X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • angela Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki jestem już po wizycie. Cytuję gina - "ciąża piękna", słyszałam bijące serduszko , zresztą mój mąż też - oczywiście bardzo się wzruszyliśmy. Dostałam skierowanie na podstawowe badania, gin zmniejszył dawkę duphastonu i luteiny, odstawił estrofem. Za 2 tygodnie kolejna wizyta , dalej zalecane dbanie o siebie i spokojny tryb życia.
    Dziękuję za pamięć i zainteresowanie - ja też myślami jestem z Wami i życzę tych cudownych emocji.
    Miłego wieczorku i spokojnej nocy!

samira, inessa, bliska77, wenus, Bursztyn, EwaT, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela czekmy na wiadomości?
    Samirka jak się czujesz?

dzięki ze pytasz a czuję się po japońsku czyli jako tako :)

z kataru przeszło na kaszel (chociaż tez smarkam)i odkrztuszam takie fuj ble :P kaszle już mniej za to wczoraj myślałam ze mi klatę rozwali bo aż mnie w obojczyku i barkach rwało przy kaszlu ze względu na to ze te stawy mnie bolą...
    a w piątek idę do ogólnej bo chce to skierowanie na usg tarczycy ,ciekawe czy mi przepisze i niech mnie zbada czy tam nic nie mam na oskrzelach... a i jeszcze tabsy na alergię musi mi przepisać...
    i myślę ze albo mam coś z migdałami albo właśnie z tarczyca bo często mnie gardło boli tylko po prawej stronie albo kuje...

a jak twoje samopoczucie ??

a jeszcze mi wykres wyznaczył ovu przerywaną linia na 8dc :O

inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Dziewczynki jestem już po wizycie. Cytuję gina - "ciąża piękna", słyszałam bijące serduszko , zresztą mój mąż też - oczywiście bardzo się wzruszyliśmy. Dostałam skierowanie na podstawowe badania, gin zmniejszył dawkę duphastonu i luteiny, odstawił estrofem. Za 2 tygodnie kolejna wizyta , dalej zalecane dbanie o siebie i spokojny tryb życia.
    Dziękuję za pamięć i zainteresowanie - ja też myślami jestem z Wami i życzę tych cudownych emocji.

Angela, inaczej być nie mogło, bardzo się cieszę, dbaj o Was i rozkoszuj się tym stanem ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 20:12

inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela suuuuuupeeeeeeer! To odpoczywaj i dbaj o Was i pisz do nas jak tam u Was ;)
    Samirka to daj znac po wizycie co i jak. A byłas już u gastro? Martwie się Twoimi stawami! Pamiętam gorąco!
    Ja nie licze wogóle na ten cykl owulki Ovu mi jeszcze nie pokazało ale mysle jednak, ze naprawde jej nie było chciałabym już dostać @ i iść na te badania, ale cóż.

bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, dużo zdrówka

• anita9 Przyjaciółka

Wysłany: 20 marca 2013, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wzięłąm 4 tabletke duphastonu i dzisiaj mam już taki lekko zaróżowiony śluz , wiec co mam o tym myśleć przestać i może od razu przyjdzie okres ? czy brać dalej dziewczyny co robić by do poniedziałku rozwiązać problem ???
    co radzicie brak pomysłów :(

bliska77 lubi tę wiadomość

anita
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie chyba godzina 0!!!! Jak mnie ten moj M dzisiaj nie bzyknie to go chyba udusze!!!!

bliska77, inessa, Bursztyn, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    u mnie chyba godzina 0!!!! Jak mnie ten moj M dzisiaj nie bzyknie to go chyba udusze!!!!

bierz go w obroty i nie patrz na nic, powodzenia !!!!!!!!!!!

inessa, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anita9 wrote:
    wzięłąm 4 tabletke duphastonu i dzisiaj mam już taki lekko zaróżowiony śluz , wiec co mam o tym myśleć przestać i może od razu przyjdzie okres ? czy brać dalej dziewczyny co robić by do poniedziałku rozwiązać problem ???
    co radzicie brak pomysłów :(

Kurcze, trudno cokolwiek radzić, kobiety rożnie reagują i zależy też od powodów z jakich podano progesteron, u mnie np jak już wspominałam @ pojawia się najpóźniej w 4tym dniu od odstawienia, możesz kontaktować się w tej sprawie z lekarzem?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wenus tak jak Aga pisze bierz go w obroty i nie patrz na nic,wiesz niektórym kobietom wystarczy raz a dobrze i jest ciąża. Może udałoby się tak i u Was. Mówisz,że masz ochote na sex a jak powie,że jest zmęczony to powiedz, że sex jest na stres, na zmęcznie, bardzo dobry - to czysty relaks ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2013, 20:31

bliska77, Bursztyn, wenus, megan8, Olena, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Wenus tak jak Aga pisze bierz go w obroty i nie patrz na nic,wiesz niektórym kobietom wystarczy raz a dobrze i jest ciąż. Może udałoby się tak u Was. Mówisz,że masz ochote na sex a jak powie,że jest zmaczony to powiedz, że sex jest na stres na zmęcznie bardzo dobry to czysty relaks ;)

Inessa, lepiej nie można tego ująć :-)

inessa lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:

uduś dziada ;)

inessa lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 20 marca 2013, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:42

inessa, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 marca 2013, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:

to super wieści :D

bliska77, angela lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 20 marca 2013, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bez komentarza...

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    Wenus, kurcze bardzo niedobrze, nawet nie wiem co powiedzieć, przykro mi bardzo, może nie mówicie o prokreacji, nie mów mu, że musicie, bo jest ten dzień, tylko po prostu, rzućcie się w wir przyjemności...
    Inessa jak sytuacja u Ciebie?
    Samirko, jak zdrówko?
    Bursztynku, masz rację z tym słoneczkiem, jego bark bardzo źle wpływa na samopoczucie

samira, Bursztyn, angela, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie,
    Wenus, kurcze bardzo niedobrze, nawet nie wiem co powiedzieć, przykro mi bardzo, może nie mówicie o prokreacji, nie mów mu, że musicie, bo jest ten dzień, tylko po prostu, rzućcie się w wir przyjemności...
    Inessa jak sytuacja u Ciebie?
    Samirko, jak zdrówko?
    Bursztynku, masz rację z tym słoneczkiem, jego bark bardzo źle wpływa na samopoczucie

lepiej mi ,kaszlę mniej i kaszel się odrywa ...

aaa właśnie się dowiedziałam się ze koleżanka z innego forum na porodówce bo wody odeszły ,fajnie córeczka na 1 dzień Wiosny -mam nadzieję ze jej szybko pójdzie :)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem zalamana ,bola mnie cycki i juz wiem ze na 100% dostane okres ,znowu nic nie wyszlo.No nic w kwietniu nastepna proba....i tak w kolko...

samira, Olena, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Jestem zalamana ,bola mnie cycki i juz wiem ze na 100% dostane okres ,znowu nic nie wyszlo.No nic w kwietniu nastepna proba....i tak w kolko...

anna maria szkoda, że tym razem się nie udało. Wszystko możliwe , że z następnym cyklem się uda.

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 21 marca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra rada Bursztyn, mi też się przyda , bo ostatnio jestem zbyt miła i wylewna do mojego M. Nie potrafię się powstrzymać, tak bardzo potrzebuję jego uczucia, przez to wszystko psuję, a on jest taki kochany i cierpliwy.
    Pozytywna wiadomość jest taka, że ujrzałam u siebie śluz płodny, po długim bardzo czasie.
    Śledzę Wasze historie. Bursztynku smucę się razem z Tobą wyjazdem męża.
    Cieszę się z Angelą biciem serduszka jej maleństwa.
    Martwię się Inessą i jej niedomaganiami ze zdrowiem.
    Z wenus poniekąd się utożsamiam.
    Witam nowe koleżanki Sylwię, annę marię
    Myślę o Ewie T, Megan, Samirze,Adze, Losiczce, Polarmisiu
    Wszystkie co nie wymieniłam wspieram.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2013, 10:26

Bursztyn, inessa, samira, polarmiś, Sylwia77, wenus, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
‹‹ 200 201 202 203 204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ