35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
grosza wrote:Lepsze samo trzymaj się niż nic moim zdaniem
Było by nudno gdyby wszyscy mieli takie same zdanie
Ostatnio jak w towarzystwie moja bardzo dobra koleżanka powiedziała że kobiety po 40 nie powinny rodzić to aż mnie wcięło zamurowało i nie zdążyłam wyprowadzić jej z błędu! ale ją wyprowadzę na prostą jak będę już zafasolkowana to się wtedy zdziwi i dobrze
nadrabiam czytanie laseczki..
powiedz jej że kobiety przed 40 nie powinny wygłaszać opiniisjoanka, bliska77, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:Kate ona ma 42
A te dzieci pewnie urodzone zaraz po 20 - stce
To widać czuję się staro, skoro takie mądrości wygłasza.
Ale Ciebie się to i tak nie tyczy o ile dobrze zauważyłam, więc ją olej, o ile takie sądy staro czujących się bab miały by jakieś znaczenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 17:03
Pusurek, Mango, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczyny
dowiedzialam sie wlasnie, ze moj maz wraca 18 stycznia, czyli wigilijnego cudu jednak nie bylo...byla za to awantura przez tel. Nie wiem co powiedziec, wiec nic nie bede mowic, a tym samym nie bede Wam smucic.
To ja przestaję narzekać na swojego, też czasami mu awanturę robię, bo żyjemy na dwa domy. On ma mieszkanie w Krakowie, i czasem nie chce mu się wracać, bo ma stamtąd bliżej do pracy, a ja mieszkam 40 km od Krakowa, ale takich długich przerw nie robimy i jak mu mówię, że musi przyjechać, bo to te dni to przyjeżdża, choć czasami z fochem.
Z drugiej strony takie czasy. Ciężko ustalić priorytety, bo dobrej pracy trzeba się trzymać.Mango, samira, Pusurek, Kate 75, malgos741, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:No niestety ja jestem
i to o całe 2 lata. I kombinuję z pierwszym dzieckiem
Kombinuj, kombinuj a na pewno się uda. Moja mama urodziła mnie jak miała 44 lata i to bez wykresów, testów owulacyjnych i innych wspomagaczy.Kate 75, Pusurek, samira, Parka, Mango, malgos741, polarmiś, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kombinuj, kombinuj a na pewno się uda. Moja mama urodziła mnie jak miała 44 lata i to bez wykresów, testów owulacyjnych i innych wspomagaczy.
I to się nazywa pozytywna wiadomość, od razu lepiej
Pusurek, Parka, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:. Moja mama urodziła mnie jak miała 44 lata i to bez wykresów, testów owulacyjnych i innych wspomagaczy.
A moja mnie urodzila jak miala 33 lata i zostala zwymyslana na porodowce za brak wspolpracy przy porodzie ( stwierdzenie poloznej ): Tak to jest, jak sie stare baby biora za robienie dzieci.
Kiedys to byly klimaty, co?
mysza1975, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:A moja mnie urodzila jak miala 33 lata i zostala zwymyslana na porodowce za brak wspolpracy przy porodzie ( stwierdzenie poloznej ): Tak to jest, jak sie stare baby biora za robienie dzieci.
Kiedys to byly klimaty, co?
Teraz też potrafi być nieprzyjemnie, choć coraz rzadziej, ja nie mam wyboru i cesarka mnie czeka jak już, więc poród mi się nie przydarzy .Pusurek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość