35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale robicie smaku a ja mogę wypić winno dopiero w domku u siebie bo muszę prowadzić auto
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 19:48
Myszonek, Niuta, Kate 75 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ale robicie smaku a ja mogę wypić winno dopiero w domku u siebie bo muszę prowadzić auto
Jesteśmy z Tobą i wspieramy w tych "trudnych" chwilach
Myszonek, EwaT, Simba, Kate 75, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyania.g wrote:A ja znów mam plamienie,może to przez torbiel nie wiem. W sumie gin powiedziała że torbiel może pęknąć. Oby to było to
bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn! Teściowa wyżera mi żarcie z lodówki, zrobiłam cale fury jedzenia, a na jutro już chyba nic nie zostanie! Kobieta je non stop! Jakas porada? Klasyczna kłódka na lodówkę czy dosypać coś może do jedzonka?
Bursztyn, Simba, Kate 75, malgos741, Myszonek, Mango, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziewczyny, ja mieszkam na norweskiej wsi! Jest sztorm, mówią w tv, żeby nie wychodzić z domów, do najbliższego pogotowia 45 km, tam w święta kolejka na 3 godziny stania. Wole w domu pod kocykiem wytrwać do piątku, może przejdzie, może wezmę furagine, jak będzie gorzej. Ale dzieki wielkie za troske!
Teraz, mówiąc szczerze, żałuję, ze nie mieszkam w Polsce, z idealna ( wierzcie mi ) opieka nad ciężarną... Kiedyś Wam może napisze, jak się tu traktuje kobietę w ciąży.
to moja tradycyjna już dolegliwość niestety
najbardziej pomaga furagin oczywiście
ale równie skuteczne sa skrzyp i pokrzywa (luzem) parzone i pite w dużych ilosciach na ciepło, po ok 10 kubkach przychodzi ulga, trzymaj sie maksymalnie ciepło ale nie mocz w goracej wodzie przypadkiem!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 20:58
Kate 75, bliska77, Myszonek, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Bursztyn! Teściowa wyżera mi żarcie z lodówki, zrobiłam cale fury jedzenia, a na jutro już chyba nic nie zostanie! Kobieta je non stop! Jakas porada? Klasyczna kłódka na lodówkę czy dosypać coś może do jedzonka?
Bursztyn, Simba, malgos741, Niuta, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bursztyn! Teściowa wyżera mi żarcie z lodówki, zrobiłam cale fury jedzenia, a na jutro już chyba nic nie zostanie! Kobieta je non stop! Jakas porada? Klasyczna kłódka na lodówkę czy dosypać coś może do jedzonka?
-
U mnie już po rodzinnej wizycie, rodzice z babcią poszli, było fajnie, obejrzeliśmy Misia, gdzieś były powtórki, ten film jest nie do zajechania.Czuję się na maxa przejedzona chociaż zraziki były dobre.
Pozwoliłam sobie na winko i teraz sączę Baileys'a z lodem czym niniejszym dołączam do świątecznego toastu
Od nowego roku dieta bo te święta u mnie na bank +2 kg, a po dzisiejszej poradzie dnia, wyrzut sumienia mnie gnębi
Jutro obiad u teściowej przyjeżdżają kuzyni męża z żonami więc będzie w miarę wesoło, tam się nie przejem bo jest zawsze tłusto a ja nie lubię i nie mogę takiej kuchni.
Pusurek z tymi środkami dla teściowej uważaj bo może być bardziej głodna po ...
malgos741, grosza, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mam dzisiaj ten sam Problem z ta roznica ze ja nie mam torbieli.Nie wiem co sie dzieje boje sie ze juz po wszystkim.ania.g wrote:A ja znów mam plamienie,może to przez torbiel nie wiem. W sumie gin powiedziała że torbiel może pęknąć. Oby to było to
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia g, Anna maria, nie dzwigajcieoszczedzajcie sie, naprawde, to duzo daje, zwiekszcie dawke progesteronu, kurcze dziewczyny, rozumiem Wasze obawy, rowniez wciaz je mam, wszystko musi byc dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 22:07
samira, anna maria, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI jeszcze odnosnie IUI, ja tak jak Misiek zaszlam po nieudanej, mam dwie kolezanki, ktorym rozniez udalo sie po nieudkanych iui, kurcze coraz czesciej zastanawiam sie czy ta iui jednak w jakis soposob pomaga np "przetrzec szlaki", bo to chyba nie tylko kwestia samej psychik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2013, 22:14
polarmiś, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Caffe w ktorym tyg.ciazy milalas plamienia i jak dlugo Ci sie to utrzymywalo?
Pierwsze plamienie miałam przez ok. 3-4 dni, a potem ok. 8-9. Leżałam plackiem i brałam najpierw no-spę co 3 godziny, a gdy plamienia były większe to brałam po 2 tabletki.
Ja jednak byłam interwencyjnie u gina i na ostrym dyżurze, bo to, ze niewiele lekarze pomogą odnośnie tak wczesnej ciąży to jedno, ale trzeba sprawdzić gdzie jest źródło plamienia. U mnie źródła nie wykryto.
Potem równo miesiąc po skończeniu tego długiego plamienia, plamiłam ponownie przez jeden dzień. I lekarz powiedział żebym leżała, więc znowu trochę leżałam, bo akurat to wypadało w weekend.
Na Twoim miejscu pojechałabym sprawdzić skąd jest to krwawienie, jeśli nie znajdą źródła, to trzeba leżeć i -jak to mój lekarz powiedział- modlić się.bliska77, malgos741, grosza, anna maria, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość