35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki, później się doczytałam
Viv mój ginek za pierwszą wizyt e wziął 200zł, za pierwszy monitoring w cyklu bierze 100zł za kolejny po 50zł.samira, Viv78, Lucky lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Witajcie,
u mnie jako tako, w pracy dużo pracy i niestety coraz mniej przyjemna atmosfera.... ale nie będę Was zanudzać
Miłego dnia Dziewczynki
U mnie też roboty od cholery, ale nie pozwalam sobie w kaszę dmuchać bo bym się ze wszystkim nie pozbierała potem.
Nie daj się Agabliska77, Lucky, inessa, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Dziewczyny nie ma co się oszukiwać ale te wszystkie Luxmedy, Medicovery itp nadają się .. żeby zrobić podstawowe badania.
Od ponad 15 lat mam tam abonamenty i jak przychodzi co do czego to szukam specjalisty prywatnie
Oni nie robią monitoringów a już trafić na dobrego gina....masakra
w Medicoverze w wwie Pani Niedźwiecka chyba była spoko jeśli chodzi o niepłodność..
bliska77, polarmiś, Lucky, caffe, inessa, Kate 75, samira, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja też wpadam i zmykam
roboty huk, a jakoś drygu do tego nadal nie mam po długim wolnym
Cafe cieszę się że jesteś!
Boziu wykres gra z Tobą w kotka i myszkeoby już nie opadał
Czy ktos prowadzi statystyki forumowe co do zaciążeń? bo mi się wydaje że ostatnio u nas więcej się dzieje, ale fajnie, chcę polecieć na tej fali!
trzymajcie się słońca dziewczynycaffe, bliska77, Mango, inessa, Bozia3, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:witam dziewczynki!
chyba zacznę prowadzić wykres z powrotem, bo o czym tu gadać?)))))) Brakowało mi tu Ciebie i Twoich słoneczników w awatarku
caffe, polarmiś, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPozdrawiam z pracy znad grejfruta. Ciamkam, mlaskam, zalewam sie sokiem, wszyscy maja ubaw ze mnie
U mnie dzis wyszlo slonce, co jest niechybnym znakiem , ze przyjdzie mroz. A moze i snieg?
Najzabawniejsze jest to, ze za 2 tyg lece do Polski, a wlasnie wtedy zapowiadaja najwieksze mrozy i prawdziwa zime. Botki z futerkiem, gdzie jestescie?samira, caffe, inessa, bliska77, Myszonek, Kate 75, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny