35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Botki z futerkiem, gdzie jestescie?
Ja sobie kupiłam takie
http://allegro.pl/saszki-sniegowce-100-welna-futro-lisa-emu-sy-i3691254166.html
ale nie na tym portalu, z którego pochodzi link.
Rewelacyjnie ciepłe i wygodne, chociaż tej "zimy" miałam je tylko 2 razy na nogachinessa, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Wczoraj pisałyście o długości porodu. Nie wiem od czego to jest zależne że jedne rodzą w krótkim czasie każde kolejne dziecko, a inne tak jak np ja długo. Pomiędzy porodami miałam 12 lat przerwy i każde z dzieci rodziłam "jak pierworódka" Położna mówiła mi żeby nie czekała z następnym porodem tak długo :)W tym przypadku są to też chyba uwarunkowania genetyczne.
Jeśli uda mi się jeszcze raz zaciążyć, to na pewno będę rodzić z mężem. Nie wyobrażam sobie inaczej. U mnie był bardzo potrzebny, bo w najważniejszej fazie porodu traciłam przytomność i nie słyszałam co do mnie mówił personel, dopiero jak mąż krzyczał mi do ucha, że mam przeć, to parłam. Poród wywoływany kroplówką tak mnie wymęczył.
Na razie jednak mam problemy z zębami i dziąsłami i na co najmniej dwa cykle musimy zrezygnować. Wczoraj wyrwała mi tylko jednego zęba, bo trzeba było szyć dziąsło. Dawno sie już tak nie bałam.
caffe, inessa, polarmiś, Kate 75, Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wczoraj przewertowałam całą Ikee na necie planując jak urzadzić pokój dla małego....jakie fajne zajęcie!!!!!!!!!!!!!!jedne z najprzyjemniejszych w zyciu
inessa, caffe, Iwone, bliska77, polarmiś, mysza1975, Kate 75, Bursztyn, samira, Parka, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja na tej długoterminowej pogodzie patrzyłam to pokazują śnieg i mróz.
Nie wiem zobaczymy co bedzie ale mam nadzieje,zę przyjdzie zima mróz,śnieg ale szybko sie skończy i przyjdzie wiosnacaffe, EwaT, Myszonek, Pusurek, Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:wczoraj przewertowałam całą Ikee na necie planując jak urzadzić pokój dla małego....jakie fajne zajęcie!!!!!!!!!!!!!!jedne z najprzyjemniejszych w zyciu
Jeszcze mam czasbo jak zacznę teraz to lista będzie długa, a tak później jak czasu będzie mniej to nie nakupuję niepotrzebnych pierdół.
Jedyne do czego się przymierzamy teraz, to zrobienie szafy w pokoju małego żebym wszystko miała pod ręką.bliska77, inessa, polarmiś, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No ja jeszcze nic nie przeglądałam, poza łóżeczkami do których link kiedyś podała któraś z dziewczyn.
Jeszcze mam czasbo jak zacznę teraz to lista będzie długa, a tak później jak czasu będzie mniej to nie nakupuję niepotrzebnych pierdół.
Jedyne do czego się przymierzamy teraz, to zrobienie szafy w pokoju małego żebym wszystko miała pod ręką.
ja już zrobiłam, z Komandora, z mlecznym rattanem z frontu, teraz sobie mysle że to nie było rozsadne biorac pod uwage że istnieje coś takiego jak kredki!Reni, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja sobie kupiłam takie
Rewelacyjnie ciepłe i wygodne, chociaż tej "zimy" miałam je tylko 2 razy na nogach
Jak sie juz chwalimy zimowymi butami, to ja mam takie
http://www.ceneo.pl/19672316
Z welnianym owczym futerkiem w srodku, tez je mialam tylko 2 razy na nogachcaffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No ja jeszcze nic nie przeglądałam, poza łóżeczkami do których link kiedyś podała któraś z dziewczyn.
Jedyne do czego się przymierzamy teraz, to zrobienie szafy w pokoju małego żebym wszystko miała pod ręką.caffe, EwaT, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,u mnie nic nowego ,samopoczucie straszne,mdlosci mi tak dokuczaja ze psycha mi siada.Dzis mam wizyte u Gina zobaczymy co powie.Milego dnia wam zycze
Iwone, bliska77, caffe, inessa, polarmiś, Kate 75, Bursztyn, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:ja też na razie nic nie oglądam, nie szukam itp, a tak w ogóle jeśli będzie dziewczynka, to oprócz wózka głębokiego mamy wszystko jeśli chodzi o ubranka i "osprzęt", dla chłopca ubranka mogę policzyć na palcach jednej ręki
Witam Wszystkie, z partyzanta ;>
Jak rozmawiałam ze znajommi na temat wózków, to 3 osoby w moim najbliższym kręgu mają Roan Marita - są bardzo zadowolone.caffe, inessa, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jessssu jak ja nie cierpię tych buciorów emu itp
laski koślawią je na potęgę ja nie wiem nie widzą jak bucisko wygląda?
a już przegięciem jest jak panna idzie odwalona jak szczur na otwarcie kanału odmalowana i te buty na nogach z tym że podeszwa idzie sobie a noga obok sobie.. no tragedia
Caffe nie obrażaj się przypadkiem .. wierzę, że masz poczucie estetyki i jak pięta siądzie to je zdejmiesz
caffe wrote:Ja sobie kupiłam takie
Rewelacyjnie ciepłe i wygodne, chociaż tej "zimy" miałam je tylko 2 razy na nogachWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 13:12
bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ta ale pewnie wysoko w górach lub na suwalszczyźnieinessa wrote:A ja na tej długoterminowej pogodzie patrzyłam to pokazują śnieg i mróz.
Nie wiem zobaczymy co bedzie ale mam nadzieje,zę przyjdzie zima mróz,śnieg ale szybko sie skończy i przyjdzie wiosnabliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
no miejmy nadzieję, że zima przyjdzie bo butki fajne .. ale na SYberię..
ja już nie mogę doczekać się śniegu też już wszystko mam na śnieżyce i nadal dupa za ciepłoPusurek wrote:Jak sie juz chwalimy zimowymi butami, to ja mam takie
http://www.ceneo.pl/19672316
Z welnianym owczym futerkiem w srodku, tez je mialam tylko 2 razy na nogachbliska77, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:ja też na razie nic nie oglądam, nie szukam itp, a tak w ogóle jeśli będzie dziewczynka, to oprócz wózka głębokiego mamy wszystko jeśli chodzi o ubranka i "osprzęt", dla chłopca ubranka mogę policzyć na palcach jednej ręki
EwaT, bliska77, inessa, Alis lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:jessssu jak ja nie cierpię tych buciorów emu itp
laski koślawią je na potęgę ja nie wiem nie widzą jak bucisko wygląda?
a już przegięciem jest jak panna idzie odwalona jak szczur na otwarcie kanału odmalowana i te buty na nogach z tym że podeszwa idzie sobie a noga obok sobie.. no tragedia
Caffe nie obrażaj się przypadkiem .. wierzę, że masz poczucie estetyki i jak pięta siądzie to je zdejmieszReni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość