35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Ja podziwiam taką postawę. Nie jestem osobą nadmiernie towarzyską, ale na takiej wsi zabitej dechami czułabym się jednak nieteges w towarzystwie przetworów i kurek u sąsiadki....Co innego dom pod lasem na okres letni, a potem powrót do miasta...
na wsi tez mieszkaja wykształceni ludzie, często zamozni, nie ma u nas chatek na kurzej nózce, więc z tym towarzystwem nie jest najgorzejbliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
Samirko przykro mi i mocno cię przytulam
a co do grzanego piwa to narobiłaś mi ochoty a ja dziś pić nie mogę bo na imprezie w pracy jestem jako driver '
samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
pozostaje mi soczek pomarańczowy
samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamirka, przytulam
ale tak jak Bursztyn mówi, jest światełko w tunelu, unormowane cykle to zawsze krok na przód
Mysza i jak sytuacja??? pamiętaj, cokolwiek byś robiła rób tak byś była w zgodzie ze swoim sumieniem, to najważniejsze i żeby Tobie było dobrze i nie patrz na innych, krzywdy nikomu nie robisz, pomyśl o sobie o swojej przyszłości. Trzymam kciuki za pozytywne dla Ciebie rozwiązanieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 20:33
malgos741, EwaT, samira, Kate 75, inessa, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ciężka sobota. Rozmawiamy, milczymy, spakowane torby czekają w przedpokoju.
Z tego co piszesz nastąpuje przełom, przykro mi, że akurat w tę stronę, wspieram i przytulam w tej trudnej dla Ciebie chwiliWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 20:39
bliska77, samira, inessa, Pusurek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mysza musi być jakiś kompromis dla was dwojga trzymam za was kciuki
inessa, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Samirko przykro mi i mocno cię przytulam
a co do grzanego piwa to narobiłaś mi ochoty a ja dziś pić nie mogę bo na imprezie w pracy jestem jako driver 'moze dopiero ewentualnie po wykonanym tescie
a propos, kiedy to? pewnie pisalas tylko nie zapamietalam, duzo nas tu
malgos741, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztynek nie pisałam kiedy będę testować, powinnam wczoraj ale jakoś za dużo spraw na głowie test kupiony miałam dziś rano ale znów zapomniałam zrobię może jutro ale i tak się nie nastawiam zobaczymy, wykresy mam zawsze ładne a i tak zawsze nic z tego nie wychodzi, zawsze jest nadzieja
Ps. przed tobą się nic nie ukryjeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:30
Kate 75, Bursztyn, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Bursztynek nie pisałam kiedy będę testować, powinnam wczoraj ale jakoś za dużo spraw na głowie test kupiony miałam dziś rano ale znów zapomniałam zrobię może jutro ale i tak się nie nastawiam zobaczymy, wykresy mam zawsze ładne a i tak zawsze nic z tego nie wychodzi, zawsze jest nadzieja
Ps. przed tobą się nic nie ukryje
Siknij jutro, i bedziesz wiedziala czy dalej jedziesz na soczku przez kolejne 9 m, czy mozesz pic pyszny piwny kogel-mogel przepisu Samiry
malgos741, samira, Kate 75, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
chyba tak zrobię ale późno wstanę bo dziś gramy wrócę ok 4-5 rano będę spała do 12tej
Własnie jestem na imprezie w Hotelu Wileńskim w OlsztynieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:38
Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Małgoś każda pora jest dobra na test nawet 12 w południe, jeśli chcesz testować
P.S. Na weselu gracie, czy inna imprezka ?
Impreza dla Zakładu budynków komunalnych no i sam prezydent Olsztyna na samym początku był, wygłosił mowę chwilę posiedział na obiadku i się ulotnił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 21:45
Kate 75, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
samira wrote:jestem za soczkiem
dla Gosi
Kate 75, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:Impreza dla Zakładu budynków komunalnych no i sam prezydent Olsztyna na samym początku był, wygłosił mowę chwilę posiedział na obiadku i się ulotnił.
A to ważne persony były, a teraz pewnie też jakieś z miejskich urzędów skoro z komunalnych, może szybciej skończycie skoro to nie wesele, dbaj o siebie i odezwij się po wyspaniu i wiadomo po czym czekamy na zielone wieścimalgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość