X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2013, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet :) glowa do gory i zabierz sie jutro za meza :)

Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...

Bursztyn, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:42

wenus, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Bursztyn wrote:
    Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet :) glowa do gory i zabierz sie jutro za meza :)

Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...

jeśli test wykazuje owu to prawdopodobnie nastąpi ona za 24-36godzin ....

cyt: "Owulacja następuje zwykle w ciągu 24-36 godzin po pierwszym gwałtownym wyrzucie LH, lub 9-24 godzin po szczytowym wyrzucie LH.

Tak, czy tak, moment owulacji jest bardzo ograniczony w czasie, gdyż po spadku LH już nie może do niej dojść.

Uwolniona z pęcherzyka Graafa komórka zachowuje zdolność do zapłodnienia 12-18 godzin od jajeczkowania. "

bliska77, wenus, angela, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Wenus, weź w obroty swojego męża i koniec ;-), dziewczyny mają rację
    Angela czekamy na relację z dzisiejszej wizyty,
    a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
    Miłego dnia dziewczyny

grosza, angela, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestescie super!!!

bliska77, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    inessa wrote:
    Oj kochana może powinnaś z nim porozmawiać na ten temat. Przytulam b.mocno do serca kochana nie wiem jak Ci pomóc. WYDAJE MI SIE,ŻE U WAS NAJLEPSZA BYŁABY POWAZNA ROZMOWA. Trzymaj się mocno kochana :)

Rozmowa?juz nie jedna była,a jak przychodzi co do czego to zawsze cos...Nastepna rozmowa to juz chyba o rozwodzie bedzie...Bo tak jest ze wszystkim,a ja mam juz tego dosc.Przepraszam ,ze sie tak tu wyzalam ale jestem tu sama i nie mam nawet z kim pogadac.Normalnie tylko w łeb sobie strzelic.35 lat a dalej zachowuje sie jak gówniarz...Dobranoc Dziewczyny:)

Może przestań już rozmawiać z nim o płodnych. Myśl pozytywnie. Jak są płodne nie mów mu tylko do dzieła powiedz, że nie możesz się powstrzymać , mocno chwal i podziwiaj go :) ciuszki skąpe też działają :).....będzie dobrze

bliska77, angela, megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
    Miłego dnia dziewczyny

Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha

Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła
    :)

bliska77, Olena, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    Miłego dnia dziewczyny

Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha

Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła
    :)

Grosza, masz całkowitą racje z podejściem do facetów a dzisiejszego porannego fitnesu gratuluję :-) człowiek od razu ma lepszy humor, prawda ;-)

inessa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam!
    powoli wracam do walki na barykadach, chyba tylko dzięki temu, że Wy sie nie poddajecie...
    debilus totalus jestem bo nie wiem dalej jak wkleić swoją miniaturę w profil

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:40

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki :) dla tych co myślą o odchudzaniu bądz o zdrowym odżywianiu polecam bloga smak zdrowia ,jest tam bardzo dużo przepisów zdrowych i mało kalorycznych i dosyć często się je :) mało ale często ,polecam :) A u mnieteż znowu @przyszła wczoraj i rozczarowanie.I tak już odpuściłam trochę i staram się nie naciskać mojego M .Może mi podpowiecie dziewczynki czy po tygodniu od ostatniego współżycia badania nasienia będą wiarygodne czy za długa przerwa od współżycia do badania?Pozdrawiam cieplutko :)

Olena, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Juz własnie spi.A ja siedze i rycze.Wiem ze jest zmeczony bo pracuje codziennie od rana do wieczora,ale uzgodnilismy ,ze jezeli nadejdzie ten prawdopodobny moment to co by sie nie dzialo to wykorzystamy to.A teraz co-ma w dupie.Moze on wcale tego dziecka nie chce...

wenus nie myśl tak ,ja to samo przechodziłam,ja z moim M ustaliliśmy,że bedziemy się kochać regularnie od momentu pojawienia się śluzu do dwóch dni po owulacji.Nie kochamy się codziennie tylko co drugi dzień.Mój M nie należy do długodystansowców i nie ma sensu robić tego na siłę bo co z tego ,że niby ma ochotę ,ale nie udaje mu się skończyć i doszliśmy do wniosku regularnie co drugi dzień.Tymbardziej ,ze plemniki mogą przeżyć kilkadziesiąt godzin .I net bardziej jest wskazane aby zacząć współżyc kilka dni przed owulacją,żeby już plemniki czekały w jajowodzie :)
    Nam w pewnym momencie też sex się przejadł,robiliśmy to mechanicznie bo trzebabyło.Ale nietędy droga.Odpuść trochę i zobaczysz ,że będzie poprawa:) Pozdrawiam cieplutko.

wenus, bliska77, inessa, angela, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:27

bliska77, inessa, samira, Sylwia77, angela, Bursztyn, polarmiś, grosza lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wszystkiego najlepszego! spełnienia marzeń!

bliska77, inessa, megan8, Sylwia77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mart sie sa rzeczy starsze od Ciebie jak stare wino czy fortepian.Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!

inessa, megan8, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za mile przywitanie.Ciesze sie ze na was trafilam ,bo wczesniej nie mialam mozliwosc rozmowy z innymi starajacymi sie o dzidzusia.

bliska77, inessa, Dorka71, megan8, Sylwia77, angela, Olena, polarmiś lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Witam kobietki!
    Dziś mam urodzinki 40 lat. D"
    Chyba trochę staro się czuję.

No to STO LAT!!!
    A przede wszystkim spełnienia marzen!!!

bliska77, inessa, megan8, Sylwia77, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Witam kobietki!
    Dziś mam urodzinki 40 lat. D"
    Chyba trochę staro się czuję.

Wszystkiego NAJ a ten wiek to podobno najpiękniejszy w życiu każdej kobiety, z różnych względów ;-)

megan8, Sylwia77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan8 łał wszystkiego co dobre, piękne a to jest MIŁOŚĆ, NADZIEJA, DOBROĆ DRUGIEGO CZŁOWIEKA NO I SPEŁNEINIA MARZEŃ; no jedziemy na kawke do Ciebie ;)

bliska77, megan8, Sylwia77, angela, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie u mnie dziś mały skok tempki, a zaraz wychodze do pracy, dobrego dnia :)

bliska77, megan8, angela, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Witajcie u mnie dziś mały skok tempki, a zaraz wychodze do pracy, dobrego dnia :)

Inessa, będzie dobrze :-)

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 198 199 200 201 202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ