X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Na ożywczość w związku zawsze jest dobry czas nawet w dwuletnim, zależy od potrzeb, bo fazy nawet najpiękniejsze różnie trwają, a Mysza jest chyba 4 lata z swoim ukochanym tak mi się wydawało ;)
    mi sie wydawalo ze pisala ze 2.
    Faza zakochania trwa max.do 3 lat (niektorzy mowia 3.5)- tyle naukowcy, ale uwazam ze cos w tym jest, zreszta dluzej organizm by nie wytrzymal przy stalym pompowaniu dopaminy, wiec ma to sens. Ten koktaiil hormonalny ozywia az zanadto.- zaznaczam- mowa o fazie zakochania.

Wydaje mi sie, ze jasnosc intencji jest tutajnajwaznijesza, bo zwodzic mozna sie dlugo, ale wkoncu ktoras ze stron budzi sie z reka w nocniku- jesli intencjie nie byly takie jakich sie spodziewalismy, i niejsnosci nie zostaly hmm....rozjasnione

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 19:03

Myszonek, inessa, Iwone, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Potrząśnijcie mną, to się zabiorę za sprawę :) Masz 100 procentową rację....
    Wlasnie wczoraj myslalam, ze wezmę to w swoje ręce i stąd wchodzilam na strony klinik niepłodnosci, ale mialam wrazenie, ze piszą tam o mlodszych niz my babkach, ktore owszem nie mogą zajsc, ale tę rezerwę jeszcze mają. M
    a robilas badania okreslajace rezerwe jajnikowa?

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:09

Myszonek, inessa, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Potrząśnijcie mną, to się zabiorę za sprawę :) Masz 100 procentową rację....
    Wlasnie wczoraj myslalam, ze wezmę to w swoje ręce i stąd wchodzilam na strony klinik niepłodnosci, ale mialam wrazenie, ze piszą tam o mlodszych niz my babkach, ktore owszem nie mogą zajsc, ale tę rezerwę jeszcze mają. Moja mysl byla taka: to chyba nie o mnie, albo o mnie ale bardzo dawno temu. No to zaczelam czytac o menopauzie i dopatrywac sie u siebie nawet roznych objawów premenopauzy! Masz rację, nie mogę tak myslec, tylko sie odwazyc i umówic wreszcie do takiej kliniki. Bo jak pisalam juz kiedys, na moją gin to ja juz nie mam co liczyć, z powodu wieku, spisala mnie na straty.
    Napiszcie, czy chodzilyscie do takiej kliniki i czy jest roznica w podejsciu do kobiet po 40 w porownaniu ze "zwyklymi" ginami?
    Parka otwórz oczy!! jaka róznica dla gina czy bedzie leczył 37 czy 42 latke?? to jest ich PRACA, czyli liczy sie banknot, jasne? chyba nie myślisz że oni sie przejmują faktem czy posiadasz dzieci czy nie? ja płaciłam za kazda wizyte po 200 plus badania srednio dwa razy w miesiacu, ginka ani razu nie dała mi do zrozumienia ze za stara jestem

Parka, inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

mysza1975, Bursztyn, Parka, inessa, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a robilas badania okreslajace rezerwe jajnikowa?
    No wlasnie nie, bo moja dawna gin tego nie zleciła, a ze strony Invicty wynika, ze oni od tego zaczynaja, bo sprawdzaja u kobiet w srednim wieku (jakos tak nazwali) czy w ogóle jest sens. To mnie troche podcielo najpierw, ale teraz wiem, ze sie na to umawiam i tyle. Jak rezerwa wyjdzie nisko, no to wtedy zaczne biadolić, ok?

szczęśliwa 2, inessa, malgos741, Pusurek, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    Tu tez jakas racja jest ale jak facet nie chce to co z tego że się date slubu ustali a on później zwieje :-P
    stawiam na wstrzymanie jednak niech cos wyjdzie od niego :-)
    ale fajnie ile Nas tyle pomysłów
    a Mysza Ty rób po swojemu :-) Nas tylko poczytaj i wiedz ,że Cie wspieramy i każda decyzję uważamy za trafną i ważne że będzie Tobie dobrze :-)
    jesli ma zwiac to i tak zwieje, obojetnie kiedy ustala date.
    A poza tym, to zgadzam sie- my tu sobie gadamy- ale kazdy powinien podejmowac sam decyzje.

szczęśliwa 2, inessa, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś

a żona Travolty która zaszła mając 47?
    a ta była Bonda, zapomnialam nazwiska która niedawno urodziła majac 46?
    myslisz że gwiazdy mają inne jajniki? lepsze?
    money talks

mysza1975, Bursztyn, Parka, inessa, malgos741, polarmiś, samira, Kate 75, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Bursztyn, Parka, inessa, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    No wlasnie nie, bo moja dawna gin tego nie zleciła, a ze strony Invicty wynika, ze oni od tego zaczynaja, bo sprawdzaja u kobiet w srednim wieku (jakos tak nazwali) czy w ogóle jest sens. To mnie troche podcielo najpierw, ale teraz wiem, ze sie na to umawiam i tyle. Jak rezerwa wyjdzie nisko, no to wtedy zaczne biadolić, ok?
    no to szoruj do jakiegos konkretnego gina z dobrym podejsciem, a dopiero wtedy ewentualnie mozesz tutaj ponarzekac, narazie nie masz powodu. To forum jest najlepszym przykladem ze 40 i 40+ daja rade :)

szczęśliwa 2, inessa, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Parka otwórz oczy!! jaka róznica dla gina czy bedzie leczył 37 czy 42 latke?? to jest ich PRACA, czyli liczy sie banknot, jasne? chyba nie myślisz że oni sie przejmują faktem czy posiadasz dzieci czy nie? ja płaciłam za kazda wizyte po 200 plus badania srednio dwa razy w miesiacu, ginka ani razu nie dała mi do zrozumienia ze za stara jestem

W sumie racja, co tam sentymenty. Płacę, wiec wymagam! I prosze mnie tu zaraz zaciążyć, bo jak nie, to źródełko wyschnie! :)
    No, to mi poprawiłaś humor, nareszcie :)

mysza1975, szczęśliwa 2, inessa, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo ożywiło się :-)

1. proszę dopisać mnie do gangu antyróżu ;-)
    straszne są też dziewczynki, które mamusia wbiła w sukienczynę falbaniastą
    dziecko nie wie czy to falbany czy pielucha

no i te kolczyki.. qrwa jak mnie to jeży.. maluch ledwo się urodził a już uszy przekłuwają...ja się pytam po co? widziałam jak dziecku zaczepił się kolczyk o czapeczkę i jaki był ryk.. tego nie rozumiem

2. mam w domu dwie pieluchy bawełniane.. ale nie ze względu na dziecko tylko dobrze się w nie wyciera ręce przed założeniem soczewek..nie zostawiają włókien ;-)

aaaaa i Kara gratulacje

Myszonek, szczęśliwa 2, inessa, mysza1975, Parka, polarmiś, Pusurek, Iwone, samira, Kate 75, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    a żona Travolty która zaszła mając 47?
    a ta była Bonda, zapomnialam nazwiska która niedawno urodziła majac 46?
    myslisz że gwiazdy mają inne jajniki? lepsze?
    money talks

No tak, ta od Bonda to jesZcze chyba wszystkim wmawiala, ze jest zaskoczona ;)

Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [Q

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:10

inessa, Parka, Myszonek, malgos741 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • mysza1975 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka o to potrząsamy Tobą!
    Chcieć to móc!

inessa, szczęśliwa 2, Parka, Myszonek, malgos741, Pusurek, samira, bliska77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    W sumie racja, co tam sentymenty. Płacę, wiec wymagam! I prosze mnie tu zaraz zaciążyć, bo jak nie, to źródełko wyschnie! :)
    No, to mi poprawiłaś humor, nareszcie :)
    no wreszcie postawiłam Cie do pionu! ;)

mysza1975, inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i te kolczyki.. qrwa jak mnie to jeży.. maluch ledwo się urodził a już uszy przekłuwają...ja się pytam po co? widziałam jak dziecku zaczepił się kolczyk o czapeczkę i jaki był ryk.. tego nie rozumiem
    ja tez tego kompletnie nie rozumiem o.O

inessa, Parka, Myszonek, Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Na razie nie będę naciskać i tak mam ciągle wrażenie, że te zaręczyny wymusiłam.

Nie wymusiłaś, tylko broniłaś swojej godności.
    Pewna kobieta po 2 czy 3 randce spytała : "A długo tak będziesz jeździł?"
    Następnym razem facet przyjechał z pierścionkiem, a po co czekać, gdy się wie, że to właściwa osoba. My po kilkunastu spotkaniach ustaliliśmy datę ślubu i to był dobry krok.

inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    No tak, ta od Bonda to jesZcze chyba wszystkim wmawiala, ze jest zaskoczona ;)
    no, moze jednak troche byla ;)

inessa, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    a ja mam wszystko na NFZ bez money :-P

miałaś szczęście Szczęsliwa ;)

inessa, szczęśliwa 2, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2071 2072 2073 2074 2075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ