35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet glowa do gory i zabierz sie jutro za meza
Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...Bursztyn, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Bursztyn wrote:Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet glowa do gory i zabierz sie jutro za meza
Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...
jeśli test wykazuje owu to prawdopodobnie nastąpi ona za 24-36godzin ....
cyt: "Owulacja następuje zwykle w ciągu 24-36 godzin po pierwszym gwałtownym wyrzucie LH, lub 9-24 godzin po szczytowym wyrzucie LH.
Tak, czy tak, moment owulacji jest bardzo ograniczony w czasie, gdyż po spadku LH już nie może do niej dojść.
Uwolniona z pęcherzyka Graafa komórka zachowuje zdolność do zapłodnienia 12-18 godzin od jajeczkowania. "bliska77, wenus, angela, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Wenus, weź w obroty swojego męża i koniec , dziewczyny mają rację
Angela czekamy na relację z dzisiejszej wizyty,
a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
Miłego dnia dziewczynygrosza, angela, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestescie super!!!
bliska77, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:inessa wrote:Oj kochana może powinnaś z nim porozmawiać na ten temat. Przytulam b.mocno do serca kochana nie wiem jak Ci pomóc. WYDAJE MI SIE,ŻE U WAS NAJLEPSZA BYŁABY POWAZNA ROZMOWA. Trzymaj się mocno kochana
Rozmowa?juz nie jedna była,a jak przychodzi co do czego to zawsze cos...Nastepna rozmowa to juz chyba o rozwodzie bedzie...Bo tak jest ze wszystkim,a ja mam juz tego dosc.Przepraszam ,ze sie tak tu wyzalam ale jestem tu sama i nie mam nawet z kim pogadac.Normalnie tylko w łeb sobie strzelic.35 lat a dalej zachowuje sie jak gówniarz...Dobranoc Dziewczyny:)
Może przestań już rozmawiać z nim o płodnych. Myśl pozytywnie. Jak są płodne nie mów mu tylko do dzieła powiedz, że nie możesz się powstrzymać , mocno chwal i podziwiaj go ciuszki skąpe też działają .....będzie dobrzebliska77, angela, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
Miłego dnia dziewczyny
Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha
Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła
bliska77, Olena, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Witajcie,
Miłego dnia dziewczyny
Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha
Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła
Grosza, masz całkowitą racje z podejściem do facetów a dzisiejszego porannego fitnesu gratuluję człowiek od razu ma lepszy humor, prawdainessa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam!
powoli wracam do walki na barykadach, chyba tylko dzięki temu, że Wy sie nie poddajecie...
debilus totalus jestem bo nie wiem dalej jak wkleić swoją miniaturę w profilWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:40
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki dla tych co myślą o odchudzaniu bądz o zdrowym odżywianiu polecam bloga smak zdrowia ,jest tam bardzo dużo przepisów zdrowych i mało kalorycznych i dosyć często się je mało ale często ,polecam A u mnieteż znowu @przyszła wczoraj i rozczarowanie.I tak już odpuściłam trochę i staram się nie naciskać mojego M .Może mi podpowiecie dziewczynki czy po tygodniu od ostatniego współżycia badania nasienia będą wiarygodne czy za długa przerwa od współżycia do badania?Pozdrawiam cieplutko
Olena, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Juz własnie spi.A ja siedze i rycze.Wiem ze jest zmeczony bo pracuje codziennie od rana do wieczora,ale uzgodnilismy ,ze jezeli nadejdzie ten prawdopodobny moment to co by sie nie dzialo to wykorzystamy to.A teraz co-ma w dupie.Moze on wcale tego dziecka nie chce...
wenus nie myśl tak ,ja to samo przechodziłam,ja z moim M ustaliliśmy,że bedziemy się kochać regularnie od momentu pojawienia się śluzu do dwóch dni po owulacji.Nie kochamy się codziennie tylko co drugi dzień.Mój M nie należy do długodystansowców i nie ma sensu robić tego na siłę bo co z tego ,że niby ma ochotę ,ale nie udaje mu się skończyć i doszliśmy do wniosku regularnie co drugi dzień.Tymbardziej ,ze plemniki mogą przeżyć kilkadziesiąt godzin .I net bardziej jest wskazane aby zacząć współżyc kilka dni przed owulacją,żeby już plemniki czekały w jajowodzie
Nam w pewnym momencie też sex się przejadł,robiliśmy to mechanicznie bo trzebabyło.Ale nietędy droga.Odpuść trochę i zobaczysz ,że będzie poprawa:) Pozdrawiam cieplutko.wenus, bliska77, inessa, angela, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Witam kobietki!
Dziś mam urodzinki 40 lat. D"
Chyba trochę staro się czuję.
No to STO LAT!!!
A przede wszystkim spełnienia marzen!!!bliska77, inessa, megan8, Sylwia77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny