35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:A to chyba od tego obzarstwa wszystkim pospadaly tempki!!!! A ja mialam jeszcze w tym miesiacu brac duphaston a zapomnialam sobie, chyba nie ma sensu juz teraz brac?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Coś z tą tempką jest na rzeczy, mi też poszła w dół, a nażarłam się wczoraj przeokropnie, dziś i jutro powtórka z rozrywki więc chyba w piątek hipotermia
Dupka z tego co wiem 2-3 dni po owu nie wcześniej ale czy później można ?, na pewno wydłuży cykl i wspomoże zagnieżdżającego się zarodka jak by co.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 12:49
malgos741, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Coś z tą tempką jest na rzeczy, mi też poszła w dół, a nażarłam się wczoraj przeokropnie, dziś i jutro powtórka z rozrywki więc chyba w piątek hipotermia
no i w pewnym sensie święta będą mroźnemalgos741, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Myszonek wrote:no i w pewnym sensie święta będą mroźne
Jak dobrze liczę to ten post jest 40000 !
No chyba że się mylę bo z tej samotności jestem już po 3 (lub 4) lampce wina
Wesołych Świąt Dziewczęta !
No i się spóźniłam. Polarny Misiek mnie wyprzedziłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 13:20
Myszonek, polarmiś, malgos741, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Dziewczynki zaraz sie dolacze do Was, mamjeszcze jakies schlodzone winko .
to jeszcze mały toaścik zaproponuję
ABY SIĘ WSZYSTKIM ZAZIELENIŁO
to takie moje życzenie z okazji 3 rocznicy ślubu
Mango, polarmiś, malgos741, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość