35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny
Z okazji Bożego Narodzenia życzę Wam tylko tego czego pragniecie, cokolwiek by to nie było. No i oczywiście życzę nam wszystkim abyśmy następne święta spędziły z naszymi Zielonymi Kropkamisamira, Bursztyn, Iwone, Parka, Kate 75, polarmiś, malgos741, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
samira wrote:Oj miśku byłby prawdziwy cud
Ale Boże Narodzenie to przecież czas cudów
samira, Bursztyn, Parka, Kate 75, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
samira wrote:a ja dziewczynki z innej beczki,mam dziś jakieś tyci plamienia (sorki za dosłowność ale są one na papierze po korzystaniu z WC) na brązowo, jestem w strachu co z tego będzie,troszkę pobolewa mnie podbrzusze,wzięłam nawet lutke dopoch. co chciałam od jutra dopiero wziąć ??!!
Myszonek, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Wpadam tylko zeby zlozyc wam dziewczyny zyczenia.
Wszystkiego najlepszego, a szczegolnie spelnienia wszystkich marzen!
Lece do sernika.
A jeszcze musze wziasc prysznic i sie wypieknic na kolacje u rodziny meza.ania.g, Iwone, samira, Kate 75, polarmiś, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to ja za Świętawigilijnym drinkiem Bushmills i Sprite (ale tylko jednym)
ABY SIĘ WSZYSTKIM ZIELENIŁO - bo to ZIELONE (A nie białe) Boże Narodzenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2013, 20:59
moremi, samira, Pusurek, Mango, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:badałam szyjkę jest niby twarda ale rozpulchniona jednocześnie,średnia wysokość i tyci szczelinka !!?? czy ja się tak co miesiąc muszę stresować
samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cuda cuda ogłaszają, moja teściowa po wielu latach złożyła mi w miarę normalne życzenia tj. dwa zdania i co najważniejsze wysłuchała mojego jednego zdania, a nie jak zwykle no dobra wszystkiego.. łam ten opłatek i koniec oraz przesłała pozdrowienia dla mojej mamy, cieszę z tego, choć już nic nie oczekuję, to jednak miła odmiana na święta.
Dobrej spokojnej nocy wszystkim życzęsamira, Parka, Mango, malgos741, Myszonek, Niuta, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Zazdroszczę, ze umiesz tak ją zbadać. Mi sie po 2 porodach tak wszystko w środku pozmienialo, ze nie mogę sie rozeznać w tym temacie. Mam wrażenie, ze wszystko sie obsunęlo i wtedy szyjka byłaby raczej nisko. A we wszystkich instrukcjach piszą żeby bardzo głęboko wkładać palec. Ja zaraz po wlozeniu juz czuję opór (?!) Chyba ze ja wyczuwam co innego ale co to by było.
Mam tak samo-tylko bez porodów... - kompletnie jej nie ogarniam - i tez cos czuje calkiem blisko, a przeczytalam juz pare ladnych podpowiedzi na ten temat - i dalej nie wychodzi mi to testowanieParka, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka i Viv mnie się wydaje ze tak czuję zew ona taka jest jak napisałam ale pewności nie mam ,dlatego mój wykres często gęsto jest ubogi w szyjkę
My byliśmy z G na Pasterce ,Stajenka,naturalne choinki, ustrojone ,pięknie szczególnie jak światła główne zgasili...a przy tym Cicha Noc ,tylko jakaś zmieniona wersja bo znam innąParka, Kate 75, Mango, malgos741, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Cuda cuda ogłaszają, moja teściowa po wielu latach złożyła mi w miarę normalne życzenia tj. dwa zdania i co najważniejsze wysłuchała mojego jednego zdania, a nie jak zwykle no dobra wszystkiego.. łam ten opłatek i koniec oraz przesłała pozdrowienia dla mojej mamy, cieszę z tego, choć już nic nie oczekuję, to jednak miła odmiana na święta.
Dobrej spokojnej nocy wszystkim życzę
Ja jutro z Synem ,z G lecę do teściowej (i jeszcze rodzice moi z nami jadą ) na razie jest spoko babka ,można z nią pogadać i z teściem tym bardziej (tz.przyszli teście,a tak to są nimi nieoficjalnie) ,jeszcze jest siostra G ale jej nie będzie w tym czasie zapewne to tylko dzieciom prezenty zawieziemyKate 75, Myszonek, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny