35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet
glowa do gory i zabierz sie jutro za meza 
Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Bursztyn wrote:Wenus, jezeli dzis test wskazuje owulke to dzialac z powodzeniem mozesz i jutro i pojutrze nawet
glowa do gory i zabierz sie jutro za meza 
Dzieki za pocieszenie...Chyba kupie jutro ze 2 metry sznurka i przywiaze go do kaloryfera i sama wezme co trzeba...
jeśli test wykazuje owu to prawdopodobnie nastąpi ona za 24-36godzin ....
cyt: "Owulacja następuje zwykle w ciągu 24-36 godzin po pierwszym gwałtownym wyrzucie LH, lub 9-24 godzin po szczytowym wyrzucie LH.
Tak, czy tak, moment owulacji jest bardzo ograniczony w czasie, gdyż po spadku LH już nie może do niej dojść.
Uwolniona z pęcherzyka Graafa komórka zachowuje zdolność do zapłodnienia 12-18 godzin od jajeczkowania. "
nick nieaktualny, wenus, angela, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Wenus, weź w obroty swojego męża i koniec
, dziewczyny mają rację
Angela czekamy na relację z dzisiejszej wizyty,
a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
Miłego dnia dziewczyny
grosza, angela, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny jestescie super!!!
nick nieaktualny, megan8, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:inessa wrote:Oj kochana może powinnaś z nim porozmawiać na ten temat. Przytulam b.mocno do serca kochana nie wiem jak Ci pomóc. WYDAJE MI SIE,ŻE U WAS NAJLEPSZA BYŁABY POWAZNA ROZMOWA. Trzymaj się mocno kochana

Rozmowa?juz nie jedna była,a jak przychodzi co do czego to zawsze cos...Nastepna rozmowa to juz chyba o rozwodzie bedzie...Bo tak jest ze wszystkim,a ja mam juz tego dosc.Przepraszam ,ze sie tak tu wyzalam ale jestem tu sama i nie mam nawet z kim pogadac.Normalnie tylko w łeb sobie strzelic.35 lat a dalej zachowuje sie jak gówniarz...Dobranoc Dziewczyny:)
Może przestań już rozmawiać z nim o płodnych. Myśl pozytywnie. Jak są płodne nie mów mu tylko do dzieła powiedz, że nie możesz się powstrzymać , mocno chwal i podziwiaj go
ciuszki skąpe też działają
.....będzie dobrze
nick nieaktualny, angela, megan8, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie,
, dziewczyny mają rację
a pogoda po prostu dobija ..... (dziś moja temperatura nieco spadła i OVU przesunął mi wyznaczoną wcześniej owulację na dzień później)
Miłego dnia dziewczyny
Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha
Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła
nick nieaktualny, Olena, nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Witajcie,
, dziewczyny mają rację
Miłego dnia dziewczyny
Ja miałam rano fittnes jak nic M zaspał i musiałam pół godz. odśnieżać w pocie czoła haha
Aga mi też przesunął ovulację ale mi nieznacznie tempka wzrosła

Grosza, masz całkowitą racje z podejściem do facetów a dzisiejszego porannego fitnesu gratuluję
człowiek od razu ma lepszy humor, prawda
nick nieaktualny, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam!
powoli wracam do walki na barykadach, chyba tylko dzięki temu, że Wy sie nie poddajecie...
debilus totalus jestem bo nie wiem dalej jak wkleić swoją miniaturę w profilWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 08:40
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
dla tych co myślą o odchudzaniu bądz o zdrowym odżywianiu polecam bloga smak zdrowia ,jest tam bardzo dużo przepisów zdrowych i mało kalorycznych i dosyć często się je
mało ale często ,polecam
A u mnieteż znowu @przyszła wczoraj i rozczarowanie.I tak już odpuściłam trochę i staram się nie naciskać mojego M .Może mi podpowiecie dziewczynki czy po tygodniu od ostatniego współżycia badania nasienia będą wiarygodne czy za długa przerwa od współżycia do badania?Pozdrawiam cieplutko
Olena, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
wenus wrote:Juz własnie spi.A ja siedze i rycze.Wiem ze jest zmeczony bo pracuje codziennie od rana do wieczora,ale uzgodnilismy ,ze jezeli nadejdzie ten prawdopodobny moment to co by sie nie dzialo to wykorzystamy to.A teraz co-ma w dupie.Moze on wcale tego dziecka nie chce...
wenus nie myśl tak ,ja to samo przechodziłam,ja z moim M ustaliliśmy,że bedziemy się kochać regularnie od momentu pojawienia się śluzu do dwóch dni po owulacji.Nie kochamy się codziennie tylko co drugi dzień.Mój M nie należy do długodystansowców i nie ma sensu robić tego na siłę bo co z tego ,że niby ma ochotę ,ale nie udaje mu się skończyć i doszliśmy do wniosku regularnie co drugi dzień.Tymbardziej ,ze plemniki mogą przeżyć kilkadziesiąt godzin .I net bardziej jest wskazane aby zacząć współżyc kilka dni przed owulacją,żeby już plemniki czekały w jajowodzie
Nam w pewnym momencie też sex się przejadł,robiliśmy to mechanicznie bo trzebabyło.Ale nietędy droga.Odpuść trochę i zobaczysz ,że będzie poprawa:) Pozdrawiam cieplutko.
wenus, nick nieaktualny, nick nieaktualny, angela, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-
Dzieki dziewczyny za mile przywitanie.Ciesze sie ze na was trafilam ,bo wczesniej nie mialam mozliwosc rozmowy z innymi starajacymi sie o dzidzusia.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Sylwia77, angela, Olena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Witam kobietki!
Dziś mam urodzinki 40 lat. D"
Chyba trochę staro się czuję.
No to STO LAT!!!
A przede wszystkim spełnienia marzen!!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Sylwia77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-