35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczynki jestem już po wizycie. Cytuję gina - "ciąża piękna", słyszałam bijące serduszko , zresztą mój mąż też - oczywiście bardzo się wzruszyliśmy. Dostałam skierowanie na podstawowe badania, gin zmniejszył dawkę duphastonu i luteiny, odstawił estrofem. Za 2 tygodnie kolejna wizyta , dalej zalecane dbanie o siebie i spokojny tryb życia.
Dziękuję za pamięć i zainteresowanie - ja też myślami jestem z Wami i życzę tych cudownych emocji.
Miłego wieczorku i spokojnej nocy!samira, inessa, bliska77, wenus, Bursztyn, EwaT, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Angela czekmy na wiadomości?
Samirka jak się czujesz?
dzięki ze pytasz a czuję się po japońsku czyli jako tako
z kataru przeszło na kaszel (chociaż tez smarkam)i odkrztuszam takie fuj ble kaszle już mniej za to wczoraj myślałam ze mi klatę rozwali bo aż mnie w obojczyku i barkach rwało przy kaszlu ze względu na to ze te stawy mnie bolą...
a w piątek idę do ogólnej bo chce to skierowanie na usg tarczycy ,ciekawe czy mi przepisze i niech mnie zbada czy tam nic nie mam na oskrzelach... a i jeszcze tabsy na alergię musi mi przepisać...
i myślę ze albo mam coś z migdałami albo właśnie z tarczyca bo często mnie gardło boli tylko po prawej stronie albo kuje...
a jak twoje samopoczucie ??
a jeszcze mi wykres wyznaczył ovu przerywaną linia na 8dcinessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Dziewczynki jestem już po wizycie. Cytuję gina - "ciąża piękna", słyszałam bijące serduszko , zresztą mój mąż też - oczywiście bardzo się wzruszyliśmy. Dostałam skierowanie na podstawowe badania, gin zmniejszył dawkę duphastonu i luteiny, odstawił estrofem. Za 2 tygodnie kolejna wizyta , dalej zalecane dbanie o siebie i spokojny tryb życia.
Dziękuję za pamięć i zainteresowanie - ja też myślami jestem z Wami i życzę tych cudownych emocji.
Miłego wieczorku i spokojnej nocy!
Angela, inaczej być nie mogło, bardzo się cieszę, dbaj o Was i rozkoszuj się tym stanemWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 20:12
inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela suuuuuupeeeeeeer! To odpoczywaj i dbaj o Was i pisz do nas jak tam u Was
Samirka to daj znac po wizycie co i jak. A byłas już u gastro? Martwie się Twoimi stawami! Pamiętam gorąco!
Ja nie licze wogóle na ten cykl owulki Ovu mi jeszcze nie pokazało ale mysle jednak, ze naprawde jej nie było chciałabym już dostać @ i iść na te badania, ale cóż.bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wzięłąm 4 tabletke duphastonu i dzisiaj mam już taki lekko zaróżowiony śluz , wiec co mam o tym myśleć przestać i może od razu przyjdzie okres ? czy brać dalej dziewczyny co robić by do poniedziałku rozwiązać problem ???
co radzicie brak pomysłówbliska77 lubi tę wiadomość
anita -
u mnie chyba godzina 0!!!! Jak mnie ten moj M dzisiaj nie bzyknie to go chyba udusze!!!!
bliska77, inessa, Bursztyn, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanita9 wrote:wzięłąm 4 tabletke duphastonu i dzisiaj mam już taki lekko zaróżowiony śluz , wiec co mam o tym myśleć przestać i może od razu przyjdzie okres ? czy brać dalej dziewczyny co robić by do poniedziałku rozwiązać problem ???
co radzicie brak pomysłów
Kurcze, trudno cokolwiek radzić, kobiety rożnie reagują i zależy też od powodów z jakich podano progesteron, u mnie np jak już wspominałam @ pojawia się najpóźniej w 4tym dniu od odstawienia, możesz kontaktować się w tej sprawie z lekarzem? -
nick nieaktualnyWenus tak jak Aga pisze bierz go w obroty i nie patrz na nic,wiesz niektórym kobietom wystarczy raz a dobrze i jest ciąża. Może udałoby się tak i u Was. Mówisz,że masz ochote na sex a jak powie,że jest zmęczony to powiedz, że sex jest na stres, na zmęcznie, bardzo dobry - to czysty relaks
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 20:31
bliska77, Bursztyn, wenus, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Wenus tak jak Aga pisze bierz go w obroty i nie patrz na nic,wiesz niektórym kobietom wystarczy raz a dobrze i jest ciąż. Może udałoby się tak u Was. Mówisz,że masz ochote na sex a jak powie,że jest zmaczony to powiedz, że sex jest na stres na zmęcznie bardzo dobry to czysty relaks
Inessa, lepiej nie można tego ująćinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Dziewczynki jestem już po wizycie. Cytuję gina - "ciąża piękna", słyszałam bijące serduszko , zresztą mój mąż też - oczywiście bardzo się wzruszyliśmy. Dostałam skierowanie na podstawowe badania, gin zmniejszył dawkę duphastonu i luteiny, odstawił estrofem. Za 2 tygodnie kolejna wizyta , dalej zalecane dbanie o siebie i spokojny tryb życia.
Miłego wieczorku i spokojnej nocy!
to super wieścibliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Wenus, kurcze bardzo niedobrze, nawet nie wiem co powiedzieć, przykro mi bardzo, może nie mówicie o prokreacji, nie mów mu, że musicie, bo jest ten dzień, tylko po prostu, rzućcie się w wir przyjemności...
Inessa jak sytuacja u Ciebie?
Samirko, jak zdrówko?
Bursztynku, masz rację z tym słoneczkiem, jego bark bardzo źle wpływa na samopoczuciesamira, Bursztyn, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Witajcie,
Wenus, kurcze bardzo niedobrze, nawet nie wiem co powiedzieć, przykro mi bardzo, może nie mówicie o prokreacji, nie mów mu, że musicie, bo jest ten dzień, tylko po prostu, rzućcie się w wir przyjemności...
Inessa jak sytuacja u Ciebie?
Samirko, jak zdrówko?
Bursztynku, masz rację z tym słoneczkiem, jego bark bardzo źle wpływa na samopoczucie
lepiej mi ,kaszlę mniej i kaszel się odrywa ...
aaa właśnie się dowiedziałam się ze koleżanka z innego forum na porodówce bo wody odeszły ,fajnie córeczka na 1 dzień Wiosny -mam nadzieję ze jej szybko pójdzieinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Jestem zalamana ,bola mnie cycki i juz wiem ze na 100% dostane okres ,znowu nic nie wyszlo.No nic w kwietniu nastepna proba....i tak w kolko...
anna maria szkoda, że tym razem się nie udało. Wszystko możliwe , że z następnym cyklem się uda.inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dobra rada Bursztyn, mi też się przyda , bo ostatnio jestem zbyt miła i wylewna do mojego M. Nie potrafię się powstrzymać, tak bardzo potrzebuję jego uczucia, przez to wszystko psuję, a on jest taki kochany i cierpliwy.
Pozytywna wiadomość jest taka, że ujrzałam u siebie śluz płodny, po długim bardzo czasie.
Śledzę Wasze historie. Bursztynku smucę się razem z Tobą wyjazdem męża.
Cieszę się z Angelą biciem serduszka jej maleństwa.
Martwię się Inessą i jej niedomaganiami ze zdrowiem.
Z wenus poniekąd się utożsamiam.
Witam nowe koleżanki Sylwię, annę marię
Myślę o Ewie T, Megan, Samirze,Adze, Losiczce, Polarmisiu
Wszystkie co nie wymieniłam wspieram.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 10:26
Bursztyn, inessa, samira, polarmiś, Sylwia77, wenus, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość