35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No nie było mnie chwile i już znowu 2 strony czytania!
Jest coś takiego jak forum ciężarne 35+? Bo mnie po zakropkowaniu przeniosło na belly, ale tam na forum jakieś smuty, nie jest tak fajowo jak tu, to ja sie nie przenoszę
Moj pęcherz się na razie uspokoił, on tak naprawdę nie boli, ale czuje dyskomfort w toalecie, teraz poje go herbata i witamina C, wezmę go na przetrzymanie i zobaczę co będzie dalej. Chce nie dopuścić do sytuacji, w której będzie gorzej, może jednak się polepszy. Lekarz w piątek tak czy owak z próbką moczuMyszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
A jak mierzycie ilość postów jak strona stronie nie równa?
Caffe mi mąż zapowiedział przy zareczynach, że to moj ostatni diament..udało mi się do obrączki wyprosić haha to może jak zajdę w ciążę to jeszcze coś mi wpadnie..
Myszonku serdeczne życzenia
Ja wracam od teściówWiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 15:30
Pusurek, polarmiś, Mango, Myszonek, bliska77, Kate 75, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwone wrote:Myszonku Ty masz dziś rocznicę ślubu? Wszystkiego najlepszego na dalsze lata i najważniejsze ZIELONEJ KROPKI przed kolejną rocznicą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 15:55
Myszonek lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja u mamci am się najadla że pękam
Myszonek, ania.g, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Post usunięty przez administratora za łamanie regulaminu
-
nick nieaktualnyWitajcie,
U nas wczorajsza wigilia podzielona miedzy szpital a mame
Wrocilismy pozno, dzis kurujemy swoje nsy, poniewaz katar ma juz kazde z nas, no chyba tylko pies jeszcze sie trzyma
Caffe gratuluje kopniaczkow, to zarabiste uczucie, no i ten pierscionek super sprawa
Misku, mama dokladnie takie samo zdanie jak Ty, nie znosze hipokryzji i na szczescie w tym roku udalo mi sie uniknac obcowania z tesciowa i jej swita...
Co do brylantow, coz ja dostalam od meza zareczynowy pierscionek z brylantem ale jakies 5 lat temu i pierscionek i obraczka zaginely w akcji i pozostal mji tylko certyfikat potwierdzajacy autentycznosc brylantu
Milego wieczoru dla wszystkichanna maria, Simba, Parka, polarmiś, Kate 75, Myszonek, ania.g, malgos741, Bursztyn, samira, dojrzała, EwaT, Iwone, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ma któraś wechikul czasu do pożyczenia?! Niech już będzie piątek, do czorta, bo nie wytrzymam z tą kobietą w moim domu... Wszystko wie najlepiej i żre za 10! Non stop jedzenie,przekąski, kawa i tekst: Synku, masz coś słodkiego do tej kawy? I wpierdziela czekoladki, które przywiozła mojej córce w prezencie. Sernika już nie ma, a nie zdążyłam jeszcze spróbować...
anna maria, Parka, Kate 75, Myszonek, ania.g, malgos741, Bursztyn, bliska77, Viv78, samira, dojrzała, EwaT, Iwone, Mango, gosia7122, mysza1975, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonku, gratulacje z okazji rocznicy,
Caffe - zazdroszczę tych kopniaczków
Polarmisiu - moja gin jest przeciwniczką duphastonu zaraz po owulacji, daje go ewentualnie później, jak jest już ciąża, (tzn dawala gdy zaszlam po clo, bo wtedy grozi niedobór progesteronu), ona uważa ze powinno nastąpić naturalne zagniezdzenie! Natomiast ok 40-tki wskazany jest Wg niej Acard 75 mg - na poprawę ukrwienia śluzówki macicy, to lek bez recepty, odpowiednik aspiryny. I ja ten acard biorępolarmiś, Kate 75, Myszonek, anna maria, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Myszonku, gratulacje z okazji rocznicy,
Polarmisiu - moja gin jest przeciwniczką duphastonu zaraz po owulacji, daje go ewentualnie później, jak jest już ciąża, (tzn dawala gdy zaszlam po clo, bo wtedy grozi niedobór progesteronu), ona uważa ze powinno nastąpić naturalne zagniezdzenie! Natomiast ok 40-tki wskazany jest Wg niej Acard 75 mg - na poprawę ukrwienia śluzówki macicy, to lek bez recepty, odpowiednik aspiryny. I ja ten acard bioręParka, Myszonek, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Myszonku, gratulacje z okazji rocznicy,
Polarmisiu - moja gin jest przeciwniczką duphastonu zaraz po owulacji, daje go ewentualnie później, jak jest już ciąża, (tzn dawala gdy zaszlam po clo, bo wtedy grozi niedobór progesteronu), ona uważa ze powinno nastąpić naturalne zagniezdzenie! Natomiast ok 40-tki wskazany jest Wg niej Acard 75 mg - na poprawę ukrwienia śluzówki macicy, to lek bez recepty, odpowiednik aspiryny. I ja ten acard biorę
A ja brałam duphaston od sierpnia + leki mojego od polowy października i to chyba było to. Bo tez miałam niski progesteron ( kwestia wieku raczej ). Teraz tez biorę dupka ( powtarzał mój polski gin cały czas, ze jak już będzie test ciążowy dodatni, to na wszelki wypadek jeszcze podnieść poziom progesteronu ) Jak widać, różnie lekarze do wieku podchodząParka, Myszonek, bliska77, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Niuta, czemu nie pisałaś, że zaczynasz dzisiaj od rana - nie piłabym wczoraj
Masz rację! W sumie to świnia jestem tak sama pić....
Błagam o wybaczenie i .... wznoszę toast. Za nas....
Myszonek, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyPusurek wrote:A ja brałam duphaston od sierpnia + leki mojego od polowy października i to chyba było to. Bo tez miałam niski progesteron ( kwestia wieku raczej ). Teraz tez biorę dupka ( powtarzał mój polski gin cały czas, ze jak już będzie test ciążowy dodatni, to na wszelki wypadek jeszcze podnieść poziom progesteronu ) Jak widać, różnie lekarze do wieku podchodzą
bliska77, Parka lubią tę wiadomość