35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj iwka76 - zapraszamy!
inessa, iwka76 lubią tę wiadomość
-
Olena wrote:Sylwia77 wrote:inessa wrote:Ja mam ostatnio mam nieregularne cykle, staramy się o pierwsze dziecko mamy oboje 38 lat do tego choruję i mam stwierdzoną niepłodność pierwotną jak zaczne nowy cykl ide do szpitala na badania a potem mój M liczymy na Cud czego i Wam życze
Hej dziewczynkiu mnie tez stwierdzono niepłodność pierwotna,do tego mam hashimoto i cały czas na bromergonie,żeby prolaktyna nie skakała do góry.I mój M ma słabą armię ,w poniedziałek idzie na badanie,jaknie zaskoczę w wielkanoc
to zaczynam monitoring cyklu.Dziewczyny kupiłam sobie szkaplerz św.Dominika Savio, codziennie go nosze i się do niego modlę.Wierzę,że modlitwa też pomoże:}pozdrowionka
DObrze , że jesteś pod kontrolą lekarzy. Ja też mam Hashimoto.Słyszałam o pasku św Dominika. Niestety ja jestem po rozwodzie, a św Dominik to wspiera małżeństwa. Więc chyba mi by nie pomógł
A rozwód u mnie to też m.in. przez komputer. Teraz na szczęście mam faceta, który prawie wogóle nie zagląda do komputera. Więc na dobre wyszło.
Myślę o Tobie Wenus.
Witaj iwka76
A w ogóle to jestem z Chojnic. Jestem ciekawa czy któraś mieszka blisko mnie.
Hej Olenaja jestem z Bydgoszczy:)Może ktoś jeszcxe?
Możesz się modlić do Św. Idziego także wspiera osoby starające się o dzieciątko ,pozdrawiam
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Heh
rzadko ale raz w roku jestem w Chojnicach,mój M ma rodzinkę w Chojnicach,albo jestem przejazdem kiedy jedziemy nad morze.A świętych od tych spraw z tego co wiem to jest więcej ,ale nie sposób się modlić do wszystkich
zajęłoby to chyba pół dnia :)Ale wiara pomaga i to bardzo
pozdrawiam
Olena, bliska77, inessa, angela, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olena wrote:Sylwia77 wrote:inessa wrote:Ja mam ostatnio mam nieregularne cykle, staramy się o pierwsze dziecko mamy oboje 38 lat do tego choruję i mam stwierdzoną niepłodność pierwotną jak zaczne nowy cykl ide do szpitala na badania a potem mój M liczymy na Cud czego i Wam życze
Hej dziewczynkiu mnie tez stwierdzono niepłodność pierwotna,do tego mam hashimoto i cały czas na bromergonie,żeby prolaktyna nie skakała do góry.I mój M ma słabą armię ,w poniedziałek idzie na badanie,jaknie zaskoczę w wielkanoc
to zaczynam monitoring cyklu.Dziewczyny kupiłam sobie szkaplerz św.Dominika Savio, codziennie go nosze i się do niego modlę.Wierzę,że modlitwa też pomoże:}pozdrowionka
DObrze , że jesteś pod kontrolą lekarzy. Ja też mam Hashimoto.Słyszałam o pasku św Dominika. Niestety ja jestem po rozwodzie, a św Dominik to wspiera małżeństwa. Więc chyba mi by nie pomógł
A rozwód u mnie to też m.in. przez komputer. Teraz na szczęście mam faceta, który prawie wogóle nie zagląda do komputera. Więc na dobre wyszło.
Myślę o Tobie Wenus.
Witaj iwka76
A w ogóle to jestem z Chojnic. Jestem ciekawa czy któraś mieszka blisko mnie.
Oleno droga dzieli nas około 130 km ja stacjonuję niedaleko Gdyni- rzut beretem!bliska77, Sylwia77, Olena lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:inessa wrote:NO właśnie prosimy choć kropelkę fluidków !!!!!!!
Aga co tam u Ciebie? Oprócz tempki!
Inessa, u mnie nic, oprócz pobolewania pleców i brzucha, kompletnie nic, dlatego tez nie nastawiam się...
Aga , ale jak boli brzuszek i plecki to dobrze - u mnie tak się zaczynało i też innych objawów nie byłobliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Angela, pisz co u WAS
, prześlij nam choć trochę pozytywnych ciążowych fluidków
Inesska, Aga - u nas fajnie. Zaczynam zauważać taki śmieszny brzuszek , ale niestety nękają mnie zaparcia, słyszałam,że to zmora wszystkich ciężarnych - jak to powiedział mój gin " świat kobiet ciężarnych rządzi się swoimi prawami". Boli mnie głowa, ale myślę,że to przez tak długie siedzenie w domu - czekam z niecierpliwością, kiedy będę mogła wyjść z leżaczkiem na taras do ogrodu. Cały czas myślę o Was , fajnie by było mieć więcej ciężarnych kompanek - fluidy ciążowe ślę jak tylko mogę - wysilić się tylko trochę proszę i je złapać, żeby nie poszły na marne.
Acha - dostałam usg z środowej wizyty i co jakiś czas oglądam moją dzidzię - to są cudne emocje - życzę ich z całego serca Wam wszystkim.bliska77, inessa, samira, Bursztyn, Sylwia77, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:agafbh wrote:Olena wrote:No właśnie co z Losiczką?
no właśnie.....
nawet wykresiku nie ma na tabicy
Myślę,że troszkę jej smutno,że się nie udało. Miała taki śliczny wykres - Losiczka przytulam mocno i jestem myślamigrosza, bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Ja w Bydgszczy rok temu miałam operacje na kregosłup byłam i jestem bardzo zadowolona. Moge sie ruszać rok temu był już tragicznie ze mną. Dlatego jakoś tak polubiłam Bydgoszcz
Ja też trochę czasu spędziłam w Bydgoszczy - praca ale nie powiem bym była zachwyconainessa lubi tę wiadomość
-
angela wrote:agafbh wrote:inessa wrote:NO właśnie prosimy choć kropelkę fluidków !!!!!!!
Inessa, u mnie nic, oprócz pobolewania pleców i brzucha, kompletnie nic, dlatego tez nie nastawiam się...
Aga , ale jak boli brzuszek i plecki to dobrze - u mnie tak się zaczynało i też innych objawów nie było
Mi dzisiaj krzyż tak nawala że ho ho i podbrzusze też.
Ja wieczorkiem pędzę do gina - i już mam mętlik w głowie o jakie badania, leki go prosić ehh zobaczymy ..bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:angela wrote:agafbh wrote:inessa wrote:NO właśnie prosimy choć kropelkę fluidków !!!!!!!
Aga , ale jak boli brzuszek i plecki to dobrze - u mnie tak się zaczynało i też innych objawów nie było
Mi dzisiaj krzyż tak nawala że ho ho i podbrzusze też.
Ja wieczorkiem pędzę do gina - i już mam mętlik w głowie o jakie badania, leki go prosić ehh zobaczymy ..
To dobre objawy! Grosza prosić o wszystko, w końcu za to mu płacisz - odezwij się po wizyciegrosza, bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość