35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no ja mam po córce, cały strych jest zawalony
, jeśli chodzi o chłopca,, tak jak powiedziałam, nie mam nic (nie licząc 4 albo 5 koszulek), także możemy sobie rękę podać
Reni, bliska77, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:właśnie sprawdziłam pogode na 16 dni - min temp minus 4
gdzie ta sroga zima?
Tak pokazuja u mnie, co bedzie za tydzien, a prawdziwa zima ma nadejsc za 2 tygodnie.
http://www.yr.no/sted/Polen/Pommern/Gdańsk/langtidsvarsel.htmlbliska77, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A ja nie mam nic, dosłownie
To tak jak ja, ale mam nadzieję, że jak już publicznie ogłoszę, że jestem w stanie błogosławionym to może coś po znajomych oddziedziczęcaffe, bliska77, EwaT, inessa, Kate 75, Mango, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:ja już zrobiłam, z Komandora, z mlecznym rattanem z frontu, teraz sobie mysle że to nie było rozsadne biorac pod uwage że istnieje coś takiego jak kredki!
bliska77, Reni, EwaT, Myszonek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alis wrote:To tak jak ja, ale mam nadzieję, że jak już publicznie ogłoszę, że jestem w stanie błogosławionym to może coś po znajomych oddziedziczę
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A ja nie mam nic, dosłownie
Ja tez nic nie mam, zero. Ale lozeczko z IKEA, wozek byle mial duze kola, bo u mnie zwir, kamienie i skaly.
A reszte sie wykombinuje, moze jakies kolezanki?bliska77, EwaT, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Zrob specjalne miejsce na scianie farba magnetyczna plus kolor i tam daj dziecku pole do popisu.
hmm...licząc na to że bedzie grzeczne i sie dostosuje?
jeżeli bedzie miał charakterek po tatusiu to może...inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Zrob specjalne miejsce na scianie farba magnetyczna plus kolor i tam daj dziecku pole do popisu.
Można też kupić taką magnetyczną tablicę (taka taśma na metry)i przykleić do ściany i po niej markerami do tablic suchościeralnych
Nie będzie się kruszyć kredaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 13:50
polarmiś, EwaT, inessa, Kate 75, Iwone lubią tę wiadomość
-
Czytam Wasze posty i przykro mi się zrobiło:-(. Kupujecie już sprzęty dla maluchów a u mnie znowu dupa. Przyszła @ dzień wcześniej. Nawet cienia nadziei nie dała, że coś może być w tym cyklu.
Trzeba podjąć jakieś radykalniejsze kroki, bo albo nie mam wcale owulacji (te wykresy takie niewyraźne), a jeżeli już jest to faza lutealna stanowczo za krótka.
bliska77, Myszonek, Iwone, caffe, polarmiś, Pusurek, Kate 75, samira, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Czytam Wasze posty i przykro mi się zrobiło:-(. Kupujecie już sprzęty dla maluchów a u mnie znowu dupa. Przyszła @ dzień wcześniej. Nawet cienia nadziei nie dała, że coś może być w tym cyklu.
Trzeba podjąć jakieś radykalniejsze kroki, bo albo nie mam wcale owulacji (te wykresy takie niewyraźne), a jeżeli już jest to faza lutealna stanowczo za krótka.caffe, polarmiś, Pusurek, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!!!
Wczoraj wróciłam do domu.
2 stycznia o 14:40 przyszła na świat moja ukochana córeczka - 3300, 57 cmPorod trwał 15 godzin. Mała była dwa razy owinięta pępowina wokół szyji i nie schodziła w kanał rodny.
Musieliśmy zostać w szpitalu nieco dłużej bo córcia początkowo nie przybierała na wadze.
Dodam zdjecia jak już sie ogarnę. Pozdrowienia dla was wszystkich!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 14:22
EwaT, caffe, bliska77, polarmiś, Olena, Pusurek, Niuta, Reni, inessa, Kate 75, Dorka71, Bursztyn, samira, Alis, mysza1975, Mango, Iwone, gosia7122, Parka, malgos741, Viv78, anna maria, Andzia33, AGA 30 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Czytam Wasze posty i przykro mi się zrobiło:-(. Kupujecie już sprzęty dla maluchów a u mnie znowu dupa. Przyszła @ dzień wcześniej. Nawet cienia nadziei nie dała, że coś może być w tym cyklu.
Trzeba podjąć jakieś radykalniejsze kroki, bo albo nie mam wcale owulacji (te wykresy takie niewyraźne), a jeżeli już jest to faza lutealna stanowczo za krótka.
ja tez musiałam odnowić śluzówke macicy (usunięcie polipów z łyzeczkowaniem)
po takich porządkach podobno szybko sie zachodzi
no i narzeczonego weż pod lupe!
i nie miej presji psychicznej Myszko bo to Cie tylko zablokuje, stanowczo ale na luzie, do dzieła!caffe, polarmiś, inessa, samira, mysza1975, Iwone, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Hej dziewczyny!!!
Wczoraj wróciłam do domu.
2 stycznia o 14:40 przyszła na świat moja ukochana córeczka - 3300, 57 cmPorod trwał 15 godzin. Mała była dwa razy owinięta pępowina wokół szyji i nie schodziła w kanał rodny.
Musieliśmy zostać w szpitalu nieco dłużej bo córcia początkowo nie przybierała na wadze.
Dodam zdjecia jak już sie ogarnęła. Pozdrowienia dla was wszystkich!
gratulacje!
swoja droga ciekawe ską się takie owinięcia biorą??caffe, KaRa, inessa lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Czytam Wasze posty i przykro mi się zrobiło:-(. Kupujecie już sprzęty dla maluchów a u mnie znowu dupa. Przyszła @ dzień wcześniej. Nawet cienia nadziei nie dała, że coś może być w tym cyklu.
Mysza, spoko - to takie małpowe nastroje. @ minie i nastrój się poprawiteż tak mam przy małpie
ale za doktora trzeba się wziąć
a raczej on za Ciebie
bliska77, inessa, Kate 75, Mango, Iwone, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość