35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ale ochoty to mi narobiłas na tego grzańca aż się ślinię
hehe szczególnie jak piszą tak ze widzę to danie w wyobraźni
malgos741, bliska77, Bursztyn, DAGI lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgos- kciuki za teścik.
Dziewczyny, może pomozecie mi...nie wiem,co robić.
Dziś mam 3dc, @ typowa, choć ze śluzem i bez skrzepów. Jednak martwi mnie to,że piersi nie przestały mnie boleć, nawet są troche cieżkie, jak typowo po owulce, i zamiast bóli @ mam kłucie jajników , teraz od 2-3 godzin cały czas pulsuje mi lewy jajnik...Co robić? czy o początek endometriozy?
Cykl miałam bezowulacyjny, choć tempka mi wzrosła, przed @ spadła- teraz nie mierze, wiec nie wiem na jakim jest poziomie. Cholera, zawsze musi być coś nie takLucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
DAGI wrote:Malgos- kciuki za teścik.
Dziewczyny, może pomozecie mi...nie wiem,co robić.
Dziś mam 3dc, @ typowa, choć ze śluzem i bez skrzepów. Jednak martwi mnie to,że piersi nie przestały mnie boleć, nawet są troche cieżkie, jak typowo po owulce, i zamiast bóli @ mam kłucie jajników , teraz od 2-3 godzin cały czas pulsuje mi lewy jajnik...Co robić? czy o początek endometriozy?
Cykl miałam bezowulacyjny, choć tempka mi wzrosła, przed @ spadła- teraz nie mierze, wiec nie wiem na jakim jest poziomie. Cholera, zawsze musi być coś nie takLucky lubi tę wiadomość
-
ja też tak myślę, mi ginek robi usg w 3dc i w 10dc czy jest wszystko w porządku. Lepiej leć do ginka.
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ale kurcze co to może być? hormony robią jaja? Bo chyba nie ciaża
mam monitoringi w 10dc i później w zależnosci od pęcherzyka...nigdy nie miałam tak wcześnie, zresztą po co, jak zawsze @ była normalnaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 22:47
malgos741, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Na USG byłam 3 tyg temu, kiedy ...
Mówisz o teście, też o tym pomyślałam, ale takie krwawienie przy pozytywnym teście nic dobrego nie powie, dlatego trochę boję się go robić. Jutro zmierze temperature na jakim jest poziomie...i czekam do wtorku...Może jakiś inny lekarz mnie przyjmie.malgos741, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
DAGI wrote:Na USG byłam 3 tyg temu, kiedy ...
Mówisz o teście, też o tym pomyślałam, ale takie krwawienie przy pozytywnym teście nic dobrego nie powie, dlatego trochę boję się go robić. Jutro zmierze temperature na jakim jest poziomie...i czekam do wtorku...Może jakiś inny lekarz mnie przyjmie.
i co powiedzial gin. wtedy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 22:54
Lucky lubi tę wiadomość
-
Mój lewy jajnik też dostał kota. Boli mnie od trzech dni jak na owu ale to raczej za późno bo 18dc a jajko zawsze znosiłam wcześniej - tak około 10dc. A poza tym to biorę antyki więc to chyba starość
A do tego wszystkiego poryczałam się na filmie o odsieczy wiedeńskiej....
I muszę się napić wermucika z lodemWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 23:01
malgos741, Lucky, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
w 10dc na USG był mały pęcherzyk z lewej strony , z prawej dziwny płyn.
w 13 dc- z lewej strony pecherzyk sie wchłoną ale z prawej pojawiły sie na 2 małe pęcherzyki...jednak była dziwna śluzówka i lekarka stwierdziła,żebym brała od 16dc duphaston, bo o cykl bezowulacyjny. Jedyne staranie było w 20dc...czyli dokładnie 14 dni temu. Po 7 dniach od odstawienia dupka dopiero przyszła @ ...czyli 3 dni temu. Zawsze bolały mnie piersi po owulce i przestawały dzień przed @. teraz prawie przestały- bolały tylko sutki a od wczoraj znowu jakby wiecej bolały.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 23:10
Lucky lubi tę wiadomość
-
DAGI wrote:w 10dc na USG był mały pęcherzyk z lewej strony , z prawej dziwny płyn.
w 13 dc- z lewej strony pecherzyk sie wchłoną ale z prawej pojawiły sie na 2 małe pęcherzyki...jednak była dziwna śluzówka i lekarka stwierdziła,żebym brała od 16dc duphaston, bo o cykl bezowulacyjny. Jedyne staranie było w 20dc...czyli dokładnie 14 dni temu. Po 7 dniach od odstawienia dupka dopiero przyszła @ ...czyli 3 dni temu. Zawsze bolały mnie piersi po owulce i przestawały dzień przed @. teraz prawie przestały- bały ylko sutki a od wczoraj znowu jakby wiecej bolały.
Lucky lubi tę wiadomość
-
Niuta wrote:Mój lewy jajnik też dostał kota. Boli mnie od trzech dni jak na owu ale to raczej za późno bo 18dc a jajko zawsze znosiłam wcześniej - tak około 10dc. A poza tym to biorę antyki więc to chyba starość
A do tego wszystkiego poryczałam się na filmie o odsieczy wiedeńskiej....
I muszę się napić wermucika z lodem- nie mierzysz temp.? wiec tez nic nie mozna wywnioskowac
przylaczam sie do Ciebie, nalewam sobie Zurawinowke
Niuta, Lucky lubią tę wiadomość
-
Nie mierzę bo nie ma bzykoserc
Do tego antyki też chyba mają wpływ.
A tak na prawdę to odpoczywam na razie od tego. Jak M wróci to na nowo nawiążę romans z moim różowiutkim termometremBursztyn, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Nie mierzę bo nie ma bzykoserc
Do tego antyki też chyba mają wpływ.
A tak na prawdę to odpoczywam na razie od tego. Jak M wróci to na nowo nawiążę romans z moim różowiutkim termometremLucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Hmmmmm.... Zaryzykuję
Jak jeszcze i aklo zacznę sobie odmawiać to nic tylko położyć się i czekać na kostuchę
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
Niuta wrote:Hmmmmm.... Zaryzykuję
Jak jeszcze i aklo zacznę sobie odmawiać to nic tylko położyć się i czekać na kostuchę
Niuta, Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość