35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Inesko trzymaj się oby mdłości jak najszybciej przeszły
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A u nas też wiosennie, słoneczko świeci. Ja już z roboty przyszłam odpoczywam bo dziś mamy imprezę urodzinową do grania nie wiem o której skończymy.
inessa, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
No raczej nie bo w 7 dpo raczej ciężko o ciążęBursztyn wrote:No wlasnie Reni, tez tak pomyslalam....nie przyszla Ci taka ewntualnosc do glowy? (nie ma to nic wspolnego z nakrecaniem sie)
Lucky, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nie wiem czy Inessa odpowiedziała mi na moje pytanie (nie mogę coś doszukać się swojego wpisu) ale wydaje mi się że testowała bardzo wcześnie, sam fakt że na suwaczku nie ma nawet 4 tygodni ciąży, czyli jakby nie do końca cykl zakończony, więc wszystko jest Reni możliwe
Oczywiście nakręcać się nie ma co! ale w sumie czemu nie, czemu nie miałabyś być w ciąży, nowa chata już jest, czas na nowego domownika
Samirko dzięki za szczegółowe opisy diety antygrzybowej, niby i tak podobnie jem, ale o tym winie nie wiedziałam, no i myślałam że miód można i owoce bez ograniczeń teżBursztyn, samira, bliska77, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:nie wiem czy Inessa odpowiedziała mi na moje pytanie (nie mogę coś doszukać się swojego wpisu) ale wydaje mi się że testowała bardzo wcześnie, sam fakt że na suwaczku nie ma nawet 4 tygodni ciąży, czyli jakby nie do końca cykl zakończony, więc wszystko jest Reni możliwe
Oczywiście nakręcać się nie ma co! ale w sumie czemu nie, czemu nie miałabyś być w ciąży, nowa chata już jest, czas na nowego domownika
Samirko dzięki za szczegółowe opisy diety antygrzybowej, niby i tak podobnie jem, ale o tym winie nie wiedziałam, no i myślałam że miód można i owoce bez ograniczeń teżno jeśli chodzi o owoce to najwięcej cukru maja banany i owoce suszone...
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:no a u mnie już zaczęło się plamienie,czyli dużo wcześniej niż zeszłego cyklu po lutce.Teraz w 2 dniu a w zeszłym w 5dniu(@ w 6dniu) ehhh...skończyło się rumakowanie
wierze, ze zmierzaja do dobrego finalu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:03
samira, malgos741, Kate 75, bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Samirko, jedna dobra strona tej sytuacji jest to, ze Twoje cykle sa teraz duzo bardziej unormowane
wierze, ze zmierzaja do dobrego finalu
Bursztyn, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:może i tak będzie ,to teraz zostaje mi zapisać się do nowego gina,a na frasunek najlepszy trunek dlatego pijemy z G piwko grzane z koglem -moglem
Grzane piwko- super sprawa, ale przyznam ze z koglem-moglem nigdy nie pilamsamira, malgos741, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dokladnie, nowy gin - nowe mozliwosci, mowilas tez ze facet jest do rzeczy.
Grzane piwko- super sprawa, ale przyznam ze z koglem-moglem nigdy nie pilamWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:48
Bursztyn, Alis, malgos741, Kate 75, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:jest pycha,podgrzewam mocno piwko ale tak żeby nie zagotować (nie wolno dopuścić do wrzenia),kręcę dwa żółtka mikserem z ok 6 łyżeczkami cukru,potem ,powoli wlewam do piwka cały czas energicznie mieszając,przygrzewam jeszcze troszkę a potem do szklaneczek,mniam
a jakies przyprawy dodajsz, typu imbir czy gozdziki?
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jutro sobie zrobie, z ciekawosci
a jakieś przyprawy dodajsz, typu imbir czy gozdziki?
aha dwa żółtka na puszkę piwa 0,5lWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2014, 19:50
Bursztyn, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość