X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a za pare lat kiedy już stwierdzi że sie dorobił i nagle mu przyjdzie ochota na potomka to zaciąży młodszą bo dla Ciebie będzie za pózno..
    faceci to świnie i warto o tym pamietać
    moja matka powtarza zawsze, ze faceci to swinie. Ja narazie uwazam, ze to zwierzeta - a szczegolnie psy :P ;) A tak na powaznie, to zalezy na kogo sie trafi.

samira, Iwone, megan8, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    wiesz, mi tez sie nie spieszylo do zaciazenia, i nie korzystalam specjalnie z okazji kiedy byl na miejscu, wiec calej winy nie moge na niego zwalac. Ale fakt, trzeba sie wkoncu na cos zdecydowac.
    no trzeba, w naszym wieku kazdy stracony miesiąc to porażka

Bursztyn, Kate 75, Mango lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka po Świętach,jestem obżarta i zgrubiałam od jedzenia bardzo.Po Nowym Roku ostra dieta.
    M. wrócił,ale 6.01 wyjeżdża znów i niestety @ jak na złość nie ma jeszcze,więc nie wyrobimy się tym razem też.
    Chyba nie pisane mi dziecko :(

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    moja matka powtarza zawsze, ze faceci to swinie. Ja narazie uwazam, ze to zwierzeta - a szczegolnie psy :P ;) A tak na powaznie, to zalezy na kogo sie trafi.

niby tak
    ale po co ryzykować? kobieta powinna sama zadbać o swoją przyszłość, inwestować w swoje dzieci i dbać o SWOJE finanse bo facet nawet najlepszy może zawieść, wkurzaja mnie takie opuszczone płaczące że ona mu całe zycie gacie prasowała a teraz ja dla młodszej zostawił bez niczego..jak dbała tak ma! co myślała że ma akt własności na niego? wiele kobiet żyje z łbem w chmurach i upadek na ziemie kosztuje je reszte zycia

samira, mysza1975, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    Hejka po Świętach,jestem obżarta i zgrubiałam od jedzenia bardzo.Po Nowym Roku ostra dieta.
    M. wrócił,ale 6.01 wyjeżdża znów i niestety @ jak na złość nie ma jeszcze,więc nie wyrobimy się tym razem też.
    Chyba nie pisane mi dziecko :(

dzieci nie są pisane
    trzeba sie o nie postarać

Bursztyn, bliska77, Mango, Iwone, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a która tu jest najstarsza? Bo obawiam się, ze ja :D Wiec nie mówmy o wieku i upływających miesiącach jako o porażce, bo to jest strasznie deprymujące...Nie jestesmy chyba grupa, która sobie dowala, tylko się wspiera, czy się mylę?

ania.g, Kate 75, bliska77, Niuta, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jak się starać jak @ nie przyszła,a zawsze była wcześniej,a teraz jak na złość jej nie ma,no jak.
    Wyjazdu nie odwoła,ma podpisany kontrakt.
    No cóż następne 2 miesiące w plecy.
    Moze w 40 urodziny się uda,bo wtedy wróci znów.

Andzia33 lubi tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dziewczyny, a która tu jest najstarsza? Bo obawiam się, ze ja :D Wiec nie mówmy o wieku i upływających miesiącach jako o porażce, bo to jest strasznie deprymujące...Nie jestesmy chyba grupa, która sobie dowala, tylko się wspiera, czy się mylę?
    zalezy co rozumiesz przez wsparcie
    wg mojego doświadczenia najbardziej pomaga kop w dupe
    jezeli ktoś potrzebuje tkliwych pocieszeń i historyjek to może Przyjaciółke poczytać

Kate 75, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    Ale jak się starać jak @ nie przyszła,a zawsze była wcześniej,a teraz jak na złość jej nie ma,no jak.

może

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jezeli ktoś potrzebuje tkliwych pocieszeń i historyjek to może Przyjaciółke poczytać

Na to wygląda, ze rozumiem coś innego. Wybacz szczerość, ale Twoje czasem lekko histeryczne, a czasem lekko depresyjne posty są chyba wątpliwym wsparciem. A kop w dupę, jak raczysz pisać? Nie sadzę, żeby forumowe koleżanki mogły dokonywać takich rzeczy, od tego są raczej realni przyjaciele, znający sytuacje troszkę lepiej niż my...

samira, Kate 75, anna maria, Niuta, malgos741, Andzia33, Reni lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Na to wygląda, ze rozumiem coś innego. Wybacz szczerość, ale Twoje czasem lekko histeryczne, a czasem lekko depresyjne posty są chyba wątpliwym wsparciem. A kop w dupę, jak raczysz pisać? Nie sadzę, żeby forumowe koleżanki mogły dokonywać takich rzeczy, od tego są raczej realni przyjaciele, znający sytuacje troszkę lepiej niż my...

jezeli ktoś ma realnych przyjaciół to chyba nie szuka wsparcia w monitorze? a jezeli nie to lepszy taki kop niż żaden
    histeryczką nie jestem tym bardziej w depresji, który niby post o tym świadczy? jestem w ciąży i jak najbardziej dobrym humorze

Kate 75, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jestem w ciąży i jak najbardziej dobrym humorze

To fantastycznie.

EwaT, Kate 75, anna maria, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna39 wrote:
    zerknelam na Twoj wykres i jestes chyba 5 dzien po owul., wiec to moze bedzie ten zaciazony cykl, dlaczego wiec chcesz zeby @ przyszla?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 14:12

bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to jest kwestia wzgledna. Jedna potrzebuje kopa w dupe a druga tkliwego pocieszenia. Potrzeba waha sie w zaleznosci od dnia cyklu :) przynajmniej u mnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 14:12

sjoanka, samira, Kate 75, Pusurek, bliska77, Niuta, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jezeli ktoś ma realnych przyjaciół to chyba nie szuka wsparcia w monitorze? a jezeli nie to lepszy taki kop niż żaden
    histeryczką nie jestem tym bardziej w depresji, który niby post o tym świadczy? jestem w ciąży i jak najbardziej dobrym humorze
    tu nie chodzi o szukanie przyjaciol w monitorze, tylko o pogadanie z laskami ktore borykaja sie z podobnym problemem- czyli zajscie w ciaze. Przyjaciele czesto moga tego tematu tak dobrze nie znac, a poza tym walkowanie jednego i tego samego na okraglo u pewnych osob nie przejdzie, a tutaj mozna do woli i sie nie nudzi, a jesli jakies przyjaznie przy okazji powstana to tez fajnie, natomiast nie jest to celem samym w sobie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 14:16

polarmiś, samira, Kate 75, Pusurek, bliska77, anna maria, Niuta, Parka, mysza1975, Iwone, Viv78, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla kazdego cos dobrego.

A tak na serio to ja nie moge was czytac jak obiad robie bo jeden za drugim nalesniki pale.

Bursztyn, polarmiś, Kate 75, Pusurek, ania.g, bliska77, Mango, Parka, grosza, EwaT, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    E nie, EwaT i Caffe maja ciete jezyki i stoja mocno na ziemi i potrafia byc szczere do bolu. Nie nalezy sie oburzac!!!!!

samira, Kate 75, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 grudnia 2013, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tu nie chodzi o szukanie przyjaciol w monitorze, tylko o pogadanie z laskami ktore borykaja sie z podobnym problemem- czyli zajscie w ciaze. Przyjaciele czesto moga tego tematu tak dobrze nie znac, a poza tym walkowanie jednego i tego samego na okraglo u pewnych osob nie przejdzie, a tutaj mozna do woli i sie nie nudzi, a jesli jakies przyjaznie przy okazji powstana to tez fajnie, natomiast nie jest to celem samym w sobie.
    Dobrze mowi, dac jej winka!!!!

Kate 75, Bursztyn, Pusurek, anna maria, Niuta, grosza, Simba lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z Londynu. Jak ja nie cierpię tego miasta. W dodatku mieszkanie wychłodziło się pod naszą nieobecność i teraz mam te chłodne kąty, które Bursztynek miał mężowi zaserować. Rzeczywiście działają depresyjnie. Bursztynku, rozaważ na poważnie.

Bozia - super pingwiny. Jestem pod wrażeniem. Mi czasami jedzenie wychodzi smaczne, ale wyglądać, chyba nie wygląda nigdy :)

Kate 75, Bursztyn, Pusurek, malgos741, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem w Krynicy ale nie wiem jak wyglada bo nos mam w tablecie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2013, 14:21

Kate 75, Bursztyn, Pusurek, ania.g, Mango, grosza, EwaT, malgos741, megan8, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 1934 1935 1936 1937 1938 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ