35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:moja pierwsza randka z obecnym mężem- 3/09/2011 w King Burgerze Londyn
oświadczył sie- 7/01/2012 w cerkwi w Bieszczadach która jest na szczycie pewnej góry
cywilny- 25/03/2012 Londyn
kościelny- 10/11/2012 PL
szybko nie?bo my to wariaty jestesmy
No wiesz, juz dosc wiekowa bylasEwaT, Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa to szybsza jesteś o de mnie my się poznaliśmy w sierpiu 2000, w lutym 2001 mi się oświadczył a w lipcu 2001 wzięliśmy ślub
inessa, EwaT, Bursztyn, Viv78, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
szczęśliwa 2 wrote:właśnie tak myślę czy to szczęście czy ????
ja całą ciąże tylko na NFZ i kurcze fajny gin mi sie trafił i wszystkie badania u innych lekarzy tez zawsze miło ( a z racji wieku to wiadomo ze ich więcej)
Normalnie szczęsciara jesteśAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Myszonek wrote:
no - Was coraz więcej więc moja warta skończona
Zmykam i życzę miłego wieczoru i spokojnej nocyBądźcie grzeczne
albo nie
i
aa Parka - trzymaj fason jak już Cię Ewa do pionu postawiła
Postaram się odezwać jutro
No to już koniec biadolenia. Moze czasami przez chwile trzeba sie rozkleic
Zeby potem inaczej na sprawę spojrzeć (trzeźwomalgos741, EwaT, Kate 75, polarmiś, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Parka, i jeszcze ci powiem że bede sie starać o drugie jeżeli mi zdrowie pozwoli i mam w głębokim poważaniu co lekarze o tym sadzą...a we wrzesniu bede mieć 43!
EwaT lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No, ale dysputa mnie ominęła
Parka super, że się ogarnęłaś, dziewczyny są nieocenione, tak trzymać !
Wiek nie wiek ważne są chęci i zamiary, no i zdrowie, ale w dzisiejszych czasach wiele można poprawić i podkręcić jak by była potrzeba, życzę wytrwałości w działaniach i wspieram
A z tym szybkim działaniem w związkach i zależności od wieku to jest pewnie sporo racji. Młodzi mogą się prowadzać latami, ale też nie zawsze tak jest. Ja poznałam mojego gdy miałam 22 lata i już po chyba miesiącu powiedziałam (nie wiem co mi strzeliło chyba amor),że interesuje mnie tylko związek na poważnie i jak jego nie to pa ! ( w dużym skrócie). Cóż mój wtedy dostał stracha i odszedł, ale po 2 lub 3 tyg jak wróciłam z wakacji, stwierdził, że on też chce na poważnie, a potem poszło, zaręczyny chyba coś po ok. roku
EwaT, malgos741, samira, polarmiś, mysza1975, Bursztyn, Parka, bliska77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cholera doczytałam o gangu anty - różu
, a ja mam taki piękny szal kaszmir z jedwabiem czy jakoś tak, w kolorze wściekłego różu, ale taki ciemny nie majtkowy z wakacji sobie przywiozłam, taka pamiątka
P.S. Noszę go zimą, bo taki milutki
Co gorsza mam w rodzinie 2 - letnią, fankę hello kitty, a to wszystko w różu i nic innego prawie nie chce nosić o zgrozo, nawet majtki i skarpetki ma różowe z hello kitty.mysza1975, samira, malgos741, Parka, Pusurek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny