35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
anna maria wrote:Witam dziewczynki u mnie narazie ok ,od wczoraj wieczora plamienie ustalo.Wczoraj rano mialam troche bardzo jasnej krwi zmieszanej ze sluzem,zauwazylam ja na papieze toal.potem pare godzin nic i troche krwi na majtkach ale juz takiej normalnej czerwonej.Wieczorem troszeczke ze sluzem no a teraz zupelnie nic.A moze to dlatego ze dzien wczesniej serduszkowanie bylo,sama nie wiem.
Mnie pozwolił leżeć w domu do czasu aż pojawi sie krew. gdy krew-kazał natychmiast do szpitala.Myszonek, anna maria, Bursztyn, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Hej dziewczęta dziękuję za wsparcie, zawsze to jakoś tak raźniej. Plamienie jest nadal i cały czas w jasnobrązowym kolorze. Aga już grzecznie odpoczywam. Masz rację maleństwa są teraz najważniejsze tak więc kolejny dzień z kanapą dziś. Cały czas mam nadzieję że to ta torbiel jednak. Na razie muszę czekać na wizytę 3 stycznia ale jutro na pewno zadzwonię do gina.
Anna Maria a co z Tobą?
Miłego dnia.
Miałam leżeć plackiem i wolno mi było wstać tylko do łazienki. Chodzi o to, żeby nie napinać brzucha.ania.g, Myszonek, Bursztyn, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
Anie co u Was, jak sytuacja z plamieniem? Mam nadzieje, ze juz przeszlo, dziewczyny jeszcze raz Was prosze, oszczedzajcie sie, swieta nie swieta niewazne, za rok beda kolejne, teraz malenstwa sa najwazniejsze.
Caffe, tak powiedzielismy corce, najpierw nie chciala wierzyc a potem poplakala sie z radosci i to doslownie, teraz bardzo dba o mnie
Milego dnia dla wszystkichMyszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Kochana, nie kanapa, tylko łóżko. Zero dźwigania. Jedyną rzecz, którą dźwigałam to był kubek z piciem i przesuwanie laptopa z miejsca na miejsce.
Miałam leżeć plackiem i wolno mi było wstać tylko do łazienki. Chodzi o to, żeby nie napinać brzucha.
Starsza córka zrobiła przed chwilą awanturę i w głowie mi się kręci ze zdenerwowania i brzuch mnie ściska. Chciałam wziąć nospę ale gdzieś ją wcięłosamira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dziewczyny leżeć plackiem i dbać o małą zieloną kropeczkę.
Myszonek, moremi, Kate 75, bliska77, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czesc Dziewuszki
Milego leniuchowania i obzarstwaW sumie szkoda ze jutro juz po Swietach, bo w tym szczegolnym czasie nic nie robienie sprawia najwieksza przyjemnosc
Pusurku, wspoczuje spustoszenia w lodowce, wytrzymaj jeszcze 24 godz.
Musialam wczoraj zadzwonic do tesciowej z zyczeniami, trzymala mnie przy telefonie ponad pol godziny- oczywiscie bylam tylko oodbiornikiem- mialam czas tylko zeby odezwac sie 2 raqzy- i to krotko- "tak" lub "nie", potem odpowiadala sobie juz sama na zadawane MI pytania. Opowiedziala mi rowniez o swoim katarze, flegmie i zatwardzeniu....taaa.....Myszonek, Pusurek, Iwone, Kate 75, samira, Mango, EwaT, polarmiś, bliska77, Lucky, megan8, Simba, Parka, Niuta, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
delete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2016, 20:25
ania.g, Myszonek, Pusurek, Kate 75, EwaT, polarmiś, Lucky, megan8, Parka, mysza1975, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Oby plamienia ustaly - sa niepotrzebne i tylko stresuja nas strasznie!
U mnie byly 2 dni posiadowek.
Wigilia od 20 do prawie 1 w nocy.
A w pierwszy dzien Swiat obiad od 13 do 17. U rodziny meza.
Dzisiaj leje i wieje - wiec nawet na spacer nie da sie wyjsc.
Mam nadzieje ze troche spalimy kalorii serduszkujac.
No i zjadlam 2 kawalki ananasa wczoraj po obiedzie - a on ma ujemne kalorie.
Tylko co one pomoga po takiej wyzerce?
A dzisiaj juz jestesmy po sniadaniowej porcji serniczka z maslem arachidowym.
Pysznosci!Kate 75, Myszonek, malgos741, ania.g, EwaT, Pusurek, bliska77, Lucky, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Czesc dziewczyny
aż boję się napisać, że mam fajna teściowa
właśnie zjedliśmy śniadanie przygotowane przez nią i zaraz idziemy odpalic helikopter. Spełniłam marzenie mojego męża - tak trochę jako zadośćuczynienie za funkcję reproduktora
Bawcie się dzisiaj dobrze, a te zaciążone niech leżą, pachną, żądają usług. Dbajcie o siebie :*ania.g wrote:Moremi ja też mam fajną teściową
To super, że i takie teściowe są, w końcu musi być jakaś równowaga
Myszonek, Pusurek, moremi, ania.g, Lucky lubią tę wiadomość
-
A ja nie mam teściowej
Bursztyn, Pusurek, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ja tez nie mam.
Ale poznala mnie przed smiercia i polubila wiec chyba nie byloby problemow.
Mam za to tescia co co jakis czas cos wymysli.
W Wigilie mielismy byc na 20 u ciotki meza na kolacji.
Caly dzien robilam kapusniaczki ze slodkiej kapusty i grzybow, upieklam chlebek dla meza z boczkiem, polukrowalam pierniczki (a wlasciwie lebkuchen) i zrobilam mega dobrego sernika.
No i o 19 jeszcze mokra spod prysznica slysze dzwonek telefonu - tesc dzwoni gdzie jestesmy bo oni juz przy stole siedza.samira, Myszonek, malgos741, Mango, EwaT, Kate 75, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Ja tez nie mam.
Ale poznala mnie przed smiercia i polubila wiec chyba nie byloby problemow.
Mam za to tescia co co jakis czas cos wymysli.
W Wigilie mielismy byc na 20 u ciotki meza na kolacji.
Caly dzien robilam kapusniaczki ze slodkiej kapusty i grzybow, upieklam chlebek dla meza z boczkiem, polukrowalam pierniczki (a wlasciwie lebkuchen) i zrobilam mega dobrego sernika.
No i o 19 jeszcze mokra spod prysznica slysze dzwonek telefonu - tesc dzwoni gdzie jestesmy bo oni juz przy stole siedza.Kate 75, Lucky lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017