35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv78 wrote:uff, przeczytalam zalegle posty i tak sie pięknie sklada ze doszłyście do tematu o ktory chciałam Was podpytać - pomożecie moje drogie?
to moj pierwszy cykl z ovu - i uparłam się ze wykorzystam w nim wszystkie dostępne "zabawki" - termometr, wspomagacze śluzu, testy owulacyjne - i namierze te "właściwe dni", tymczasem pięć diabelnie drogich testów (spłukały mnie te święta) zużytych - a owulacji jak nie było (nie pokazało), tak nie ma. Czy Waszym zdaniem warto kupić kolejną piątkę i ja próbować namierzać? czy odpuścic, bo juz teoretycznie powinna wyjść i moze jej zwyczajnie nie było, albo test jakoś schrzaniłam? z góry dziękuje za Wasze cenne rady.A testów owulacyjnych używam z allegro,drogie nie są,koszt z przesyłką 30 sztuk +5 ciążowych jakieś 30 pare zł,ale jak mają wyjść to wychodzą.
caffe, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Viv78 wrote:uff, przeczytalam zalegle posty i tak sie pięknie sklada ze doszłyście do tematu o ktory chciałam Was podpytać - pomożecie moje drogie?
to moj pierwszy cykl z ovu - i uparłam się ze wykorzystam w nim wszystkie dostępne "zabawki" - termometr, wspomagacze śluzu, testy owulacyjne - i namierze te "właściwe dni", tymczasem pięć diabelnie drogich testów (spłukały mnie te święta) zużytych - a owulacji jak nie było (nie pokazało), tak nie ma. Czy Waszym zdaniem warto kupić kolejną piątkę i ja próbować namierzać? czy odpuścic, bo juz teoretycznie powinna wyjść i moze jej zwyczajnie nie było, albo test jakoś schrzaniłam? z góry dziękuje za Wasze cenne rady
U mnie zadziałały. Były w opakowaniu białym z jakimiś różowymi pierdolnikami. -
to moj pierwszy cykl z ovu - i uparłam się ze wykorzystam w nim wszystkie dostępne "zabawki" - termometr, wspomagacze śluzu, testy owulacyjne - i namierze te "właściwe dni", tymczasem pięć diabelnie drogich testów (spłukały mnie te święta) zużytych - a owulacji jak nie było (nie pokazało), tak nie ma. Czy Waszym zdaniem warto kupić kolejną piątkę i ja próbować namierzać? czy odpuścic, bo juz teoretycznie powinna wyjść i moze jej zwyczajnie nie było, albo test jakoś schrzaniłam? z góry dziękuje za Wasze cenne radycaffe lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:po co to całe namierzanie? nie wystarczy sie kochać co drugi dzień a w środku cyklu troche częściej?
No ja wcale nie jestem taka pewna(moja ginka mówi,żeby z tym kochaniem nie przesadzać,bo żołnierzyki też mają swoją wytrzymałość) i w środku cyklu co 2 dzień ok.ale wcześniej bez owulki nie przemęczać ich.
Ale pewnie co gin to opinia różna.
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:po co to całe namierzanie? nie wystarczy sie kochać co drugi dzień a w środku cyklu troche częściej?
Wykres się nie sprawdził i z pewnych powodów monitoring też nie. Ale można się pobawić trochę w wykresyPiszę to z perspektywy swoich doświadczeń, ale niektórym może ta metoda się sprawdza, nie wiem.
-
bo tak przez 7 cykli było - i dupcia
a pozniej przeczytalam gdzies w necie ze niektore dziewczyny maja owulacje przed samą niemal @, wiec stwierdzilam ze ja znajde, bo moze tez tak jest i u mnie.
ps - jesli facet nie jest zbyt kochliwy - to nie namowisz go zeby dawal czadu przez caly cykl co dwa dni, no moze zle napisalam - nie namowie - ja -caffe, mysza1975, Kate 75, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
Anna39 wrote:No ja wcale nie jestem taka pewna(moja ginka mówi,żeby z tym kochaniem nie przesadzać,bo żołnierzyki też mają swoją wytrzymałość) i w środku cyklu co 2 dzień ok.ale wcześniej bez owulki nie przemęczać ich.
Ale pewnie co gin to opinia różna.mysza1975 lubi tę wiadomość
-
Viv78 wrote:bo tak przez 7 cykli było - i dupcia
a pozniej przeczytalam gdzies w necie ze niektore dziewczyny maja owulacje przed samą niemal @, wiec stwierdzilam ze ja znajde, bo moze tez tak jest i u mnie.
ps - jesli facet nie jest zbyt kochliwy - to nie namowisz go zeby dawal czadu przez caly cykl co dwa dni, no moze zle napisalam - nie namowie - ja -