
kupujesz sól fizjoligoczną w ampułkach
wylewasz ją na dłoń.. zatykasz jedną dziurkę od nosa i wciągasz mocno przez drugą dziurkę tak żeby poleciało aż do gardła i wypluwasz.. ja jestem baaardzo obrzydliwa więc wersja takich jak dla mnie to wciągasz mocno przez jedną dziurkę i mocno wydmuchujesz
mi to wystarczypomaga
p.s. dzień dobryMyszonek, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczynki,
w ten szczególny dzień życzę Wam przede wszystkim zdrowych spokojnych i magicznych chwil spędzonych w gronie najbliższych, radości z prezentów (szczególnie tych w postaci zielonych kropeczek), pogody ducha i wiele słoneczka na co dzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 10:21
grosza, Myszonek, Bursztyn, Parka, samira, Iwone, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny - nie mam szans na złożenie życzeń pod wykresami...ale życzę wszystkim Wam spełnienia, miłości i wiary w nas samych i naszych bliskich, no i spełnienia ważnych marzeń dla każdej z nas. Spokojnych Świąt
bliska77, grosza, Bursztyn, Parka, Reni, Kate 75, polarmiś, Myszonek, samira, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Dziewczynki,
w ten szczególny dzień życzę Wam przede wszystkim zdrowych spokojnych i magicznych chwil spędzonych w gronie najbliższych, radości z prezentów (szczególnie tych w postaci zielonych kropeczek), pogody ducha i wiele słoneczka na co dzieńbliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWidze, ze dziś już świątecznie, a u mnie humor pod psem, bo mnie ta jędza wnerwia. Wstała o 3.30 na siku i telepała się po schodach stukając jak słoń, na dodatek zamknęła się na kluczyk w łazience ( w środku nocy, bo przecież moglibysmy ja chyba podejrzeć! ) i nie mogla się potem otworzyć, wiec szarpała za klamkę i kluczyk, robiąc na maxa hałasu w nocnej ciszy, potem wstała o 8 i szalała na dole w kuchni. Poleciała za nami do sklepu, teraz pyta czemu nie mamy żadnych tradycji świątecznych, bo nie chcemy iść z nią do protestanckiego kościoła. A ona musi iść, bo nie czuje klimatu świat... Na każdy temat wie wszystko najlepiej i zrobi pol godzinny wykład. Dziewczyny, jestem załamana, miały być nasze pierwsze święta w nowym domu, teraz jeszcze z dodatkowa radością, a ta zołza wszystko zepsuła...
bliska77, Iwone, malgos741, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek, to jej powiedz co Cię boli i dodaj, ze to Twój dom i Ty go prowadzisz tak, jak uważasz, a ona jest Twoim gościem i jako gość powinna dostosować się do zasad panujących w tym domu. Jeśli jej tego wprost nie powiesz, to się będziecie tak przepychały bez końca. A jeśli to nie pomoże to ją zwyczajnie ignoruj i rób swoje, moze sama wpadnie na to, ze powinna się wycofać.
Bursztyn, Pusurek, Kate 75, Parka, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Widze, ze dziś już świątecznie, a u mnie humor pod psem, bo mnie ta jędza wnerwia. Wstała o 3.30 na siku i telepała się po schodach stukając jak słoń, na dodatek zamknęła się na kluczyk w łazience ( w środku nocy, bo przecież moglibysmy ja chyba podejrzeć! ) i nie mogla się potem otworzyć, wiec szarpała za klamkę i kluczyk, robiąc na maxa hałasu w nocnej ciszy, potem wstała o 8 i szalała na dole w kuchni. Poleciała za nami do sklepu, teraz pyta czemu nie mamy żadnych tradycji świątecznych, bo nie chcemy iść z nią do protestanckiego kościoła. A ona musi iść, bo nie czuje klimatu świat... Na każdy temat wie wszystko najlepiej i zrobi pol godzinny wykład. Dziewczyny, jestem załamana, miały być nasze pierwsze święta w nowym domu, teraz jeszcze z dodatkowa radością, a ta zołza wszystko zepsuła...
) to powiedzcie jej o ciazy, a potem mozesz zaszywac sie w pokoju i mowic ze boli Cie glowa a kaazdy dziwiek wywyoluje mdlosci
skorzystaj z broni ktora masz
Pusurek, Parka, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Pusurek, to jej powiedz co Cię boli i dodaj, ze to Twój dom i Ty go prowadzisz tak, jak uważasz, a ona jest Twoim gościem i jako gość powinna dostosować się do zasad panujących w tym domu. Jeśli jej tego wprost nie powiesz, to się będziecie tak przepychały bez końca. A jeśli to nie pomoże to ją zwyczajnie ignoruj i rób swoje, moze sama wpadnie na to, ze powinna się wycofać.
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Witam się w wigilijny dzień!
Wczoraj dużo pisałyście,ja niestety nie mogłam, bo szalałam w kuchni u mamy, skończyłam szał u siebie w kuchni o 1.30, niestety w tym roku moja mama się rozchorowała, kręgosłup dał się we znaki i prawie wszystko musiałam zrobić sama, nie powiem jak się czuje i co mnie na.... ,niecenzuralnych słów wigilię używać nie będę, i jeszcze do tego dodatkowa druga wigilia u teściowej chyba padnę na twarz, ale cóż święta są raz w roku.
Aguś trzymaj się i postaraj się przetrwać ten trudny świąteczny czas, dużo zdrówka dla ciebie, twojego taty i całej twojej rodzinki, najważniejsze, że jesteście razem.
Na zatkany nos zatoki katar flegmę spływającą do gardła biorę sinupred ziołowy lek na bazie kwiatu bzu czarnego lub pije kwiat suszony bzu czarnego (suszymy z mamą), z tego co wiem lek można brać w ciąży.
Mango nie łam się, przytulam
Slash fajnie poczytać sobie o miłościkochajcie się tak dalej.
Ja jestem chyba na trochę innym etapie, ale po 16 latach to chyba da się usprawiedliwić.
Aniu.g cieszę się razem z tobą, nie wiedziałam, że lekarz już poda jakieś wymiary super, i ta kumulacja owulacji, piękny tekstczyli tak jakbyś trafiła główną wygraną w kumulacji
Odpoczywaj jak zalecił lekarz.
Myszonku nie kryguj się i zrób testa, "ryzyk fizyk" może jeszcze trochę cudu świątecznego zostało i będzie "+", temperaturke masz piękną a 0,5 godz. to nic na tempkę, ja trzymam kciuki, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu
Ja mam rocznicę w styczniu i chcę gdzieś wyjechać,odpocząć chociaż na kilka dni, dziś już podróżowałam wirtualnie i jest mi lepiej.
Jeszcze raz wszystkiego dobrego z okazji Świąt Bożego Narodzenia dla was wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 11:18
Bursztyn, ania.g, Pusurek, bliska77, Myszonek, Mango, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:mam do Was jeszcze jedno pytanie, od tygodnia chodzę zarąbiście przeziębiona, nawet badań Igo trymestru nie mogę zrobić bo morfologia i mocz wyjdą przekłamane, już próbowałam wszystkiego, czosnek, miod, cytryna cebula itp, nos mam nadal tak zawalony że aż w uchu i oku czuję, może znacie jakieś inne sprawdzone sposoby???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 11:14
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Pusurek serdecznie ci współczuję, to są trudne sytuacje i czasami nie wiadomo czy postawić sprawę jasno czy udawać i wściekać się po kryjomu,nie wiem na jakiej stopie jesteście i czy możesz z nią otwarcie rozmawiać, może twój mąż powinien z nią porozmawiać, albo skorzystaj z rad dziewczyn i weź swój stan za oręż, ale nie wiem czy chcesz jej to mówić, tak czy inaczej pamiętaj że ona niedługo wyjedzie i nastanie spokój
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 11:16
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość