X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dziewczyny! Nie wytrzymałam i zrobiłam test. Sa dwie kreski!
    Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...
    hehehehe ;) gratuluję :) Masz prezent na święta dla całej rodziny ;)

Myszonek, Pusurek, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    hehehehe ;) gratuluję :) Masz prezent na święta dla całej rodziny ;)

I to najlepszy jaki może być :) no i najdroższy :) i nic poza nim nie trzeba już kupować - czyli bardzo oszczędny :)

caffe, Pusurek, polarmiś, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, a podzieliłaś się już z kimś nowinką? :)

Myszonek, polarmiś, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Pusurek, a podzieliłaś się już z kimś nowinką? :)

Z nami ;)

caffe, polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Z nami ;)
    No tak ;)

polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie, jak to jest z chęcią dzielenia się nowinką, bo ja jakaś dziwna jestem i nie wiem jak się zachowam (w razie czego)

Z jednej strony chciałabym wykrzyczeć całemu światu,
    a z drugiej strony chciałabym, żeby to była moja słodka tajemnica przez jakiś czas - taka tylko moja (no z Wami się podzielę na 100%)

caffe, Mango, polarmiś, Pusurek, samira, malgos741, Kate 75, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    A właśnie, jak to jest z chęcią dzielenia się nowinką, bo ja jakaś dziwna jestem i nie wiem jak się zachowam (w razie czego)

Z jednej strony chciałabym wykrzyczeć całemu światu,
    a z drugiej strony chciałabym, żeby to była moja słodka tajemnica przez jakiś czas - taka tylko moja (no z Wami się podzielę na 100%)
    W poprzedniej ciąży dość szybko powiedzieliśmy, ale poroniłam. Teraz niewiele osób wie, ale to tylko dlatego, że na początku plamiłam i nie wiadomo było co będzie dalej. Nie mówiliśmy o ciąży żeby potem ewentualnie nie informować o tym, ze się nie udało jej utrzymać. Po prostu taką "ochronkę" sobie wytworzyliśmy.

Myszonek, Pusurek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pracy będę musiała uważać, teściowej jakoś nie mam ochoty mówić, mojej mamie pewnie powiem, mężowi też, z resztą świata jakoś poczekam.

Myślę, że taka "ochronka" to w sumie dobra rzecz. Nie trzeba się potem tłumaczyć.

caffe, Mango, Pusurek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek powiedziała i zniknęła :) cieszyć się owocnymi <3 <3 <3

malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Ja w pracy będę musiała uważać, teściowej jakoś nie mam ochoty mówić, mojej mamie pewnie powiem, mężowi też, z resztą świata jakoś poczekam.

Myślę, że taka "ochronka" to w sumie dobra rzecz. Nie trzeba się potem tłumaczyć.
    Na początku wiedziała moja mama i teściowa. Jak zaczęłam plamić to musiałam powiedzieć w pracy. Mój ojciec dowiedział się jak byłam gdzieś w 10 tygodniu, reszta rodziny nie wie. Nie robimy już z tego tajemnicy, ale też nie będziemy chodzić i rozgłaszać :) Każdy zobaczy na wigilii, ze mam brzuch :)

Myszonek, Bursztyn, Pusurek, samira, EwaT, malgos741, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jestem przerażona, chyba szczęśliwa, cala się trzęsę. Matko, jakoś to za szybko się stało...

Kurcze Pusurek! To i dla nas prezent na Swieta! Mnie takie wiadomosci daja dodatkowa nadzieje!!! WIELKIE GRATULACJE!!! Bedziemy miec kolejne forumowe dzieciatko :))))

Myszonek, caffe, Pusurek, Reni, EwaT, malgos741, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    ale też nie będziemy chodzić i rozgłaszać :)

Nie, nie. To też nie w moim stylu :)

caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Kurcze Pusurek! To i dla nas prezent na Swieta! Mnie takie wiadomosci daja dodatkowa nadzieje!!! WIELKIE GRATULACJE!!! Bedziemy miec kolejne forumowe dzieciatko :))))

Mnie też te forumowe ciąże bardzo radują :)

A może kiedyś zrobimy zlot takich forumowych dzieciątek :) jakąś majówkę na przykład. :)

caffe, polarmiś, Pusurek, malgos741, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dominik mi się podoba, ale w najbliższej rodzinie jest Dominik :) W sumie może to nie ma znaczenia, ale dałam mężowi w pewnym sensie wolną rękę żeby sam imię wymyślił ;)
    U mnie dla chlopaka wybieral maz ale musialam zaakceptowac.

caffe, Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ekstra, wspaniale!!!!! Gratuluje!!!!!

caffe, Myszonek, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    U mnie dla chlopaka wybieral maz ale musialam zaakceptowac.
    To samo powiedziałam mojemu ;)

Myszonek, polarmiś lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;cuda,cuda oglaszaja; moje serdeczne gratulacje!!!!!
    Pusurek wrote:

Myszonek, caffe, Pusurek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak caffe nikomu nie mowimy ,tez sie troche boje chce poczekac do 12 tyg,i powiem rodzinie ,a reszta sie dowie jak zobacza brzuszek.
    caffe wrote:
    Na początku wiedziała moja mama i teściowa. Jak zaczęłam plamić to musiałam powiedzieć w pracy. Mój ojciec dowiedział się jak byłam gdzieś w 10 tygodniu, reszta rodziny nie wie. Nie robimy już z tego tajemnicy, ale też nie będziemy chodzić i rozgłaszać :) Każdy zobaczy na wigilii, ze mam brzuch :)

Bursztyn, Myszonek, caffe, Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    a reszta sie dowie jak zobacza brzuszek.

:) a ja w ciągu ostatnich 2 miesięcy dostałam taki brzuszek jak w co najmniej 5-6 msc ciąży - więc przez dłuższy czas się otoczenie nie dowie (no chyba, że zrobiłby się jeszcze większy).
    Już taki mój urok - nie mam tyłka, szerokich bioder i jak tyję to właśnie tak "ciężarnie" (szkoda, że na pusto ;) )

caffe, malgos741, Kate 75, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 22 grudnia 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

No po prostu rewelacja :-))
    Nie było mnie kilka dni a tu takie super wieści - Pusurek, ania.g....
    Fajne święta będą!

caffe, Myszonek, Pusurek, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
‹‹ 1902 1903 1904 1905 1906 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ