35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, jeszcze nie wszystkie wstały z rana
Przeżyłyście wigilie ze wszystkimi jej plusami i minusami?
Ja dałam rade, nie obyło się bez małych aferek przy wigilijnym stole i podczas sprzątania po kolacji , ale raczej bez większych spiec. I prezenty były ładne... Teraz czekamy na wyjazd teściowej, jeszcze tylko 2 dni, nie licząc dzisiejszegoKate 75, Mango, anna maria, malgos741, Myszonek, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się świątecznie !
Ja jeszcze kanapa, piżamka i kocyk
Dziś obiad u mnie przychodzą rodzice i babcia, także luz, mięsko mam zrobione ugotuję ziemniaczki i zrobię buraczki, wiec roboty dużo się nie szykuje.
A co do szyjki to dla mnie też dość trudne choć w tym miesiącu było trochę łatwiej i wydaję mi się, że wyczułam nawet to otwarcie, ale pewności nie mam.
Samira super, jeżeli to plamienie to implantacja trzymam kciuki.Pusurek, anna maria, malgos741, ania.g, Myszonek, Parka, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po nocy wigilijnej, bylo ok choc oczywiscie przezylam traume przy lamaniu sie oplatkiem, nie znosze tego zwyczaju poza tym bylo przyjemnie, dzieciaki szczesliwe a to najwazniejsze.
Pusurek, Kate 75, anna maria, malgos741, ania.g, Myszonek, Parka, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja też mam opór przed łamaniem się opłatkiem, ale w tym roku przyszła mi z pomocą niespełna dwuletnia bratanica, bo właśnie w tym momencie chciała iść do mnie na ręce
Mój kochany skarbek przyjął na siebie cały atak rodziny
To jest jedyny maluszek w naszej rodzinie, więc wszyscy byli skupieni na niej
Dzielnie dzieliła się opłatkiem choć nie bardzo jej smakował
Pusurek, Kate 75, anna maria, malgos741, polarmiś, ania.g, Myszonek, Parka, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Co do lamania sie oplatkiem to mojej tesciowej ten zwyczaj sie nie podoba( jest ewangelickiego wyznania).Ogolnie wigilia sie udala ,jedzenie smakowalo ,prezety sie podobaly.Ja teraz daj popis kulinarny i pieke kaczke na obiad:-).
polarmiś, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny
Nie miałam czasu wcześniej Wam powiedzieć, że od poniedziałku dostaję pierwsze kopniaki od małego
My wróciliśmy do domo ok. 2.00. Wszystko się udało i było dość przyjemnie. Dzisiaj na obiad do teściowej idziemy.
Wczoraj dostałam od męża pierścionek z brylantemZaskoczył mnie strasznie, bo nie myślałam, że tak bardzo się postara. To głównie prezent za maluszka
Po prostu zabrakło mi słów żeby mu podziękować i wyrazić zadowolenie
Od dzisiaj zaczynam 17 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 10:57
malgos741, Pusurek, anna maria, polarmiś, ania.g, grosza, Myszonek, Kate 75, Parka, gosia7122, Mango, Simba, Niuta, Bursztyn, Viv78, bliska77, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Co do lamania sie oplatkiem to mojej tesciowej ten zwyczaj sie nie podoba( jest ewangelickiego wyznania).Ogolnie wigilia sie udala ,jedzenie smakowalo ,prezety sie podobaly.Ja teraz daj popis kulinarny i pieke kaczke na obiad:-).
U nas stwierdzono, że składamy sobie życzenia wspólnie i tak też zrobiliśmy. Ja popieram ten zwyczaj bo nie ma sztucznego składania życzeń, chociaż nie uważam, zeby były nieszczere. Po prostu odeszliśmy od zwyczaju odklepywania życzeń.anna maria, Myszonek, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Miłego dnia dziewczyny
My wróciliśmy do domo ok. 2.00. Wszystko się udało i było dość przyjemnie. Dzisiaj na obiad do teściowej idziemy.
Wczoraj dostałam od męża pierścionek z brylantemZaskoczył mnie strasznie, bo nie myślałam, że tak bardzo się postara. To głównie prezent za maluszka
Witam się dziewczynki, dziś pięknie słonecznie, prezenty super.caffe, anna maria, Pusurek, Myszonek, Kate 75, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Samirka jak to zagnieżdzenie to super.
caffe, anna maria, Pusurek, Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnycaffe wrote:Miłego dnia dziewczyny
To się naprawdę postarał! Ja dostałam śliczny wisiorek serduszko z małymi cyrkoniami i obietnice, ze brylant tez będzie, ale to dopiero w Polsce, bo taniejMyszonek, Kate 75, malgos741, anna maria, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Miłego dnia dziewczyny
Nie miałam czasu wcześniej Wam powiedzieć, że od poniedziałku dostaję pierwsze kopniaki od małego
Od dzisiaj zaczynam 17 tydzieńcaffe, Myszonek, anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa nie rozumiem tego lamania sie oplatkiem . Widze zone brata meza, ktora nie odzywa sie do tesciow, ktorzy wychowali jej dzieci, tesciowa nawet przeszla na wczesniejsza emeruture by moc siedziec z wnukiem by matka mogla praowac. Do tej pory sa na kazde jej zawolanie a dziwka sie nie odzywa i ciagle obrazona- ale jest swietsza od swietego - nie znosze takiej hipokryzji.
caffe, Myszonek, Kate 75, malgos741, Parka, anna maria, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, a ja mam chyba znowu zapalenie pęcherza...
W grudniu brałam antybiotyk, było to zresztą w momencie owulacji, co raczej nie zaszkodziło, ale nie chce znowu brać leków
Pije teraz dużo wody z cytryna, jem żurawinę i mam stresa na maxa. A apteka i lekarz czynni dopiero w piątek. Mam w domu Furaginum, ale tego się nie bierze w 1 trymestrze
caffe, Myszonek, Kate 75, malgos741, Parka, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U nas na szczęście od jakiegoś czasu składamy sobie życzenia ogólnie łamiąc opłatek i przekazując go dalej. Ja nie przepadam z całowaniem się ze wszystkimi i to dla mnie bardzo dobre rozwiązanie.
polarmiś, Myszonek, Kate 75, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4