X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Botki z futerkiem, gdzie jestescie? ;)

Ja sobie kupiłam takie

http://allegro.pl/saszki-sniegowce-100-welna-futro-lisa-emu-sy-i3691254166.html

ale nie na tym portalu, z którego pochodzi link.

Rewelacyjnie ciepłe i wygodne, chociaż tej "zimy" miałam je tylko 2 razy na nogach :P

inessa, Viv78 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)
    Wczoraj pisałyście o długości porodu. Nie wiem od czego to jest zależne że jedne rodzą w krótkim czasie każde kolejne dziecko, a inne tak jak np ja długo. Pomiędzy porodami miałam 12 lat przerwy i każde z dzieci rodziłam "jak pierworódka" Położna mówiła mi żeby nie czekała z następnym porodem tak długo :)W tym przypadku są to też chyba uwarunkowania genetyczne.
    Jeśli uda mi się jeszcze raz zaciążyć, to na pewno będę rodzić z mężem. Nie wyobrażam sobie inaczej. U mnie był bardzo potrzebny, bo w najważniejszej fazie porodu traciłam przytomność i nie słyszałam co do mnie mówił personel, dopiero jak mąż krzyczał mi do ucha, że mam przeć, to parłam. Poród wywoływany kroplówką tak mnie wymęczył.

Na razie jednak mam problemy z zębami i dziąsłami i na co najmniej dwa cykle musimy zrezygnować. Wczoraj wyrwała mi tylko jednego zęba, bo trzeba było szyć dziąsło. Dawno sie już tak nie bałam.

caffe, inessa, polarmiś, Kate 75, Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie sprawdziłam pogode na 16 dni - min temp minus 4
    gdzie ta sroga zima?

caffe, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    właśnie sprawdziłam pogode na 16 dni - min temp minus 4
    gdzie ta sroga zima?
    w USA :P

EwaT, inessa, bliska77, mysza1975, Kate 75, gosia7122 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj przewertowałam całą Ikee na necie planując jak urzadzić pokój dla małego....jakie fajne zajęcie!!!!!!!!!!!!!!jedne z najprzyjemniejszych w zyciu :)

inessa, caffe, Iwone, bliska77, polarmiś, mysza1975, Kate 75, Bursztyn, samira, Parka, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na tej długoterminowej pogodzie patrzyłam to pokazują śnieg i mróz.
    Nie wiem zobaczymy co bedzie ale mam nadzieje,zę przyjdzie zima mróz,śnieg ale szybko sie skończy i przyjdzie wiosna :D :D :D

caffe, EwaT, Myszonek, Pusurek, Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wczoraj przewertowałam całą Ikee na necie planując jak urzadzić pokój dla małego....jakie fajne zajęcie!!!!!!!!!!!!!!jedne z najprzyjemniejszych w zyciu :)
    No ja jeszcze nic nie przeglądałam, poza łóżeczkami do których link kiedyś podała któraś z dziewczyn.

Jeszcze mam czas :P bo jak zacznę teraz to lista będzie długa, a tak później jak czasu będzie mniej to nie nakupuję niepotrzebnych pierdół.

Jedyne do czego się przymierzamy teraz, to zrobienie szafy w pokoju małego żebym wszystko miała pod ręką.

bliska77, inessa, polarmiś, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No ja jeszcze nic nie przeglądałam, poza łóżeczkami do których link kiedyś podała któraś z dziewczyn.

Jeszcze mam czas :P bo jak zacznę teraz to lista będzie długa, a tak później jak czasu będzie mniej to nie nakupuję niepotrzebnych pierdół.

Jedyne do czego się przymierzamy teraz, to zrobienie szafy w pokoju małego żebym wszystko miała pod ręką.

ja już zrobiłam, z Komandora, z mlecznym rattanem z frontu, teraz sobie mysle że to nie było rozsadne biorac pod uwage że istnieje coś takiego jak kredki!

Reni, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja sobie kupiłam takie

Rewelacyjnie ciepłe i wygodne, chociaż tej "zimy" miałam je tylko 2 razy na nogach :P

Jak sie juz chwalimy zimowymi butami, to ja mam takie ;)
    http://www.ceneo.pl/19672316

Z welnianym owczym futerkiem w srodku, tez je mialam tylko 2 razy na nogach :D

caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

ja też na razie nic nie oglądam, nie szukam itp, a tak w ogóle jeśli będzie dziewczynka, to oprócz wózka głębokiego mamy wszystko jeśli chodzi o ubranka i "osprzęt", dla chłopca ubranka mogę policzyć na palcach jednej ręki :-)

caffe, EwaT, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,u mnie nic nowego ,samopoczucie straszne,mdlosci mi tak dokuczaja ze psycha mi siada.Dzis mam wizyte u Gina zobaczymy co powie.Milego dnia wam zycze

Iwone, bliska77, caffe, inessa, polarmiś, Kate 75, Bursztyn, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ja też na razie nic nie oglądam, nie szukam itp, a tak w ogóle jeśli będzie dziewczynka, to oprócz wózka głębokiego mamy wszystko jeśli chodzi o ubranka i "osprzęt", dla chłopca ubranka mogę policzyć na palcach jednej ręki :-)

Witam Wszystkie, z partyzanta ;>
    Jak rozmawiałam ze znajommi na temat wózków, to 3 osoby w moim najbliższym kręgu mają Roan Marita - są bardzo zadowolone.

caffe, inessa, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jessssu jak ja nie cierpię tych buciorów emu itp
    laski koślawią je na potęgę ja nie wiem nie widzą jak bucisko wygląda?
    a już przegięciem jest jak panna idzie odwalona jak szczur na otwarcie kanału odmalowana i te buty na nogach z tym że podeszwa idzie sobie a noga obok sobie.. no tragedia

Caffe nie obrażaj się przypadkiem .. wierzę, że masz poczucie estetyki i jak pięta siądzie to je zdejmiesz ;-)
    caffe wrote:
    Ja sobie kupiłam takie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 13:12

bliska77, caffe, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ta ale pewnie wysoko w górach lub na suwalszczyźnie
    inessa wrote:
    A ja na tej długoterminowej pogodzie patrzyłam to pokazują śnieg i mróz.
    Nie wiem zobaczymy co bedzie ale mam nadzieje,zę przyjdzie zima mróz,śnieg ale szybko sie skończy i przyjdzie wiosna :D :D :D

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no miejmy nadzieję, że zima przyjdzie bo butki fajne .. ale na SYberię..
    ja już nie mogę doczekać się śniegu też już wszystko mam na śnieżyce i nadal dupa za ciepło
    Pusurek wrote:
    Jak sie juz chwalimy zimowymi butami, to ja mam takie ;)
    http://www.ceneo.pl/19672316

Z welnianym owczym futerkiem w srodku, tez je mialam tylko 2 razy na nogach :D

bliska77, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiedyś Samira fajny wózek na allegro pokazywała ale nie pamiętam co za firma.. zajebiste kolory

bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    A ja nie mam nic, dosłownie :)

EwaT, bliska77, inessa, Alis lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jessssu jak ja nie cierpię tych buciorów emu itp
    laski koślawią je na potęgę ja nie wiem nie widzą jak bucisko wygląda?
    a już przegięciem jest jak panna idzie odwalona jak szczur na otwarcie kanału odmalowana i te buty na nogach z tym że podeszwa idzie sobie a noga obok sobie.. no tragedia

Caffe nie obrażaj się przypadkiem .. wierzę, że masz poczucie estetyki i jak pięta siądzie to je zdejmiesz ;-)
    Ja je kupiłam ze względu na ciążę, bo wszystkie kozaki mam na szpilce :P

Reni, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Witam Wszystkie, z partyzanta ;>
    Jak rozmawiałam ze znajommi na temat wózków, to 3 osoby w moim najbliższym kręgu mają Roan Marita - są bardzo zadowolone.

ja mam angielski z Mothercare, tez baaardzo fajny

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ten co dziecko leży z prawej strony? ;-)
    EwaT wrote:
    ja mam angielski z Mothercare, tez baaardzo fajny

Myszonek, EwaT, inessa, mysza1975, Niuta, Kate 75, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 2066 2067 2068 2069 2070 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ