35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:no chyba będe musiała bo prawie nie zdązyłabym do łazienki hahahhhahahaha
Samirka dzięki gdzie ty się kobieto uchowałaś powinnas założyć kabaret
stwierdzam ze musimy się zebrać kiedyś w kupę i spotkać na żywca ale będzie hardcorbliska77, inessa, grosza, angela, Bursztyn, polarmiś, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira tylko gdzie? Żeby nas nie wygonili i nie wzywali jakiejś straży miejskiej hahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahahaqhahahahaha
hahahahahahahah obyśmy były w jednej celi hahahahabliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga u mnie to się już głupawka nazywa to chyba też odreagowywanie stresów a po drugie ja lubie się śmiać choć czasami trudno.........
Śmiech to zdrowie i do tego naukowcy stwierdzili,ze kto często się smije dłużej żyje a 5 mnin.śmiechu wieczorem zastępuje godzine snu do tego przy smiechu wywoływane są endorfiny które korzystnie wpływają na nasze zdrowie fizyczne, psychiczne i sexualne kobiety i mężczyźni ponoć często się śmiejący radośni optymistycznie częściej zachodzą szybciej wciąże -wiecie naukowcy ale może coś w tym jest?bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną.
Żona do męża widząc "stringi":
- Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę?
- Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać!
Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi:
- Może się troszkę popieścimy? No wiesz...?
Żona:
- Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!
DOBRE!samira, bliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:samira wrote:W supermarkecie mąż z żoną przechodzą obok stoiska z bielizną.
Żona do męża widząc "stringi":
- Kochanie, może kupiłbyś mi taką bieliznę?
- Ależ skąd! d*pę masz jak kombajn i nie będzie to ładnie wyglądać!
Wieczorem leżą razem w łóżku i mąż delikatnie sugeruje żonie, o co mu chodzi:
- Może się troszkę popieścimy? No wiesz...?
Żona:
- Dla takiego jednego, małego kłosika nie będę kombajnu uruchamiać!
DOBRE!
hehe
a ty kochana jak się czujesz ??inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Samirko - super ; cały dzień nic mi nie dolegało i mam nadzieję,że tak pozostanie. Wczorajsza wizyta dodała mi skrzydeł - kochana dobrej nocki i do jutra.
inessa, bliska77, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga widziałaś mi ovu wyznaczyło owulkę której nie powinno byc do tego bez przerywanej lini nic nie rozumiem. Tobie też wyznaczyło owulke. Wiesz jedna z dziewczyn pod moim wykresem napisała: życzmy sobie na Wielkanoc,żeby nie było wśród nas samych wydmuszek. Ciekawe stwierdzenie ale wspieram Cię bardzo kochana
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aga widziałaś mi ovu wyznaczyło owulkę której nie powinno byc do tego bez przerywanej lini nic nie rozumiem. Tobie też wyznaczyło owulke. Wiesz jedna z dziewczyn pod moim wykresem napisała: życzmy sobie na Wielkanoc,żeby nie było wśród nas samych wydmuszek. Ciekawe stwierdzenie ale wspieram Cię bardzo kochana
Inessa, ja też zaczynam sie w tym gubić, tym bardziej, że OVU wyznaczyło mi owulkę w 17dc a jeśli już to miałam do 16dc bo 14dc wstrzyknęłam sobie ovitrelle a po nim max po 48h dochodzi do pęknięcia pęcherzyka (jeśli w ogóle pęknie), zatem nie bardzo rozumiem ale cóż...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam jestem tutaj calkiem nowa po poronieniu , teraz wedlug moich obliczen i tutejszego wykresu wychodzi mi ovulacja na sama wielkanoc wiec moze maly zajaczek albo kurczaczek sie wykluje , i mam pytanie czy jest tutaj jakas kobietka ktorej sprawdzilo sie wedlug tych wykresow Pozdrawiam
samira, polarmiś, grosza, bliska77, Olena, megan8 lubią tę wiadomość