X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Samirko, moze to zagniezdzanie! Byloby ekstra!!
    tez o tym pomyslalam

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graphics-christmas-children-708345.gif

Dziewczyny
    Z okazji Bożego Narodzenia życzę Wam tylko tego czego pragniecie, cokolwiek by to nie było. No i oczywiście życzę nam wszystkim abyśmy następne święta spędziły z naszymi Zielonymi Kropkami :-)

samira, Bursztyn, Iwone, Parka, Kate 75, polarmiś, malgos741, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Oj miśku byłby prawdziwy cud :D

Ale Boże Narodzenie to przecież czas cudów ;-)

samira, Bursztyn, Parka, Kate 75, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2013, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Bezsprzecznie ;)

Myszonek, Niuta, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    a ja dziewczynki z innej beczki,mam dziś jakieś tyci plamienia (sorki za dosłowność ale są one na papierze po korzystaniu z WC) na brązowo, jestem w strachu co z tego będzie,troszkę pobolewa mnie podbrzusze,wzięłam nawet lutke dopoch. co chciałam od jutra dopiero wziąć ??!!
    Ja też miałam brązowe plamienie a teraz jestem w 5tc także bierz luteinę. Trzymam kciuki :)

Myszonek, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    to prawda :)

Myszonek, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 grudnia 2013, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    badałam szyjkę jest niby twarda ale rozpulchniona jednocześnie,średnia wysokość i tyci szczelinka !!?? czy ja się tak co miesiąc muszę stresować ;)

Iwone, Myszonek, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam tylko zeby zlozyc wam dziewczyny zyczenia.

Wszystkiego najlepszego, a szczegolnie spelnienia wszystkich marzen!

Lece do sernika.
    A jeszcze musze wziasc prysznic i sie wypieknic na kolacje u rodziny meza.

ania.g, Iwone, samira, Kate 75, polarmiś, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę właśnie do teściów..

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

to ja za Święta :) wigilijnym drinkiem Bushmills i Sprite (ale tylko jednym)

:)
    ABY SIĘ WSZYSTKIM ZIELENIŁO - bo to ZIELONE (A nie białe) Boże Narodzenie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 20:59

moremi, samira, Pusurek, Mango, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    badałam szyjkę jest niby twarda ale rozpulchniona jednocześnie,średnia wysokość i tyci szczelinka !!?? czy ja się tak co miesiąc muszę stresować ;)
    Zazdroszczę, ze umiesz tak ją zbadać. Mi sie po 2 porodach tak wszystko w środku pozmienialo, ze nie mogę sie rozeznać w tym temacie. Mam wrażenie, ze wszystko sie obsunęlo i wtedy szyjka byłaby raczej nisko. A we wszystkich instrukcjach piszą żeby bardzo głęboko wkładać palec. Ja zaraz po wlozeniu juz czuję opór (?!) Chyba ze ja wyczuwam co innego ale co to by było.

samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 24 grudnia 2013, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Czekam na 2000 stronę
    No to jutro wchodzę rano na forum. Żeby sie na nią zalapac

Reni, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę spóźnione ale serdeczne życzenia dla Was wszystkich:) Niech i nam cud sie w końcu przydarzy!

Reni, Kate 75, Parka, Niuta, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cuda cuda ogłaszają, moja teściowa po wielu latach złożyła mi w miarę normalne życzenia tj. dwa zdania i co najważniejsze wysłuchała mojego jednego zdania, a nie jak zwykle no dobra wszystkiego.. łam ten opłatek i koniec oraz przesłała pozdrowienia dla mojej mamy, cieszę z tego, choć już nic nie oczekuję, to jednak miła odmiana na święta.
    Dobrej spokojnej nocy wszystkim życzę :)

samira, Parka, Mango, malgos741, Myszonek, Niuta, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Zazdroszczę, ze umiesz tak ją zbadać. Mi sie po 2 porodach tak wszystko w środku pozmienialo, ze nie mogę sie rozeznać w tym temacie. Mam wrażenie, ze wszystko sie obsunęlo i wtedy szyjka byłaby raczej nisko. A we wszystkich instrukcjach piszą żeby bardzo głęboko wkładać palec. Ja zaraz po wlozeniu juz czuję opór (?!) Chyba ze ja wyczuwam co innego ale co to by było.

Mam tak samo-tylko bez porodów... - kompletnie jej nie ogarniam - i tez cos czuje calkiem blisko, a przeczytalam juz pare ladnych podpowiedzi na ten temat - i dalej nie wychodzi mi to testowanie

Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka i Viv mnie się wydaje ze tak czuję zew ona taka jest jak napisałam ale pewności nie mam ,dlatego mój wykres często gęsto jest ubogi w szyjkę ;)

My byliśmy z G na Pasterce ,Stajenka,naturalne choinki, ustrojone ,pięknie szczególnie jak światła główne zgasili...a przy tym Cicha Noc ,tylko jakaś zmieniona wersja bo znam inną ;)

Parka, Kate 75, Mango, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 01:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Cuda cuda ogłaszają, moja teściowa po wielu latach złożyła mi w miarę normalne życzenia tj. dwa zdania i co najważniejsze wysłuchała mojego jednego zdania, a nie jak zwykle no dobra wszystkiego.. łam ten opłatek i koniec oraz przesłała pozdrowienia dla mojej mamy, cieszę z tego, choć już nic nie oczekuję, to jednak miła odmiana na święta.
    Dobrej spokojnej nocy wszystkim życzę :)
    Przemówiła Ludzkim Głosem hehe

Ja jutro z Synem ,z G lecę do teściowej (i jeszcze rodzice moi z nami jadą ) na razie jest spoko babka ,można z nią pogadać i z teściem tym bardziej (tz.przyszli teście,a tak to są nimi nieoficjalnie) ,jeszcze jest siostra G ale jej nie będzie w tym czasie zapewne to tylko dzieciom prezenty zawieziemy :)

Kate 75, Myszonek, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki ,pieknego swiatecznego dnia zycze.

Kate 75, malgos741, gosia7122 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 grudnia 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam i Życzę Pięknego Rodzinnego Dnia Bożego Narodzenia <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 07:41

anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 25 grudnia 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z kanapy w ten piękny dzień :) Wszystkiego dobrego :)

anna maria, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 1917 1918 1919 1920 1921 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ