35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa 2 wrote:Parka ja chodziłam tylko do "zwykłych " ginów i trafiłam na takiego co mówił mi że za późno ale nie że trudności w zajściu tylko że później czyli ciąża i po porodzie to trudnosci choroby i inne ble ble , niby troche miał racji ale inny wcale na ten temat nie mówił tylko że sie starać pół roku nie wyjdzie to skierowanie da do kliniki niepłodności
więc to chyba zależy od człowieka a nie czy to gin zwykły czy z kliniki
Najgorsi to ci, co spojrzą na pesel, potem pytaja czy dzieci juz są, jezeli juz jakies są, to o co chodzi?
Bursztyn, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:oo ożywiło się
1. proszę dopisać mnie do gangu antyróżu
no i te kolczyki.. qrwa jak mnie to jeży..
2. mam w domu dwie pieluchy bawełniane.. ale nie ze względu na dziecko tylko dobrze się w nie wyciera ręce przed założeniem soczewek..nie zostawiają włókien
aaaaa i Kara gratulacje
No i wszystkie punkty zaliczone
ad 1 - przyjęta do gangu
- to już dwa jeżeja też mam
ad 2 - nie wiedziałam - ale może w końcu coś będzie dobrze dbało o Afrodytę - zaraz wyciągnę jedną z zakamarków szafy
inessa, Parka lubią tę wiadomość
-
dojrzała wrote:Nie wymusiłaś, tylko broniłaś swojej godności.
Pewna kobieta po 2 czy 3 randce spytała : "A długo tak będziesz jeździł?"
Następnym razem facet przyjechał z pierścionkiem, a po co czekać, gdy się wie, że to właściwa osoba. My po kilkunastu spotkaniach ustaliliśmy datę ślubu i to był dobry krok.
moja pierwsza randka z obecnym mężem- 3/09/2011 w King Burgerze Londyn
oświadczył sie- 7/01/2012 w cerkwi w Bieszczadach która jest na szczycie pewnej góry
cywilny- 25/03/2012 Londyn
kościelny- 10/11/2012 PL
szybko nie?bo my to wariaty jestesmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 19:25
szczęśliwa 2, Parka, inessa, Bursztyn, Viv78, samira, dojrzała, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Najgorsi to ci, co spojrzą na pesel, potem pytaja czy dzieci juz są, jezeli juz jakies są, to o co chodzi?
Myszonek, malgos741, Parka, inessa, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tez nie przepadam za różowym wieć dołaczam do klubu
Przeciwna jestem kolczykom u malutkich dziewczynek
Mysza rób jak Ci serce mówi ale za długo sie nie zastanwaiaj bo wiesz laata leca
Znam małeżństwo które było parą 3 tygodnie i on szedł do wojska a wiec wzieli ślub cywilny po tych 3 tygodniachi sa razem 28 lat
wieć to też różnie bywaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 19:27
malgos741, Bursztyn, Parka, Myszonek, samira, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:moja pierwsza randka z obecnym mężem- 3/09/2011 w King Burgerze Londyn
oświadczył sie- 7/01/2012 w cerkwi w Bieszczadach która jest na szczycie pewnej góry
cywilny- 25/03/2012 Londyn
kościelny- 10/11/2012 PL
szybko nie?bo my to wariaty jestesmy
tak jak wczesniej zostalo powiedziane: jesli sie WIE ze to jest wlasciwa osoba to nie ma po co czekac latami.
Takie jest moje zdanie i ja je podzielam
EwaT, Parka, szczęśliwa 2, inessa, Iwone, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja około 17 przeżyłam szok zadzwonił do mnie lekarz en z kliniki gdzie miałam isć na histeroskopie ( wiedział o ciazy) i pyta mnie jak sie czuje jak objawy,jakie lekartstwa i kiedy mam isc na wziyte do lekarza na pierwszą wizyte. Normalnie szczęka do ziemi mi opadła
:
mysza1975, Myszonek, EwaT, polarmiś, Iwone, Mango, Parka, samira, Kate 75, grosza, bliska77, Simba, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka, i jeszcze ci powiem że bede sie starać o drugie jeżeli mi zdrowie pozwoli i mam w głębokim poważaniu co lekarze o tym sadzą...a we wrzesniu bede mieć 43!Bursztyn, inessa, szczęśliwa 2, polarmiś, Viv78, Parka, samira, Kate 75, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki rano się nie odzywałam bo trochę jazdy miałam tzn zaczęła się druga rehabilitacja mojego męża no i pobudka wcześniej o godzinę jechanie przez pół miasta w korkach aby zdążyć na czas. póżniej do roboty i w trakcie roboty do ginka więc trochę się nalatałam. Otóż u ginek powiedział że jest ok jajko te co zostało po poprzedniej owu się wchłonęło i jest czysto więc od dziś clo a za tydzięń monitoring. Mam dobre wyniki prolaktyny więc zmniejszył mi dawkę o połowę.
Też nie jestem za przekuwaniem uszu niemowlakom, u mnie w lokalu jest kosmetyczka na piętrze i jak słyszę taki płacz maluszka to aż serce mi się kraje.inessa, Myszonek, EwaT, mysza1975, Parka, samira, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no - Was coraz więcej więc moja warta skończona
Zmykam i życzę miłego wieczoru i spokojnej nocyBądźcie grzeczne
albo nie
i
aa Parka - trzymaj fason jak już Cię Ewa do pionu postawiła
Postaram się odezwać jutroszczęśliwa 2, inessa, EwaT, Bursztyn, malgos741, Parka, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Parka, i jeszcze ci powiem że bede sie starać o drugie jeżeli mi zdrowie pozwoli i mam w głębokim poważaniu co lekarze o tym sadzą...a we wrzesniu bede mieć 43!
Myszonek, inessa, EwaT, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no wlasnie.
a kiedy mowilam o ustaleniu daty slubu to wychodzilam z zalozenia ze on tego chce i nie moze sie doczekac, bo przeciez po to wlasnie sie oswiadczylwiec ustalnie daty powinno sprawic mu niewymowna przyjemnosc, a jesli nie sprawia to znaczy ze odstawia cyrk. Slowo "wymuszanie" w ogole jest tutaj nie na miejscu
trzeba miec jasnosc
ale taka jak Myszonek mowi- najwazniejsze zeby Tobie bylo dobrzeBursztyn, inessa, Parka, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja nie zakladam ze zalezy mu na slubie i bedzie do tego dazyl. Jemu zalezy na Myszy a jej na slubie.
noale to tylko rownanie logiczne, a zycie zyciem....polarmiś, dojrzała, Andzia33 lubią tę wiadomość