35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Dziewczyny, a która tu jest najstarsza? Bo obawiam się, ze ja
Wiec nie mówmy o wieku i upływających miesiącach jako o porażce, bo to jest strasznie deprymujące...Nie jestesmy chyba grupa, która sobie dowala, tylko się wspiera, czy się mylę?
Myślę, że każdy może tu wygłosić swój pogląd na dany temat, a ktoś inny może się z nim z nią nie zgodzić. Ewa opisała swój punkt widzenia na sprawę starania się o pierwsze czy kolejne dziecko w ok. 40 - stki, nie odebrałam tego jakby komuś dowalała. Cóż każda z nas ma świadomość, ze zegar tyka, a czas nie jest naszym sprzymierzeńcem i powiedzenie "co nagle to po diable" nabiera innego znaczenia. Trochę inna jest sytuacja dziewczyn posiadających potomstwo a tymi które starają się o pierwsze i też uważam, ze każdy miesiąc jest cenny. Sama miałam problem w zgraniu się z mężem i nie było mi wesoło, nawet myślałam, że on może nie chce ale potem stwierdziłam że skoro on może nie chcieć to ja mam prawo chcieć i musieliśmy zrobić burzę aby określić własne stanowiska i teraz podążamy w jednym kierunku mam nadzieję i zamierzam wykorzystywać czas jak się da tj 3 cykle z clo a potem klinika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 14:35
Bursztyn, grosza, EwaT, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:E nie, EwaT i Caffe maja ciete jezyki i stoja mocno na ziemi i potrafia byc szczere do bolu. Nie nalezy sie oburzac!!!!!
Fakt, że "ciete jezyki" wywołują co u niektórych z nas lekkie oburzenie, ale fajna jest różnorodność, cieplutkie słówka a potem sru.. z grubej rury, ja tam lubię płodozmian
Bursztyn, Pusurek, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziewczyny, a która tu jest najstarsza? Bo obawiam się, ze ja
Wiec nie mówmy o wieku i upływających miesiącach jako o porażce, bo to jest strasznie deprymujące...Nie jestesmy chyba grupa, która sobie dowala, tylko się wspiera, czy się mylę?
-
Bursztyn wrote:zerknelam na Twoj wykres i jestes chyba 5 dzien po owul., wiec to moze bedzie ten zaciazony cykl, dlaczego wiec chcesz zeby @ przyszla?
A więc @ raczej przyjdzie tylko jak to z @ wredna jest i żyje własnym życiem,a nie moim.Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Anna39 wrote:Jestem 12 dni po owulce według wykresu,przestałam mierzyć tempke poprostu.W ciąży raczej nie jestem,bo M. wrócił z 20/21.12 a więc 5 dni po owu według ovufriend,no chyba,że jakiś cud się zdarzył,bo z przyczyn losowych monitoringu nie miałam teraz.
A więc @ raczej przyjdzie tylko jak to z @ wredna jest i żyje własnym życiem,a nie moim.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a ile masz lat? bo nie ma Cie na liscie starajacych sie Samiry
Bursztynek, nie uwazalas na poczatkuNie ma mnie na liscie, to prawda. A za tydzien wchodze w 42. Ktoras jest starsza?
A w ogole to sie nam kolejna dyskusja rozpetala, ale dobrze, niech cos sie dzieje
Anyway, konczac temat, pisanie, ze w naszym wieku kazdy kolejny stracony miesiac to porazka, jest dla mnie lekko mowiac niewlasciwe. Ale, kazda cos innego motywuje albo rozwala... I to jest najfajniesze, ze jestesmy takie rozne
bliska77, Kate 75, Niuta, Bursztyn, moremi, caffe, EwaT, samira, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:No wlasnie Anna, moze test, jak widac grudzen jest miesiacem nalezacymdo dziewczyn o imieniu Anna
-
Pusurek wrote:Bursztynek, nie uwazalas na poczatku
Nie ma mnie na liscie, to prawda. A za tydzien wchodze w 42. Ktoras jest starsza?
A w ogole to sie nam kolejna dyskusja rozpetala, ale dobrze, niech cos sie dzieje
Anyway, konczac temat, pisanie, ze w naszym wieku kazdy kolejny stracony miesiac to porazka, jest dla mnie lekko mowiac niewlasciwe. Ale, kazda cos innego motywuje albo rozwala... I to jest najfajniesze, ze jestesmy takie rozne
Pusurek, EwaT, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli mowimy o dyskusjach i roznicach zdan itp, to powiem Wam, ze ja kiedys mialam bardzo ale to bardzo cuety jezyk, natomiast od pewnego czasu zlagodnialam, az moi starzy znajom se dziwia gdzie sie podziala dawna agnieszka....., nauczylam sie nie odzywac po prostu, najczesciej w ogole nie zabieram glosu i tyle
Kate 75, samira, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:No widzisz, doczekalas sie, bylo minelo, teraz masz spokoj az do nastepnego razu....
No, ale juz w drzwiach cos gadala w Wielkanocy.... Toz to za chwile... Ale tam, zawsze sie mozna ciaza zaslonicjak wszystko pojdzie dobrze
bliska77, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Bursztynek, nie uwazalas na poczatku
Nie ma mnie na liscie, to prawda. A za tydzien wchodze w 42. Ktoras jest starsza?
Nie porażka, tylko każdy miesiąc jest na wagę złota, a każdy miesiąc nie zakończony "+" nie traktuję jako porażki, ale gdym miała sobie miesiąca z owulką nie wykorzystać mając "reproduktora" na miejscu to bym była tak jak ci co narzekają, że nie wygrali w totka a losu nawet nie kupili. Ja już wcześniej wyśledziłam ile masz lat i tym bardziej mnie twoja wiadomość o ciąży ucieszyła, że jednak można i chociaż jestem nieco młodsza nie zamierzam marnować żadnego miesiąca dałam sobie kopa w dupę, a właściwie moja operacja dała po której groziło mi nie posiadanie dzieci w ogóle. Jak się obudziłam w trakcie operacji i dowiedziałam się że mam macicę i szansę to będę się starać i sama sobie wytykać że zegar tyka i nawet jak mi się nie chcę to będę działać
P.S. Odsyłam do listy starających się i zafasolkowanych + 35 można się zdziwićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 15:15
Bursztyn, moremi, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No niestety ja jestem
i to o całe 2 lata. I kombinuję z pierwszym dzieckiem
Pusurek wrote:Bursztynek, nie uwazalas na poczatkuNie ma mnie na liscie, to prawda. A za tydzien wchodze w 42. Ktoras jest starsza?
bliska77, Kate 75, Pusurek, anna maria, Niuta, Iwone, malgos741, megan8, Reni, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No, ale juz w drzwiach cos gadala w Wielkanocy.... Toz to za chwile... Ale tam, zawsze sie mozna ciaza zaslonic
jak wszystko pojdzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 15:17
Mango, Kate 75, Pusurek, Bursztyn, samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość