35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn, jeżeli Twoja teściowa jest aktualnie u mnie, to może już czas żebyś ja zabrała??
Dzizas, dziewczyny, jest u nas od godz. 17, a mi już łeb pęka! Ona lata po domu, gada, wyciąga nas na spacer, pakuje prezenty, głaszcze kota, wyjmuje ciuchy z walizki, kladzie paczki pod choinkę, pożycza papier i nożyczki, jest w 100 miejscach jednocześnie! Ja nie wyrobie do piątku! A jeszcze mój mężczyzna stwierdził, ze dziś nie zdarzył mi kupić specjalnego prezentu ( jeno wielki bukiet tulipanów ) i on jutro śmiga na zakupy! A ja z mamusią mam sobie zostać w domu! Powiedziałam mu, ze mamusie ma zabrać na zakupy z sobą ( on już tez ma jej dość, biedaczek )
Trzymajcie za nas kciuki, żebyśmy przetrwali...Bursztyn, samira, Iwone, Mango, Myszonek, mysza1975, Simba, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki. Staraj się zwracać uwagi na wszystko to co /ciebie denerwuje. A do piątku dasz radę - wytrzymasz. Teraz to myśl sobie o fasolce, jak to pózniej będzie fajowo
My z Meżem juz wczoraj wymieniliśmy się prezentami bo jak to Mąż stwierdził on musi już mi dac ten prezent bo nie wytrzyma, żeby mi go dacchyba że nie mógł wytrzymać co dostanie ode mnie
Kocham mojego Męża wiecie!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 18:44
ania.g, Mango, mysza1975, Simba, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bursztyn, jeżeli Twoja teściowa jest aktualnie u mnie, to może już czas żebyś ja zabrała??
Dzizas, dziewczyny, jest u nas od godz. 17, a mi już łeb pęka! Ona lata po domu, gada, wyciąga nas na spacer, pakuje prezenty, głaszcze kota, wyjmuje ciuchy z walizki, kladzie paczki pod choinkę, pożycza papier i nożyczki, jest w 100 miejscach jednocześnie! Ja nie wyrobie do piątku! A jeszcze mój mężczyzna stwierdził, ze dziś nie zdarzył mi kupić specjalnego prezentu ( jeno wielki bukiet tulipanów ) i on jutro śmiga na zakupy! A ja z mamusią mam sobie zostać w domu! Powiedziałam mu, ze mamusie ma zabrać na zakupy z sobą ( on już tez ma jej dość, biedaczek )
Trzymajcie za nas kciuki, żebyśmy przetrwali...u nas takie sztuki poddawane sa kwarantannie
Jak ja sie ciesze, ze mieszkam 1500 km od niej, to jest w miare bezpieczna odleglosc
gdyby sie tu pojawila, to podejrzewam, ze bylyby to moje ostatnie Swieta, zabilaby mnie swoim slowotokiem. Bardzo Ci wspolczuje i lacze z Toba w cierpieniu!
Mango, Myszonek, Lucky, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Trzymam kciuki. Staraj się zwracać uwagi na wszystko to co /ciebie denerwuje. A do piątku dasz radę - wytrzymasz. Teraz to myśl sobie o fasolce, jak to pózniej będzie fajowo
My z Meżem juz wczoraj wymieniliśmy się prezentami bo jak to Mąż stwierdził on musi już mi dac ten prezent bo nie wytrzyma, żeby mi go dacchyba że nie mógł wytrzymać co dostanie ode mnie
Kocham mojego Męża wiecie!!!!!!polarmiś, Lucky lubią tę wiadomość
-
2,5 roku po ślubie i 2 lata przed ślubem
Ale nie pisz, że to za krótko, że to nadal pierwsze zakochanieA życie zweryfikuje resztę.
Sledztwo - coś Ty nawet tak nie pomyślałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 18:54
Parka, Lucky, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ani mi to do glowy nie przyszlo
To dobrze
Zresztą sama wiesz jak to jest tęsknić, widywać się rzadziej niz by się chciało. Ja uważam że trzeba być naprawdę silnym żby temu podołac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 18:50
Bursztyn, Lucky, EwaT, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Wiem wiem napiszecie, że zwariowałam.
Ale ja się tak cieszę że jestem już ze swoim Mężem.Niuta, Myszonek, Lucky, mysza1975, moremi, Simba, Kate 75, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:hahahaha!!! wyglada na to, ze to ONA
Bardzo Ci wspolczuje i lacze z Toba w cierpieniu!
Jezeli przyslalas mi ja specjalnie, to jestes prawdziwym potworem!Dziekuje, badz ze mna myslami, albo odesle Ci ja poleconym z opcja priorytet!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2013, 18:51
Bursztyn, Mango, Lucky, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Jezeli przyslalas mi ja specjalnie, to jestes prawdziwym potworem!
Dziekuje, badz ze mna myslami, albo odesle Ci ja poleconym z opcja priorytet!
Mango, Myszonek, Lucky, mysza1975, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość