35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Megan pozostaje tobie życzyć Wesołych Świąt Szczęśliwego Rozwiązania i Szczęśliwego Nowego Roku
Polarmisiu ty już chyba po owulce więc chociaz ten czas niestracony gdy mąż wyjeżdża, a co wizyty u teściów no cóż najwyżej się szybciej ewakuujesz, ja bez obstawy do mojej teściowej nie chodzę, w takim wypadku bym prawdopodobnie się nagle rozchorowała z mega gorączką
Moja jest dobra kobieta, tylko potwornie duzo gada i ma humory, co mnie niezmiernie wkurwia, na szczescie dzieli nas 1500 kmsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dziewczyny, dopiero usiadłam w fotelu.
Fryzjer zaliczony, ostatnie zakupki zrobione. Spakowałam się w dwie torby, nawet kupiłam taką małą choineczkę, kilka bombeczek, swiatełka i kokardki i ubiorę w pokoju u Męża, nic mu nie mówiłam to będzie niespodzianka. Choć wiem że faceci raczej do takich detali nie przywiązują uwagi, ale chcę żeby było świątecznie.
I jutro rano wyjazd, podróż męczaca bo jakies 12 godzin, ale co tam Mąz mi to wieczorem wynagrodzipolarmiś, gosia7122, samira, Bursztyn, Myszonek, EwaT, Simba, Kate 75, Pusurek, Parka, mysza1975, malgos741, grosza, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:No dziewczyny, dopiero usiadłam w fotelu.
Fryzjer zaliczony, ostatnie zakupki zrobione. Spakowałam się w dwie torby, nawet kupiłam taką małą choineczkę, kilka bombeczek, swiatełka i kokardki i ubiorę w pokoju u Męża, nic mu nie mówiłam to będzie niespodzianka. Choć wiem że faceci raczej do takich detali nie przywiązują uwagi, ale chcę żeby było świątecznie.
I jutro rano wyjazd, podróż męczaca bo jakies 12 godzin, ale co tam Mąz mi to wieczorem wynagrodzislash, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość
-
Własnie Mąz mi zadzwonił, że wigilię nie idzie do pracy
huuraaa nie będę sama w tym dniu. Zatem wigilia z Mężem, a na kolację zaprosimy jeszcze kuzyna bo sam tez został nie pojechał do domu, bo nie dostał urlopu.
Jutro muszę kupić dla niego jakiś drobiazg żeby dać mu na prezent, ale nie mam pojęcia co, zostanie mi tylko jakiś zakup na stacji CPN
Co do teściowej - nie będę się wypowiadać, moja się raczej do niczego nie wtrąca, jest mamą do której nie mam ale, a druga rzecz jest taka że rzadko ją widuję. Więc nie mogę na nią nic powiedzieć złego
Polarmiśku, Bursztynku - widzę że jedziemy na tym samym wózku co do wyjazdów Mężów naszych.
To i tak dobrze ze 25 wraca, a Bursztynku Ty będziesz miała Męża na Sylwestra.
Megan czekamy na Twoje dizeciątko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 18:11
samira, Bursztyn, ania.g, Myszonek, EwaT, Kate 75, malgos741, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hejka kobiety.Jestem zaganiana bo roboty dużo ,wigilia u mnie ,będzie tylko moja mama i my ale coś zrobić trzeba.Dziś pieczemy pierniki z córką .Dobrze że tylko w poniedziałek do pracy a potem wolne do kolejnego poniedziałku.Piszecie o teściach ja mam oboje bardzo dobrych,teściowa choruje ma białaczkę miała nie dawno udar i zator płucny.Staramy się pomagać bo teściu nie daje sobie rady ,wysiada psychicznie.Ja czekam na @ i co chwilę wybucham ,talerze i gary latają a za chwile rycze cięzko to znoszę.
Jak bym tu nie zajrzała to życzę wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt i nam wszystkim zielonej kropki.samira, polarmiś, Myszonek, Kate 75, Parka, malgos741, Iwone, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Gosiu to pewnie wszystko trochę się ponakładało, owulka, dodatkowy stres, przygotowania itd, ale dasz radę zobaczysz, postaraj się myśleć pozytywnie a czasem w ciszy policzyć do 10 i powiedzieć sobie po co ja się denerwuję.
gosia7122, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:hejka kobiety.Jestem zaganiana bo roboty dużo ,wigilia u mnie ,będzie tylko moja mama i my ale coś zrobić trzeba.Dziś pieczemy pierniki z córką .Dobrze że tylko w poniedziałek do pracy a potem wolne do kolejnego poniedziałku.Piszecie o teściach ja mam oboje bardzo dobrych,teściowa choruje ma białaczkę miała nie dawno udar i zator płucny.Staramy się pomagać bo teściu nie daje sobie rady ,wysiada psychicznie.Ja czekam na @ i co chwilę wybucham ,talerze i gary latają a za chwile rycze cięzko to znoszę.
Jak bym tu nie zajrzała to życzę wszystkim ciepłych i rodzinnych świąt i nam wszystkim zielonej kropki.gosia7122, Myszonek, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej,sprzątam sobie a tu ciekawe tematy o bzykosercach, środkach nasennych i zaufaniu
Pies od wczoraj w domu. Na dzień dobry miał adhd i kręcił się jak szalony po całym domu ale po solidnych spacerach i wybieganiu cały dzień sobie leży albo śpi. A ja mam chwilowe przypływy energii a tak bym tylko spała...
Miłego wieczorupolarmiś, Myszonek, samira, Bursztyn, Simba, Kate 75, malgos741, bliska77, Mango, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
slash wrote:Własnie Mąz mi zadzwonił, że wigilię nie idzie do pracy
huuraaa nie będę sama w tym dniu. Zatem wigilia z Mężem, a na kolację zaprosimy jeszcze kuzyna bo sam tez został nie pojechał do domu, bo nie dostał urlopu.
Jutro muszę kupić dla niego jakiś drobiazg żeby dać mu na prezent, ale nie mam pojęcia co, zostanie mi tylko jakiś zakup na stacji CPN
Co do teściowej - nie będę się wypowiadać, moja się raczej do niczego nie wtrąca, jest mamą do której nie mam ale, a druga rzecz jest taka że rzadko ją widuję. Więc nie mogę na nią nic powiedzieć złego
Polarmiśku, Bursztynku - widzę że jedziemy na tym samym wózku co do wyjazdów Mężów naszych.
To i tak dobrze ze 25 wraca, a Bursztynku Ty będziesz miała Męża na Sylwestra.
Megan czekamy na Twoje dizeciątko.Myszonek, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Mój Mąż te tak powiedział, żeby kupić flaszkę. A ja mówię flaszke? To nie prezent. Ale widzę że nie tylko mój Mąz tak myśli.
A ja się rozpłakałam bo rozmawiałam właśnie z tatą. Jakos mi się smutno zrobiło że nie będziemy z Mężem u rodziców na święta. To moje pierwsze święta poza domem. A ja bardzo jestem związana z rodzicami i zawsze myślałam że wigilię z Mężem będziemy spędzac u rodziców.
Wiem wiem najwazniejsze jest o ze będę z Mężem, ale wiecie już taka jestem wrażliwa, a oczy mam w bardzo mokrym miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 19:16
Myszonek, polarmiś, samira, EwaT, gosia7122, Pusurek, Kate 75, Parka, malgos741, caffe, bliska77, Mango, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobrze minie za bardzo uczestnicze w przygotowaniach, po bardzo intensywnym okresie w pracy, moge na luzie odpoczywac. M z moja mama dzialaja i az milo popatrzec
Ja dopieszczam mojego kota, ktory tu zostal. Moja biedna euro-sierota
A propos tesciow, to...nie znam ich po prostu. Mieszkaja na Bialorusi, tesciowa od lat nie wstaje, takze nie wiem nawet jak to jest miec tesciowaMysle, ze kiedys sie do nich wybierzemy razem, ale to troche skomplikowane.
Fajnie jest moc tu zajrzec!samira, Myszonek, EwaT, Bursztyn, Pusurek, Kate 75, Parka, malgos741, bliska77, gosia7122, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
W Bożego Narodzenia dni urocze,
niechaj szczęściem serce gra,
niech zdrowie dobre Was otoczy
i na dni przyszłości trwa.
Niech te Święta przyniosą Wam Boże Łaski,
spokój, radość i dostatek wszelki,
a Nowy Rok niech spełni marzenia
ukryte na samym dnie serca.
Pogodnych Świąt Wszystkim Wam razem
i każdej z osobna życzą Slash (tj. Gosia) z Mężem
Bardzo się cieszę, że trafiłam na to forum, dzięki Wam spojrzałam na wiele rzeczy inaczej i wiele się nauczyłam i na pewno jeszcze nauczę.
Dobrze że jesteście.
P.s. Dziewczyny ja już korzystam z okazji i złożę Wam życzenia. Bo być może się wyłączę na jakiś czas. Chciałam wkleić jakiś ładny obrazek, ale nie umiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2013, 20:30
Simba, EwaT, Bursztyn, Bozia3, polarmiś, samira, Kate 75, Parka, malgos741, Iwone, bliska77, Mango, gosia7122, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość