35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:Angela, pisz co u WAS , prześlij nam choć trochę pozytywnych ciążowych fluidków
Inesska, Aga - u nas fajnie. Zaczynam zauważać taki śmieszny brzuszek , ale niestety nękają mnie zaparcia, słyszałam,że to zmora wszystkich ciężarnych - jak to powiedział mój gin " świat kobiet ciężarnych rządzi się swoimi prawami". Boli mnie głowa, ale myślę,że to przez tak długie siedzenie w domu - czekam z niecierpliwością, kiedy będę mogła wyjść z leżaczkiem na taras do ogrodu. Cały czas myślę o Was , fajnie by było mieć więcej ciężarnych kompanek - fluidy ciążowe ślę jak tylko mogę - wysilić się tylko trochę proszę i je złapać, żeby nie poszły na marne.
Acha - dostałam usg z środowej wizyty i co jakiś czas oglądam moją dzidzię - to są cudne emocje - życzę ich z całego serca Wam wszystkim.
Angela, na zaparcia COLON C, bezpieczny w ciąży i osobiście przeze mnie sprawdzony, tylko on mi pomaga, również w "nieciazowych czasach"inessa, samira, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela super no oprócz zaparć ale Aga dobrze radzi
Grosza zdaj potem relacje :
Aga jestem zdania takiego jak Angela dobre objawy
Mi nawet brzuch nie drgnie tylko troche piersi
Pamiętam o każdej z Was dziewczynki, Wiosna tuż tuż choć u nas słoneczko ale śnieg i baaardzo zimno. Licze na dużo plusików a potem je przesyłajcie na mniebliska77, samira, angela, Bursztyn, grosza, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:angela wrote:agafbh wrote:Angela, pisz co u WAS , prześlij nam choć trochę pozytywnych ciążowych fluidków
Inesska, Aga - u nas fajnie. Zaczynam zauważać taki śmieszny brzuszek , ale niestety nękają mnie zaparcia, słyszałam,że to zmora wszystkich ciężarnych - jak to powiedział mój gin " świat kobiet ciężarnych rządzi się swoimi prawami". Boli mnie głowa, ale myślę,że to przez tak długie siedzenie w domu - czekam z niecierpliwością, kiedy będę mogła wyjść z leżaczkiem na taras do ogrodu. Cały czas myślę o Was , fajnie by było mieć więcej ciężarnych kompanek - fluidy ciążowe ślę jak tylko mogę - wysilić się tylko trochę proszę i je złapać, żeby nie poszły na marne.
Acha - dostałam usg z środowej wizyty i co jakiś czas oglądam moją dzidzię - to są cudne emocje - życzę ich z całego serca Wam wszystkim.
Angela, na zaparcia COLON C, bezpieczny w ciąży i osobiście przeze mnie sprawdzony, tylko on mi pomaga, również w "nieciazowych czasach"
Znalazłam jeszcze Lactulosum i czopki glicerynowe - gin potwierdził ,że też mogę brać. O Colonie C nie słyszałam - Aga dziękibliska77, samira lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Grosza, napisz co i jak koniecznie
Angela, ja się nie łudzę, bo ostatnio zawsze w drugiej połowie cyklu mam bóle brzucha i pleców...
dobrze, ale ja i tak nie tracę nadziei ..... cały czas czekam do końcainessa, bliska77, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynku dziś odpocznij jutro rozpakuj kartony Ale zrobiłaś mi ochote na cappuccino mniamniam
Św. Rita była świetna kobietą jest super film o niej miała masakrycznego męża teściową i wiele różnych poważnych problemów ale starała się to wszystko przezwyciężyć przede wszystkim wiarą dzięki temu i jej podejściu do człowieka wszyscy z jej otoczenia zaczeli się zmieniać. Wart obejrzenia " Rita z Cassi" bardzo ludzka osoba i piękna miłość pozazdrościć.bliska77, samira, Bursztyn, Sylwia77, megan8, angela, Olena lubią tę wiadomość
-
kiepsko laski
moje AMH jest na poziomie 0,80
owulacja była - widać ,że lewy jajnik pękł jest płyn w zatoce prawy nie nauszony ,endomentrium 11mm i dziś kazał o dziwo , i czeka mnie powtórka badań następnie stymulacja owulacji bebebe poszukam drugiego lekarza i zasięgnę jego opiniiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2013, 20:11
samira, bliska77, Bursztyn, inessa, polarmiś, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:kiepsko laski
moje AMH jest na poziomie 0,80
owulacja była - widać ,że lewy jajnik pękł jest płyn w zatoce prawy nie nauszony ,endomentrium 11mm i dziś kazał o dziwo , i czeka mnie powtórka badań następnie stymulacja owulacji bebebe poszukam drugiego lekarza i zasięgnę jego opinii
Grosza, u mnie AMH na poziomie 1 także niewiele się różnimy, fajnie, ze pękł Ci pęcherzyk, do dzieła a stymulacja w takim przypadku to standard
bądź dobrej myśliBursztyn, inessa, samira, angela, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwa nie wiem kiedy masz owulkę ale czasmi takie krwawienie jest okołoowulacyjne a reszta to nie wiem bo nie brałam Clo.
Mam nadzieję,że minie.
Grosza skonsultuj się z innym lekarzem ale najpierw dzisiaj zadanie SERDUSZKUJ a mam nadzieje,że nie będzie trzeb tago robić bo będzie u Ciebie ślicznie zielono
Dobrej nocy dziewczynySylwia77, samira, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hej, mam dopiero 16dc i niewielkie krwawienie.. czy to po CLO? mam sie martwić? któraś z Was tak miała?
a kiedy miałaś owulację? dlaczego lekarz zalecił CLO bez monitoringu, to chyba bez sensu. Jeśli miałaś wcześniej owulację (pamiętam że pytałaś kilka dni temu o plamienie) to teraz może to być np. implantacja? -
Bursztyn wrote:Olena wrote:Dobry pomysł z tym Idzim:-) CHyba go sobie obiorę za mojego patrona, przynajmniej narazie:-) Bydgoszcz, super! to rzut beretem, co prawda mokrym, ale doleci
Podobno sw.Rita jest niezawodna, od spraw trudnych i beznadziejnych i ponoc ciazowych....A 22-iego kazdego miesiaca jest Jej dniem, akurat wypada dzisiaj...
Od początku roku modliłam się do Św. Rity - do tej pory to robię, poza tym moja pani dyrektor poradziła mi modlić się do Matki Boskiej z Groty Mlecznej odmawiając w intencji poczęcia dziecka tajemnicę radosną różańca - co też czyniłam, a teraz modlę się w podziękowaniu za łaskę poczęcia i proszę o łaskę donoszenia i urodzenia zdrowego dziecka. Dodatkowo teściowa przywiozła mi specjalny proszek z Groty Mlecznej z Izraela , który spożywa się w niewielkiej ilości z wodą lub mlekiem. Dziewczyny naprawdę w to wszystko wierzę - wiara czyni cudainessa, ewajoanna, Bursztyn, Olena, samira, grosza, megan8 lubią tę wiadomość