35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa na razie i mam nadzieję,że tak zostanie nie mam problemów z serduszkowaniem to ja czasami pod koniec cyklu mam mniejsze chęci bo zaczynam się dołować, że znowu zbliża się nieoczekiwana @.
Ja nie jestem przeziębiona to raczej od alergii a zaczeło się od swędzenia całego ciała w weekend pół nocy nie spałam myślałam że zwariuje tak mnie swędziało aż mój M pytał coja się tak wierce, kreće itd. a w ustach leczę sobie już nie miałam wyjści bioparoxem, super sprawa nawet na zapalenie gardła, zatok to jest inhalator i nawet kobiety w ciąży mogą go stosować (to jest antybiotyk działający miejscowo ale nie przenika do krwi) ale Polska nie podpisała dalej umowy i nie ma g już w naszych aptekach. Ja z koleżankąą sprowamy go z Czech ale napewno jest też w Niemczech no i Francja.
A fasolki no trzeba wierzyć, mimo że u nas ciepło ale śnieńobiało ;)WIOSNA!!!!!!!!!! zawitała do nasbliska77, grosza, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:samira wrote:Laseczki ta kumpela o której pisałam że jej wody dzisiaj rano odeszły już urodziła LENKĘ - W 20 min. z 3 cm. rozwarcia zrobiło się 9
Pogratuluj jej wszystko ok mam nadzieję ale ładne imię
DZIĘKI WSZYSTKO OK ,NALEZAŁ JEJ SIĘ TAKI PORÓD SZYBKI I BEZ KOMPLIKACJI BO NA POCZATKU CIĄŻY DŁUGO ŹLE SIĘ CZUŁAinessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhahahaha
Siedzi facet w barze i w pewnej chwili wchodzi piękna dziewczyna. Facet myśli jak by tu do niej zagadać.
Długo myśli, myśli, próbuje wymyślić coś oryginalnego.
Nagle ona wstaje i wychodzi.
Facet załamany chce wybiec za nią, ale tak mu się głupio zrobiło.
Boi się, że już nigdy jej nie zobaczy...
Aż w końcu ona wraca.
Okazało się, że poszła do łazienki.
Facet dalej kombinuje, jak by tu zagadać.
W końcu uznał, że podejdzie i powie to, co mu ślina na język przyniesie, może się uda.
Wstaje, otrzepuje się, pięknym krokiem podchodzi do dziewczyny, uśmiecha się, skłania szarmancko i pyta:
- Sra*aś?inessa, bliska77, grosza, Bursztyn, polarmiś, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż przyniósł wypłatę i położył ją przed lustrem.
Mówi do żony:
- To co przed lustrem moje, a co w lustrze twoje.
Żona rozebrała się do naga, stanęła przed lustrem i oznajmia mężowi:
- Ta co w lustrze twoja, a co przed lustrem sąsiada z dołu.bliska77, Bursztyn, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamiro ja Cie kocham za Twoje poczucie humoru i za optymizm. Skąd ty te kawały bierzesz kobieto? Ja się popłakałam ze śmiechu!!!
A wiosny u mnie nie ma jest plucha i śnieg pada, ale pierwszy dzień wiosny kalendarzowej i w końcu wiosny w naszych sercach: nadziei, wiecej wiary i miłości tej wzbudzanej na nowo właśnie kwietniow, majowosamira, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną.
Żona do męża widząc "stringi":
- Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę?
- Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać!
Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi:
- Może się troszkę popieścimy? No wiesz...?
Żona:
- Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!
Bursztyn, polarmiś, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samiro ja Cie kocham za Twoje poczucie humoru i za optymizm. Skąd ty te kawały bierzesz kobieto? Ja się popłakałam ze śmiechu!!!
A wiosny u mnie nie ma jest plucha i śnieg pada, ale pierwszy dzień wiosny kalendarzowej i w końcu wiosny w naszych sercach: nadziei, wiecej wiary i miłości tej wzbudzanej na nowo właśnie kwietniow, majowo
hahahaah
u mnie to samo plucha i deszczinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybuhahahaah
Były sobie 3 kobiety, które mówiły o swoich mężach jak o samochodach:
- Mój mąż jest jak Ferrari: Szybki i Ostry.
- Mój jest jak Mercedes: Porusza się z gracją i jest dobry na długich dystansach.
- A mój mąż jest jak Polonez: Bez ssania nie ruszy.grosza, bliska77, Bursztyn, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny