X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet :) glowa do gory i zabierz sie jutro za meza :)

Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...

Bursztyn, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:42

wenus, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Bursztyn wrote:
    Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet :) glowa do gory i zabierz sie jutro za meza :)

Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...

jeśli test wykazuje owu to prawdopodobnie nastąpi ona za 24-36godzin ....

cyt: "Owulacja następuje zwykle w ciągu 24-36 godzin po pierwszym gwałtownym wyrzucie LH, lub 9-24 godzin po szczytowym wyrzucie LH.

Tak, czy tak, moment owulacji jest bardzo ograniczony w czasie, gdyż po spadku LH już nie może do niej dojść.

Uwolniona z pęcherzyka Graafa komórka zachowuje zdolność do zapłodnienia 12-18 godzin od jajeczkowania. "

bliska77, wenus, angela, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Wenus, weź w obroty swojego męża i koniec ;-), dziewczyny mają rację
    Angela czekamy na relację z dzisiejszej wizyty,
    a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
    Miłego dnia dziewczyny

grosza, angela, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestescie super!!!

bliska77, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    inessa wrote:
    Oj kochana może powinnaś z nim porozmawiać na ten temat. Przytulam b.mocno do serca kochana nie wiem jak Ci pomóc. WYDAJE MI SIE,ŻE U WAS NAJLEPSZA BYŁABY POWAZNA ROZMOWA. Trzymaj się mocno kochana :)

Rozmowa?juz nie jedna była,a jak przychodzi co do czego to zawsze cos...Nastepna rozmowa to juz chyba o rozwodzie bedzie...Bo tak jest ze wszystkim,a ja mam juz tego dosc.Przepraszam ,ze sie tak tu wyzalam ale jestem tu sama i nie mam nawet z kim pogadac.Normalnie tylko w łeb sobie strzelic.35 lat a dalej zachowuje sie jak gówniarz...Dobranoc Dziewczyny:)

Może przestań już rozmawiać z nim o płodnych. Myśl pozytywnie. Jak są płodne nie mów mu tylko do dzieła powiedz, że nie możesz się powstrzymać , mocno chwal i podziwiaj go :) ciuszki skąpe też działają :).....będzie dobrze

bliska77, angela, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
    Miłego dnia dziewczyny

Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha

Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła
    :)

bliska77, Olena, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    Miłego dnia dziewczyny

Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha

Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła
    :)

Grosza, masz całkowitą racje z podejściem do facetów a dzisiejszego porannego fitnesu gratuluję :-) człowiek od razu ma lepszy humor, prawda ;-)

inessa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    powoli wracam do walki na barykadach, chyba tylko dzięki temu, że Wy sie nie poddajecie...
    debilus totalus jestem bo nie wiem dalej jak wkleić swoją miniaturę w profil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:40

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) dla tych co myślą o odchudzaniu bądz o zdrowym odżywianiu polecam bloga smak zdrowia ,jest tam bardzo dużo przepisów zdrowych i mało kalorycznych i dosyć często się je :) mało ale często ,polecam :) A u mnieteż znowu @przyszła wczoraj i rozczarowanie.I tak już odpuściłam trochę i staram się nie naciskać mojego M .Może mi podpowiecie dziewczynki czy po tygodniu od ostatniego współżycia badania nasienia będą wiarygodne czy za długa przerwa od współżycia do badania?Pozdrawiam cieplutko :)

Olena, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Juz własnie spi.A ja siedze i rycze.Wiem ze jest zmeczony bo pracuje codziennie od rana do wieczora,ale uzgodnilismy ,ze jezeli nadejdzie ten prawdopodobny moment to co by sie nie dzialo to wykorzystamy to.A teraz co-ma w dupie.Moze on wcale tego dziecka nie chce...

wenus nie myśl tak ,ja to samo przechodziłam,ja z moim M ustaliliśmy,że bedziemy się kochać regularnie od momentu pojawienia się śluzu do dwóch dni po owulacji.Nie kochamy się codziennie tylko co drugi dzień.Mój M nie należy do długodystansowców i nie ma sensu robić tego na siłę bo co z tego ,że niby ma ochotę ,ale nie udaje mu się skończyć i doszliśmy do wniosku regularnie co drugi dzień.Tymbardziej ,ze plemniki mogą przeżyć kilkadziesiąt godzin .I net bardziej jest wskazane aby zacząć współżyc kilka dni przed owulacją,żeby już plemniki czekały w jajowodzie :)
    Nam w pewnym momencie też sex się przejadł,robiliśmy to mechanicznie bo trzebabyło.Ale nietędy droga.Odpuść trochę i zobaczysz ,że będzie poprawa:) Pozdrawiam cieplutko.

wenus, bliska77, inessa, angela, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:27

bliska77, inessa, samira, Sylwia77, angela, Bursztyn, polarmiś, grosza lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń!

bliska77, inessa, megan8, Sylwia77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mart sie sa rzeczy starsze od Ciebie jak stare wino czy fortepian.Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!

inessa, megan8, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za mile przywitanie.Ciesze sie ze na was trafilam ,bo wczesniej nie mialam mozliwosc rozmowy z innymi starajacymi sie o dzidzusia.

bliska77, inessa, Dorka71, megan8, Sylwia77, angela, Olena, polarmiś lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Witam kobietki!
    Dziś mam urodzinki 40 lat. D"
    Chyba trochę staro się czuję.

No to STO LAT!!!
    A przede wszystkim spełnienia marzen!!!

bliska77, inessa, megan8, Sylwia77, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Witam kobietki!
    Dziś mam urodzinki 40 lat. D"
    Chyba trochę staro się czuję.

Wszystkiego NAJ a ten wiek to podobno najpiękniejszy w życiu każdej kobiety, z różnych względów ;-)

megan8, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan8 łał wszystkiego co dobre, piękne a to jest MIŁOŚĆ, NADZIEJA, DOBROĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA NO I SPEŁNEINIA MARZEŃ; no jedziemy na kawke do Ciebie ;)

bliska77, megan8, Sylwia77, angela, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u mnie dziś mały skok tempki, a zaraz wychodze do pracy, dobrego dnia :)

bliska77, megan8, angela, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie u mnie dziś mały skok tempki, a zaraz wychodze do pracy, dobrego dnia :)

Inessa, będzie dobrze :-)

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ