X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Widzę dziewczyny, ze też wyznajecie zasadę: zaufanie jest dobre, a kontrola jeszcze lepsza, czyli ufaj i kontroluj.
    Tez tak robie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 17:32

Myszonek, EwaT lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Megan pozostaje tobie życzyć Wesołych Świąt Szczęśliwego Rozwiązania i Szczęśliwego Nowego Roku :)

Polarmisiu ty już chyba po owulce więc chociaz ten czas niestracony gdy mąż wyjeżdża, a co wizyty u teściów no cóż najwyżej się szybciej ewakuujesz, ja bez obstawy do mojej teściowej nie chodzę, w takim wypadku bym prawdopodobnie się nagle rozchorowała z mega gorączką ;)
    Twoja tesciowa chyba musi byc straszna...
    Moja jest dobra kobieta, tylko potwornie duzo gada i ma humory, co mnie niezmiernie wkurwia, na szczescie dzieli nas 1500 km :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooo

winko chyba muszę otworzyć wcześniej :) zmienił się mój status na ovu :)

Simba lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja tez nie jest zla ale tesciu upierdliwy strasznie, no ale wolalabym siedziec w domu. Bede musiala udawac ze mi smakuje -a kuchnia tesciowej wyjatkowo jest bez smaku.

Myszonek, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie za chwilę wpadną teściowie złożyć życzenia (bllllleee znów będzie to samo); bo już jutro wyjeżdżają na wigilię do szwagra :)

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moja tez nie jest zla ale tesciu upierdliwy strasznie,

U mnie odwrotnie - teściu super, a teściowa - kierowniczka zamieszania.

Kate 75 lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dziewczyny, dopiero usiadłam w fotelu.
    Fryzjer zaliczony, ostatnie zakupki zrobione. Spakowałam się w dwie torby, nawet kupiłam taką małą choineczkę, kilka bombeczek, swiatełka i kokardki i ubiorę w pokoju u Męża, nic mu nie mówiłam to będzie niespodzianka. Choć wiem że faceci raczej do takich detali nie przywiązują uwagi, ale chcę żeby było świątecznie.
    I jutro rano wyjazd, podróż męczaca bo jakies 12 godzin, ale co tam Mąz mi to wieczorem wynagrodzi ;)

polarmiś, gosia7122, samira, Bursztyn, Myszonek, EwaT, Simba, Kate 75, Pusurek, Parka, mysza1975, malgos741, grosza, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    No dziewczyny, dopiero usiadłam w fotelu.
    Fryzjer zaliczony, ostatnie zakupki zrobione. Spakowałam się w dwie torby, nawet kupiłam taką małą choineczkę, kilka bombeczek, swiatełka i kokardki i ubiorę w pokoju u Męża, nic mu nie mówiłam to będzie niespodzianka. Choć wiem że faceci raczej do takich detali nie przywiązują uwagi, ale chcę żeby było świątecznie.
    I jutro rano wyjazd, podróż męczaca bo jakies 12 godzin, ale co tam Mąz mi to wieczorem wynagrodzi ;)
    Sprobowalby nie!!!!!!

slash, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Własnie Mąz mi zadzwonił, że wigilię nie idzie do pracy :) huuraaa nie będę sama w tym dniu. Zatem wigilia z Mężem, a na kolację zaprosimy jeszcze kuzyna bo sam tez został nie pojechał do domu, bo nie dostał urlopu.
    Jutro muszę kupić dla niego jakiś drobiazg żeby dać mu na prezent, ale nie mam pojęcia co, zostanie mi tylko jakiś zakup na stacji CPN :(

Co do teściowej - nie będę się wypowiadać, moja się raczej do niczego nie wtrąca, jest mamą do której nie mam ale, a druga rzecz jest taka że rzadko ją widuję. Więc nie mogę na nią nic powiedzieć złego ;)

Polarmiśku, Bursztynku - widzę że jedziemy na tym samym wózku co do wyjazdów Mężów naszych.
    To i tak dobrze ze 25 wraca, a Bursztynku Ty będziesz miała Męża na Sylwestra.

Megan czekamy na Twoje dizeciątko.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 18:11

samira, Bursztyn, ania.g, Myszonek, EwaT, Kate 75, malgos741, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka kobiety.Jestem zaganiana bo roboty dużo ,wigilia u mnie ,będzie tylko moja mama i my ale coś zrobić trzeba.Dziś pieczemy pierniki z córką .Dobrze że tylko w poniedziałek do pracy a potem wolne do kolejnego poniedziałku.Piszecie o teściach ja mam oboje bardzo dobrych,teściowa choruje ma białaczkę miała nie dawno udar i zator płucny.Staramy się pomagać bo teściu nie daje sobie rady ,wysiada psychicznie.Ja czekam na @ i co chwilę wybucham ,talerze i gary latają a za chwile rycze cięzko to znoszę.
    Jak bym tu nie zajrzała to życzę wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt i nam wszystkim zielonej kropki.

samira, polarmiś, Myszonek, Kate 75, Parka, malgos741, Iwone, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu to pewnie wszystko trochę się ponakładało, owulka, dodatkowy stres, przygotowania itd, ale dasz radę zobaczysz, postaraj się myśleć pozytywnie a czasem w ciszy policzyć do 10 i powiedzieć sobie po co ja się denerwuję.

gosia7122, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze zaczynam być slash - dobra rada hahahahahah :)

gosia7122, samira, Myszonek, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    hejka kobiety.Jestem zaganiana bo roboty dużo ,wigilia u mnie ,będzie tylko moja mama i my ale coś zrobić trzeba.Dziś pieczemy pierniki z córką .Dobrze że tylko w poniedziałek do pracy a potem wolne do kolejnego poniedziałku.Piszecie o teściach ja mam oboje bardzo dobrych,teściowa choruje ma białaczkę miała nie dawno udar i zator płucny.Staramy się pomagać bo teściu nie daje sobie rady ,wysiada psychicznie.Ja czekam na @ i co chwilę wybucham ,talerze i gary latają a za chwile rycze cięzko to znoszę.
    Jak bym tu nie zajrzała to życzę wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt i nam wszystkim zielonej kropki.
    Gosiu a nie skusisz sie na tesciora bo wykres masz taki powiem teges.

gosia7122, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 grudnia 2013, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1869795taalr3sh8o.png- a tu zyczenia dla wszystkich dziewczyn, ktorym nie moglam zlozyc zyczen indywidualnie pod wykresem!!!!

Myszonek, samira, Simba, Bursztyn, mysza1975, malgos741, Iwone, bliska77, Mango, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,sprzątam sobie a tu ciekawe tematy o bzykosercach, środkach nasennych i zaufaniu :)
    Pies od wczoraj w domu. Na dzień dobry miał adhd i kręcił się jak szalony po całym domu ale po solidnych spacerach i wybieganiu cały dzień sobie leży albo śpi. A ja mam chwilowe przypływy energii a tak bym tylko spała...
    Miłego wieczoru :)

polarmiś, Myszonek, samira, Bursztyn, Simba, Kate 75, malgos741, bliska77, Mango, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Własnie Mąz mi zadzwonił, że wigilię nie idzie do pracy :) huuraaa nie będę sama w tym dniu. Zatem wigilia z Mężem, a na kolację zaprosimy jeszcze kuzyna bo sam tez został nie pojechał do domu, bo nie dostał urlopu.
    Jutro muszę kupić dla niego jakiś drobiazg żeby dać mu na prezent, ale nie mam pojęcia co, zostanie mi tylko jakiś zakup na stacji CPN :(

Co do teściowej - nie będę się wypowiadać, moja się raczej do niczego nie wtrąca, jest mamą do której nie mam ale, a druga rzecz jest taka że rzadko ją widuję. Więc nie mogę na nią nic powiedzieć złego ;)

Polarmiśku, Bursztynku - widzę że jedziemy na tym samym wózku co do wyjazdów Mężów naszych.
    To i tak dobrze ze 25 wraca, a Bursztynku Ty będziesz miała Męża na Sylwestra.

Megan czekamy na Twoje dizeciątko.
    Skoro możesz kupić prezent tylko na CPN to może kup kuzynowi po prostu jakąś flaszkę, myślę że się nie zmarnuje ;)

Myszonek, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój Mąż te tak powiedział, żeby kupić flaszkę. A ja mówię flaszke? To nie prezent. Ale widzę że nie tylko mój Mąz tak myśli.

A ja się rozpłakałam bo rozmawiałam właśnie z tatą. Jakos mi się smutno zrobiło że nie będziemy z Mężem u rodziców na święta. To moje pierwsze święta poza domem. A ja bardzo jestem związana z rodzicami i zawsze myślałam że wigilię z Mężem będziemy spędzac u rodziców.
    Wiem wiem najwazniejsze jest o ze będę z Mężem, ale wiecie już taka jestem wrażliwa, a oczy mam w bardzo mokrym miejscu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 19:16

Myszonek, polarmiś, samira, EwaT, gosia7122, Pusurek, Kate 75, Parka, malgos741, caffe, bliska77, Mango, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)
    Dobrze mi :) nie za bardzo uczestnicze w przygotowaniach, po bardzo intensywnym okresie w pracy, moge na luzie odpoczywac. M z moja mama dzialaja i az milo popatrzec :) Ja dopieszczam mojego kota, ktory tu zostal. Moja biedna euro-sierota ;)
    A propos tesciow, to...nie znam ich po prostu. Mieszkaja na Bialorusi, tesciowa od lat nie wstaje, takze nie wiem nawet jak to jest miec tesciowa :-/ Mysle, ze kiedys sie do nich wybierzemy razem, ale to troche skomplikowane.
    Fajnie jest moc tu zajrzec!

samira, Myszonek, EwaT, Bursztyn, Pusurek, Kate 75, Parka, malgos741, bliska77, gosia7122, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba nygusuj sobie na maksa :)

Myszonek, Simba lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • slash Autorytet

Wysłany: 21 grudnia 2013, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Bożego Narodzenia dni urocze,
    niechaj szczęściem serce gra,
    niech zdrowie dobre Was otoczy
    i na dni przyszłości trwa.
    Niech te Święta przyniosą Wam Boże Łaski,
    spokój, radość i dostatek wszelki,
    a Nowy Rok niech spełni marzenia
    ukryte na samym dnie serca.

Pogodnych Świąt Wszystkim Wam razem
    i każdej z osobna życzą Slash (tj. Gosia) z Mężem ;)

Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, dzięki Wam spojrzałam na wiele rzeczy inaczej i wiele się nauczyłam i na pewno jeszcze nauczę.
    Dobrze że jesteście.

P.s. Dziewczyny ja już korzystam z okazji i złożę Wam życzenia. Bo być może się wyłączę na jakiś czas. Chciałam wkleić jakiś ładny obrazek, ale nie umiem.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 20:30

Simba, EwaT, Bursztyn, Bozia3, polarmiś, samira, Kate 75, Parka, malgos741, Iwone, bliska77, Mango, gosia7122, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
‹‹ 1898 1899 1900 1901 1902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ