35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Bozia3 nie wiesz jakie są mniej więcej ceny w tej klinice Ludwin w Krakowie? Nie znalazłam na ich stronie a muszę podjąć jakieś konkretne kroki, a chciałabym wiedzieć z jakimi kosztami muszę się liczyć.
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Parka, pamiętaj, UDA SIĘ
Reni również przyłączam się do tego antyróżu, a kolczyki u niczego nieświadomych istotek odzianych w woale i pióra są dla mnie koszmarem, przepraszam jeśli kogoś uraziłam ale jedynie swoje zdanie wyraziłam
miłego dnia babeczkisamira, polarmiś, Simba, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Miłego dnia Wam życzę.
Zmykam pasamira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziewczyny - jutro mój A. ma urodziny - nie miałam pomysłu na prezent - ostatnio i Andrzejki i święta wyczerpały mnie pomysłowo - że tak to ujmę. Więc zaprosiłam go po prostu jutro do kina i do knajpy na kolację. Ale może jednak podaruje mu kopertę - zobaczymy. Zrobiłam dziś sikańca - mam cień cienia...lecę na betę - staram się nie nakręcać, ale ręce mi chodzą same....
bliska77, polarmiś, Panda, Dorka71, Iwone, Pusurek, anna maria, Mango, Alis, malgos741, Simba, Niuta, Bursztyn, samira, EwaT, Lucky, inessa, gosia7122, Viv78, mysza1975, DAGI, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - jutro mój A. ma urodziny - nie miałam pomysłu na prezent - ostatnio i Andrzejki i święta wyczerpały mnie pomysłowo - że tak to ujmę. Więc zaprosiłam go po prostu jutro do kina i do knajpy na kolację. Ale może jednak podaruje mu kopertę - zobaczymy. Zrobiłam dziś sikańca - mam cień cienia...lecę na betę - staram się nie nakręcać, ale ręce mi chodzą same....
Panda, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - jutro mój A. ma urodziny - nie miałam pomysłu na prezent - ostatnio i Andrzejki i święta wyczerpały mnie pomysłowo - że tak to ujmę. Więc zaprosiłam go po prostu jutro do kina i do knajpy na kolację. Ale może jednak podaruje mu kopertę - zobaczymy. Zrobiłam dziś sikańca - mam cień cienia...lecę na betę - staram się nie nakręcać, ale ręce mi chodzą same....
Bozia snilas mi sie taka szczesliwa jak sie ciesze trzymam kciuki!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 08:18
bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczyny - jutro mój A. ma urodziny - nie miałam pomysłu na prezent - ostatnio i Andrzejki i święta wyczerpały mnie pomysłowo - że tak to ujmę. Więc zaprosiłam go po prostu jutro do kina i do knajpy na kolację. Ale może jednak podaruje mu kopertę - zobaczymy. Zrobiłam dziś sikańca - mam cień cienia...lecę na betę - staram się nie nakręcać, ale ręce mi chodzą same....
bliska77, Panda, Pusurek, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dziewczyny - jutro mój A. ma urodziny - nie miałam pomysłu na prezent - ostatnio i Andrzejki i święta wyczerpały mnie pomysłowo - że tak to ujmę. Więc zaprosiłam go po prostu jutro do kina i do knajpy na kolację. Ale może jednak podaruje mu kopertę - zobaczymy. Zrobiłam dziś sikańca - mam cień cienia...lecę na betę - staram się nie nakręcać, ale ręce mi chodzą same....
a wogole to wlasnie przygotowuje impreze urodzinowa dla mojego jutro. On sie wcale nie spodziewa bedzie niespodzianka, kumpel zabiera go grac w siatke a jak wroci to bedzie chata pelna ludzi przebranych temat imprezy "Powrot do szkoly" mam nadzije ze wypali zagoniona jestem niezmiernie i musze sie ukrywac
CIESZE SIE BARDZO Z TEGO CIENIA TWOJEGO!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 08:34
polarmiś, Alis, malgos741, Bozia3, Bursztyn, samira, inessa, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzień dobry!
Ale co było wczoraj wieczorem na TVP1?
"Ja i moich czternaścioro dzieci"
Wszystkie przyszły na świat dzięki sztucznemu zapłodnieniu in vitro
opowieści o matce ośmioraczków, Nadii Suleyman. Kiedy rozeszły się wieści, że w Kalifornii urodziły się ośmioraczki, media nie odstępowały rodziny na krok. Zachwycano się medycznym cudem urodzenia tak dużej liczby dzieci z mnogiej ciąży. Ale gdy okazało się, że Nadia jest bezrobotna, niezamężna i ma już sześcioro innych dzieci, stała się najbardziej oczernianą matką w Ameryce. Dokument rejestruje, jak wygląda jej życie na co dzień, jak radzi sobie ona z dziećmi, obecnością paparazzich, obraźliwymi komentarzami i konfliktową matką.
Dzień dobrymiłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 08:53
malgos741, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
nie oglądałam ale znam historię tej pani
która każdy grosz wydaje na operację plastyczną, żeby upodobnić się fizycznie do tego suchotnika Angeliny Jolie
to chyba ta sama
Iwone wrote:"Ja i moich czternaścioro dzieci"
opowieści o matce ośmioraczków, Nadii Suleyman. Kiedy rozeszły się wieści, że w Kalifornii urodziły się ośmioraczki, media nie odstępowały rodziny na krok. Zachwycano się medycznym cudem urodzenia tak dużej liczby dzieci z mnogiej ciąży. Ale gdy okazało się, że Nadia jest bezrobotna, niezamężna i ma już sześcioro innych dzieci, stała się najbardziej oczernianą matką w Ameryce. Dokument rejestruje, jak wygląda jej życie na co dzień, jak radzi sobie ona z dziećmi, obecnością paparazzich, obraźliwymi komentarzami i konfliktową matką.
Dzień dobrymiłego dnia
polarmiś, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Witajcie
nie oglądałam ale znam historię tej pani
która każdy grosz wydaje na operację plastyczną, żeby upodobnić się fizycznie do tego suchotnika Angeliny Jolie
to chyba ta sama
Tu jest artykuł jakby ktoś chciał poczytać
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/angelina-pomoze-osmioraczkom-z-probowki_94022.htmlbliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry,
Bozia, dawaj szybko cynk, co z cieniem cienia!
A ja z rana mialam mdlosci, co mnie strasznie wnerwilo, bo w poprzedniej ciazy takie hece sie nie dzialy, no i chyba juz ciut za pozno na zaczecie rzygania? Tak czy owak zadzwonilam do pracy, ze bede pozniej, wiec sobie siedze teraz z Wami na forumanna maria, Mango, polarmiś, bliska77, malgos741, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,Bozia udalo sie co? wkoncu musialo.Wczoraj u Gina z dzidzia wszystko ok ,tylko u mnie nie za cacy mam za wysokie cisnienie 170/100 ,po 20 min 168/95.Dostalam tabletki na zbicie cisnienia i tabletki przeciw mdloscia(ktore na mnie nie bardzo dzialaja).zycze wam milego dnia
bliska77, Bursztyn, inessa, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość