35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Może masz gdzieś w pobliżu lub bliższej dali Tesco - można zrobić zakupy online i przywożą ci pod drzwi ceny jak w normalnym sklepie Tesco
Pusurek wrote:Pomelo to taka cytrynowa gruszkajest zielony albo zoltawy.
Ale u mnie na wsi wieksza jest szansa, ze zobacze kosmite na glownej drodze niz kupie pomeloMusialabym spenetrowac jakis wiekszy market spozywczy w miescie!
Bursztyn, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Może masz gdzieś w pobliżu lub bliższej dali Tesco - można zrobić zakupy online i przywożą ci pod drzwi ceny jak w normalnym sklepie Tesco
W kraju, w ktorym mieszkam, nie ma Tesco! A byloby milo dostac siaty z zakupami pod drzwi, oj milo!grosza, Kate 75, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kobiety . Jestem po wizycie ,pęcherzyk w macicy nie ma niestety jeszcze akcji serca bo lekarka mówi że jeszcze za wcześnie ocenia ciąze na jakieś 4i pół tygodnia.Mam się oszczędzać przyjść za dwa tygodnie boję się że czeka mnie to samo co w zeszłym roku. Na razie walczę z mdłościami i ogólnym zmęczeniem.
Bursztyn, Bozia3, Pusurek, inessa, bliska77, Parka, samira, malgos741, mysza1975, EwaT, Viv78, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Fajnie byloby gdyby dzieci dostarczano, o- np.- pod dom
Bo porod jednak mnie cholernie przeraza...
Bursztyn wrote:cesarka tez mnie przerazaPusurek wrote:No to innej drogi chyba nie maBursztyn wrote:w rzeczy samej, i to przeraza mnie najbardziej
Przerażające
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 18:01
Bursztyn, Pusurek, inessa, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
gosia7122 wrote:Witajcie kobiety . Jestem po wizycie ,pęcherzyk w macicy nie ma niestety jeszcze akcji serca bo lekarka mówi że jeszcze za wcześnie ocenia ciąze na jakieś 4i pół tygodnia.Mam się oszczędzać przyjść za dwa tygodnie boję się że czeka mnie to samo co w zeszłym roku. Na razie walczę z mdłościami i ogólnym zmęczeniem.
Trzymam &&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 18:06
gosia7122, inessa, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:Witajcie kobiety . Jestem po wizycie ,pęcherzyk w macicy nie ma niestety jeszcze akcji serca bo lekarka mówi że jeszcze za wcześnie ocenia ciąze na jakieś 4i pół tygodnia.Mam się oszczędzać przyjść za dwa tygodnie boję się że czeka mnie to samo co w zeszłym roku. Na razie walczę z mdłościami i ogólnym zmęczeniem.
Bedzie dobrze! Ja tez mialam taki zjazd 2 tygodnie temu, wejscie po schodach w domu powodowalo u mnie zadyszke. Czulam, ze mam nie 42, a 62 lataI nagle jest ok, chodze do pracy i daje rade bez wiekszych problemow. Fakt, ze chodze spac o 21.30 - 22, razem z corka, ale co tam, sen wazny
Odpoczywaj, kiedy czujesz ze musisz i mysl pozytywnie!Bursztyn, gosia7122, inessa, bliska77, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki zobaczcie sobie wykres Anioleczek (pisane z polskim znakami)- to a propos testujacych (czasem za wczesnie), dziewczyna miala w 17 czy 18 dpo negatywny sikaniec, dopiero pozniej beta +
Kate 75, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość