X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Kto może, włączcie sobie TVP 1 :)

Jestem w szoku.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bozia3 nie wiesz jakie są mniej więcej ceny w tej klinice Ludwin w Krakowie? Nie znalazłam na ich stronie a muszę podjąć jakieś konkretne kroki, a chciałabym wiedzieć z jakimi kosztami muszę się liczyć.
    mysza oni nie są jakoś wyjątkowo drodzy - myślę, że standard z tendencją do nienaciągania. Pierwsza wizyta u małżeństwa Ludwin to 150 zł, u pozostałych lekarzy 100 zł. Na tej pierwszej wizycie pokazałam wykresy i dotychczasowe badania - ustaliłyśmy plan działania - pierwsze 3 cykle tylko monitoring, potem kolejne 3 na clo z monitoringiem, potem badanie drożności i podejście do inseminacji. Więc na kolejnych wizytach płaciłam już tylko po 60 zł - bo tyle kosztuje monitoring. W ciągu jednego cyklu - miesiąca robiłam USG zwykle w 12dc, potem ok. 15 dc i sprawdzenie około 18 dc czy jajka pękły. Więc około 180 zł miesięcznie. Czasami szłam tylko dwa razy. Ja chodzę do dr Sus-Urban, ale oni tam wszyscy mają dobre opinie

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, wielkie dzięki! Czyli taka krakowska norma.

• Parka Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Ale co było wczoraj wieczorem na TVP1?

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Parka, pamiętaj, UDA SIĘ ;-)
    Reni również przyłączam się do tego antyróżu, a kolczyki u niczego nieświadomych istotek odzianych w woale i pióra są dla mnie koszmarem, przepraszam jeśli kogoś uraziłam ale jedynie swoje zdanie wyraziłam ;-)
    miłego dnia babeczki

samira, polarmiś, Simba, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :-)
    Miłego dnia Wam życzę.
    Zmykam pa ;-)

samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - jutro mój A. ma urodziny - nie miałam pomysłu na prezent - ostatnio i Andrzejki i święta wyczerpały mnie pomysłowo - że tak to ujmę. Więc zaprosiłam go po prostu jutro do kina i do knajpy na kolację. Ale może jednak podaruje mu kopertę - zobaczymy. Zrobiłam dziś sikańca - mam cień cienia...lecę na betę - staram się nie nakręcać, ale ręce mi chodzą same....

bliska77, polarmiś, Panda, Dorka71, Iwone, Pusurek, anna maria, Mango, Alis, malgos741, Simba, Niuta, Bursztyn, samira, EwaT, Lucky, inessa, gosia7122, Viv78, mysza1975, DAGI, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczyny - jutro mój A. ma urodziny - nie miałam pomysłu na prezent - ostatnio i Andrzejki i święta wyczerpały mnie pomysłowo - że tak to ujmę. Więc zaprosiłam go po prostu jutro do kina i do knajpy na kolację. Ale może jednak podaruje mu kopertę - zobaczymy. Zrobiłam dziś sikańca - mam cień cienia...lecę na betę - staram się nie nakręcać, ale ręce mi chodzą same....
    Bozia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& czekamy na wynik

Panda, Mango, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Bozia snilas mi sie taka szczesliwa jak sie ciesze trzymam kciuki!!!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 08:18

bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia!!!!!!!!!!!!!!!!!jak dobrze że tu wróciłam, ale czad!dzieje się!!!!!!!!!!!!

bliska77, Panda, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mocno trzymama kciuki, jak jest cien cienia to jestes w ciazy. Czekamy na potwierdzenie bety!!!!

bliska77, Panda, Pusurek, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

a wogole to wlasnie przygotowuje impreze urodzinowa dla mojego jutro. On sie wcale nie spodziewa bedzie niespodzianka, kumpel zabiera go grac w siatke a jak wroci to bedzie chata pelna ludzi przebranych temat imprezy "Powrot do szkoly" mam nadzije ze wypali zagoniona jestem niezmiernie i musze sie ukrywac :)

CIESZE SIE BARDZO Z TEGO CIENIA TWOJEGO!!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 08:34

polarmiś, Alis, malgos741, Bozia3, Bursztyn, samira, inessa, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc wszsytkim i milego dnia :)

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dzień dobry!
    Ale co było wczoraj wieczorem na TVP1?

"Ja i moich czternaścioro dzieci"
    Wszystkie przyszły na świat dzięki sztucznemu zapłodnieniu in vitro
    opowieści o matce ośmioraczków, Nadii Suleyman. Kiedy rozeszły się wieści, że w Kalifornii urodziły się ośmioraczki, media nie odstępowały rodziny na krok. Zachwycano się medycznym cudem urodzenia tak dużej liczby dzieci z mnogiej ciąży. Ale gdy okazało się, że Nadia jest bezrobotna, niezamężna i ma już sześcioro innych dzieci, stała się najbardziej oczernianą matką w Ameryce. Dokument rejestruje, jak wygląda jej życie na co dzień, jak radzi sobie ona z dziećmi, obecnością paparazzich, obraźliwymi komentarzami i konfliktową matką.

Dzień dobry :) miłego dnia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 08:53

malgos741, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia :)

Bozia, jak dobrze pójdzie, to będziesz miała prezent, którego się po części nie spodziewałaś ;)

Mango, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    nie oglądałam ale znam historię tej pani
    która każdy grosz wydaje na operację plastyczną, żeby upodobnić się fizycznie do tego suchotnika Angeliny Jolie
    to chyba ta sama

Iwone wrote:
    "Ja i moich czternaścioro dzieci"
    opowieści o matce ośmioraczków, Nadii Suleyman. Kiedy rozeszły się wieści, że w Kalifornii urodziły się ośmioraczki, media nie odstępowały rodziny na krok. Zachwycano się medycznym cudem urodzenia tak dużej liczby dzieci z mnogiej ciąży. Ale gdy okazało się, że Nadia jest bezrobotna, niezamężna i ma już sześcioro innych dzieci, stała się najbardziej oczernianą matką w Ameryce. Dokument rejestruje, jak wygląda jej życie na co dzień, jak radzi sobie ona z dziećmi, obecnością paparazzich, obraźliwymi komentarzami i konfliktową matką.

Dzień dobry :) miłego dnia :)

polarmiś, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jak Ty to w domu powiesz...

trzymaj się ..jesteśmy z Tobą! Może nie będzie tak źle!

polarmiś, Mango, malgos741, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    nie oglądałam ale znam historię tej pani
    która każdy grosz wydaje na operację plastyczną, żeby upodobnić się fizycznie do tego suchotnika Angeliny Jolie
    to chyba ta sama
    ta sama :)
    Tu jest artykuł jakby ktoś chciał poczytać
    http://www.se.pl/rozrywka/plotki/angelina-pomoze-osmioraczkom-z-probowki_94022.html

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,
    Bozia, dawaj szybko cynk, co z cieniem cienia! :)

A ja z rana mialam mdlosci, co mnie strasznie wnerwilo, bo w poprzedniej ciazy takie hece sie nie dzialy, no i chyba juz ciut za pozno na zaczecie rzygania? Tak czy owak zadzwonilam do pracy, ze bede pozniej, wiec sobie siedze teraz z Wami na forum ;)

anna maria, Mango, polarmiś, bliska77, malgos741, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ,Bozia udalo sie co? wkoncu musialo.Wczoraj u Gina z dzidzia wszystko ok ,tylko u mnie nie za cacy mam za wysokie cisnienie 170/100 ,po 20 min 168/95.Dostalam tabletki na zbicie cisnienia i tabletki przeciw mdloscia(ktore na mnie nie bardzo dzialaja).zycze wam milego dnia

bliska77, Bursztyn, inessa, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 2074 2075 2076 2077 2078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ