35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dlaczego kiedy jest wolne w Święta to nie ma nic w telewizji, same powtórki.
Myszonek, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
sjoanka wrote:A ja tak lubie takie niespodzianki!
Myszonek, Kate 75, Lucky, moremi, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:taaa....nie potrafie tylko zrozumiec upodobania w dzieleniu sie fizjologicznymi szczegolami
Ja też nie ale może dla niektórych qpa to wdzięczny powód do rozmowy
Może ona jest zagorzałą humanistkąi świętością jest dla niej zasada:
Jestem człowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obceBursztyn, Pusurek, Kate 75, Lucky, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kochane staraczki
u mnie lekkie bóle mam nadzieje ze mi przejdą, akurat mam czas przypadajacej miesiaczki moze dlatego? własnie zaczęłam 14 tydzien
położyłam się , mąż z mamą pichcą w kuchni bo spodziewamy sie gości, jak to dobrze mieć powód żeby nic nie robić ;)swędza mnie cycki i brzuch , boje sie rozstępów...tylko nie to!!
Myszonek, samira, Kate 75, malgos741, bliska77, Lucky, moremi, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Ja też nie ale może dla niektórych qpa to wdzięczny powód do rozmowy
Może ona jest zagorzałą humanistkąi świętością jest dla niej zasada:
Jestem człowiekiem i nic co ludzkie nie jest mi obceMyszonek, samira, malgos741, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hej kochane staraczki
u mnie lekkie bóle mam nadzieje ze mi przejdą, akurat mam czas przypadajacej miesiaczki moze dlatego? własnie zaczęłam 14 tydzien
położyłam się , mąż z mamą pichcą w kuchni bo spodziewamy sie gości, jak to dobrze mieć powód żeby nic nie robić ;)swędza mnie cycki i brzuch , boje sie rozstępów...tylko nie to!!Myszonek, Lucky lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:hej kochane staraczki
położyłam się , mąż z mamą pichcą w kuchni bo spodziewamy sie gości, jak to dobrze mieć powód żeby nic nie robić ;)swędza mnie cycki i brzuch , boje sie rozstępów...tylko nie to!!
Odpoczywaj bez skrupułów
A rozstępom mówimy stanowcze NIEbliska77, Lucky, moremi, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:taaa....nie potrafie tylko zrozumiec upodobania w dzieleniu sie fizjologicznymi szczegolami
Bursztyn, Myszonek, sjoanka, Kate 75, malgos741, Lucky, moremi, Pusurek, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No to u mnie bylo z wizualizacja dolegliwosci jelitowych: rysowal na kartce swoje wnetrznosci, co mu juz lekarze- konowaly wycieli, co go jeszcze boli i opowiadal o kolonoskopii, gastroskopii itp. Wiec mialam wyklad przy wigilijnym stole!!!!! Naprawde przestaje chciec sie jesc tak wiec ja mam swieta dietetyczne. Teraz jedziemy do nich na obiad - licze na karpia w galarecie.
przebil moja tesciowke
Myszonek, Kate 75, malgos741, bliska77, Lucky, moremi, Pusurek, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Ania.g, ten piekny pies w avatarze jest Twoj?
ale ten co wzięliśmy ze schroniska jest dosyć podobny bo to husky
Myszonek, sjoanka, Kate 75, malgos741, bliska77, Lucky, moremi, Pusurek lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Nie wiecie dlaczego starsi ludzie tak lubuja sie w medycznych opowiesciach?
Bo sie przebijaja kto jest bardziej chory, komu trzeba wspolczuc, kto taki biedny, ani zjesc, ani wypic nie moze.
To na druga nozke!Myszonek, Kate 75, bliska77, Lucky, Pusurek, polarmiś, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mowie do meza - wiem co zrobie na obiad.
A on taka mine -
Wystraszyl sie jedzenia biedaczek.
Wiec go uspokoilam ze wyjemy resztki kapusniaczkow i popijemy czerwonym barszczykiem.Myszonek, Kate 75, malgos741, bliska77, Lucky, moremi, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Wiec go uspokoilam ze wyjemy resztki kapusniaczkow i popijemy czerwonym barszczykiem.
My też zjadamy resztki. Uszka i barszczyk były na śniadanie
A na obiad rybka będzie - ale to chyba ok 16.00sjoanka, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja teraz drugą kawkę z ciastem i czekamy na mamuśkę aż przyjdzie do nas bo maniuś musi się nacieszyć że jesteśmy w domu dwa dni była sam bo tylko na noc przyjeżdzaliśmy no i winko będę mogła wypić
Myszonek, samira, bliska77, Lucky, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017