X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annamaria witaj w gronie !

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy annamaria !

ale tu dzisiaj dużo nowego narybku :D

grosza, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, tylko 8kg ale waga wyjsciowa byla okazala 77kg :-)

grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Annamaria, witaj wsrod nas, bedzie dobrze

• grosza Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Kochane
    Dzisiaj zimny, szary dzien, ale drzewa maja juz malenkie zielone listki, i pelno krokusow wszedzie, przyroda chyba juz sie budzi )

Aga, masz racje z zielona herbata, w ciazy podobno tylko jedna filizanke dziennie mozna i w staraniach pewnie tez podobnie, a pokrzywa jest super, ma duzo zelaza i moje znajome wegetarianki np.uzupelnialy nia niedobory bedac w ciazy. Poza tym super dziala na wlosy bo ma duzo krzemu. chyba tez zaczne znowu pic :) Ao makrobiotyce poczytaj koniecznie, tylko w dobrych zrodlach bo jest wiele nierzetelnych stron internetowych na ktorych pisza o tym, postaram sie cos znalezc i podesle Ci.

Brusztynku- powiem ci co dzisiaj widzę za oknem od godziny 6 rano non stop do chwili obecnej sypie śnieg i mocno wieje wiatr. Wiosny na pomorzu nie zobaczysz ,a w czwartek pierwszy dzień wiosny załamuje mnie ta pogoda. U syna w szkole jest wystawa prac dziecięcych o wiośnie oraz własnoręcznie zrobionych palemek i pisanek - powiem wam że wszystkie prace są cudne ale wygląda to trochę dziwnie gdy za oknem śnieżyca hula:(

bliska77, angela, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie było mnie tu od rana a tyle nowych dziewczyn WITAM W NASZYM GRONIE !!!
    Nie było mnie i teraz też mam jeszcze mały problem bo byłam u łaskawego lekarza który zowie się okulista :D no i miałam zakraplane oczy i teraz dopiero od południa odzyskuje wzrok z góry przepraszam za błędy.
    U nas jest tyle sniegu ale mieszkam na północy wielkopolski, pada pada i wieje brrr.............................
    Dziewczyny zycże powodzenia.
    Angela no ja też myślę że to objawy takowej rzeczonej ciąży ;) :D

bliska77, angela, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kobietki. Powoli nadrabiam ostatnich dni na forum.
    U mnie beznadziejnie. Nie dość ze w sobotę @ to jeszcze sie okazało ze mój gin jest na L4 do końca kwietnia! Umówiliam sie na piątek do nowego lekarza. Boje sie ze będzie mi kazał wszystkie badania od nowa robić . Ehhh :(

inessa, samira lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa przytulam mocno do serca <3
    Może jak pójdziesz do lekarza weź ze sobą wszystkie poprzednie badania i poaż zaraz na początku. Choć z własnego doświadczenia wiem,że każdy lekarz chce tylko swoje badania, ze swojego laboratorium. Miejmy nadzieję,że ten będzie inny i bardzo Tobie pomoże kochana. Bardzo pamiętam :) :D

KaRa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• anita9 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłąm dzisiaj u mojej gin , umówiłąm się od samego rana , nie daje mi gwarancji że się uda , zapisałą mi duphaston (czyli tak jak myślałam)przecież chodzi o podniesienie progesteronu by nie doszło do okresu ale zaznaczyła że może się nie udać i mam błagać doktora o przesunięcie operacji na następny tydzień czyli po świętach ale czy to się uda ????po rozmowie z pielęgniarką wątpię kazała mi wytrzymać do operacji a to całe 7 dni :(duphaston mam brac po 2 tabletki na dzień ryzyk fizyk co ma byc to będzie , dzisiaj na rekolekcjach całą mszę rozmyślałąm o tym wszystkim i najgorsze jest to że do niczego mądrego nie doszłąm jak tylko stwierdzenie że jestem głupia ahhh a na twarzy peyszcze rosną i co mam myśleć zawsze tak było na okres
    i mam pytanie na usg które dzisiaj miałąm mam bardzo cienką błonę śluzową tak to okresliła więc może , myśląc logicznie dopóki nie będzie grubsza to okresu chyba też nie będzie nie tak myślę bo co ma się wkońcu złuszczać ?

inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

anita
  • anita9 Przyjaciółka

Wysłany: 19 marca 2013, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha jeszcze jedno pytanie , czy gdybym dostałą okres i dalej używałą duphastonu to on powinien zablokować krwawienie tak wyczytałam na ulotce ale czy to prawda

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

anita
  • angela Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj anna maria
    anita9 - nie pomogę , bo nie wiem ; ja przy przy braniu 3*1 tabletce duphastonu i tak dostawałam @ , ale ja mam bardzo słaby progesteron ; myślę,że u mnie musiałaby być ogromna dawka - trudno wyrokować , każdy organizm jest inny
    KaRa - jeśli są aktualne badania to chyba nie ma potrzeby ich powtarzać, chyba,że coś wzbudzi wątpliwości

inessa, samira, KaRa, bliska77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WIem, że ś jakieś inne hormony bo moja kuzynka jak jechała na wakacje z granice prosiła zby zachamować @ ale wiem,że brała je 2 cykle wstecz. Ja sama niestety na tym się nie znam. Nie wiem na co masz mieć operacje ale ja jak byłam w szpitalu rok temu na operacji to nawet nie pytali dziewczyn czy maja @ coprawda były to operacje nerochorurgiczne ale w różnych częściach ciała. Powodzenia kochana no i bierz dupka miejmy nadzieję,że pomoże. :D

bliska77 lubi tę wiadomość

• KaRa Autorytet

Wysłany: 19 marca 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    KaRa przytulam mocno do serca <3
    Może jak pójdziesz do lekarza weź ze sobą wszystkie poprzednie badania i poaż zaraz na początku. Choć z własnego doświadczenia wiem,że każdy lekarz chce tylko swoje badania, ze swojego laboratorium. Miejmy nadzieję,że ten będzie inny i bardzo Tobie pomoże kochana. Bardzo pamiętam :) :D

Dziękuje Kochana. Muszę powiedzieć ze tym razem @ mnie dobil. Chyba za bardzo sie nakrecilam..

samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

atdczbmhr11b1825.png[/url]
    relg3e5e91k07fd9.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie sie ryczec chce...nie wiem jakim cudem ale chyba mam dni plodne,nawet test owulacyjny pokazal 2 kreski i sa chyba takie same,kłuje mnie w podbrzuszu i ma dziwne cycki...Nic tylko bzykac sie i miec nadzieje ze sie uda a tu nic z tego.Musialabym isc sie znowu prosic pana męża,ale on oczywiscie pojdzie zaraz spac bo powie ze jest zmeczony.I jak tu nie zwariowac???

inessa, bliska77, megan8, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus a jakoś inaczej zachęcić go nie możesz, jakieś ciuszki, jedzonko muzyka? Oj jak Ci pomóc, przytulam do serca bardzo mocno <3
    KaRa rozumiem mnie poprzednia @ też bardzo zdołowała i niestety mam problem dalej żeby się podnieść licze na nowego lekarza i CUD..... tego Tobie też kochana z całego serca życzę :)

KaRa, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2013, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz własnie spi.A ja siedze i rycze.Wiem ze jest zmeczony bo pracuje codziennie od rana do wieczora,ale uzgodnilismy ,ze jezeli nadejdzie ten prawdopodobny moment to co by sie nie dzialo to wykorzystamy to.A teraz co-ma w dupie.Moze on wcale tego dziecka nie chce...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj kochana może powinnaś z nim porozmawiać na ten temat. Przytulam b.mocno do serca kochana nie wiem jak Ci pomóc. WYDAJE MI SIE,ŻE U WAS NAJLEPSZA BYŁABY POWAZNA ROZMOWA. Trzymaj się mocno kochana :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 21:44

wenus, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 marca 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej nocy :)
    Angela czekamy na wiadomości z wizyty u lekarza.
    Ewajoanna jak się czujesz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2013, 21:44

bliska77, angela lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2013, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Oj kochana może powinnaś z nim porozmawiać na ten temat. Przytulam b.mocno do serca kochana nie wiem jak Ci pomóc. WYDAJE MI SIE,ŻE U WAS NAJLEPSZA BYŁABY POWAZNA ROZMOWA. Trzymaj się mocno kochana :)

Rozmowa?juz nie jedna była,a jak przychodzi co do czego to zawsze cos...Nastepna rozmowa to juz chyba o rozwodzie bedzie...Bo tak jest ze wszystkim,a ja mam juz tego dosc.Przepraszam ,ze sie tak tu wyzalam ale jestem tu sama i nie mam nawet z kim pogadac.Normalnie tylko w łeb sobie strzelic.35 lat a dalej zachowuje sie jak gówniarz...Dobranoc Dziewczyny:)

• wenus Ekspertka

Wysłany: 19 marca 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam jeszcze tylko jedno małe pytanie,jesli wszystko wskazuje dzisiaj na owulacje,to jutro ju po wszystkim tak?Juz koniec?

‹‹ 197 198 199 200 201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ