35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 75 wrote:Na ożywczość w związku zawsze jest dobry czas nawet w dwuletnim, zależy od potrzeb, bo fazy nawet najpiękniejsze różnie trwają, a Mysza jest chyba 4 lata z swoim ukochanym tak mi się wydawało
Faza zakochania trwa max.do 3 lat (niektorzy mowia 3.5)- tyle naukowcy, ale uwazam ze cos w tym jest, zreszta dluzej organizm by nie wytrzymal przy stalym pompowaniu dopaminy, wiec ma to sens. Ten koktaiil hormonalny ozywia az zanadto.- zaznaczam- mowa o fazie zakochania.
Wydaje mi sie, ze jasnosc intencji jest tutajnajwaznijesza, bo zwodzic mozna sie dlugo, ale wkoncu ktoras ze stron budzi sie z reka w nocniku- jesli intencjie nie byly takie jakich sie spodziewalismy, i niejsnosci nie zostaly hmm....rozjasnione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 19:03
Myszonek, inessa, Iwone, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Potrząśnijcie mną, to się zabiorę za sprawę
Masz 100 procentową rację....
Wlasnie wczoraj myslalam, ze wezmę to w swoje ręce i stąd wchodzilam na strony klinik niepłodnosci, ale mialam wrazenie, ze piszą tam o mlodszych niz my babkach, ktore owszem nie mogą zajsc, ale tę rezerwę jeszcze mają. M
inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Potrząśnijcie mną, to się zabiorę za sprawę
Masz 100 procentową rację....
Wlasnie wczoraj myslalam, ze wezmę to w swoje ręce i stąd wchodzilam na strony klinik niepłodnosci, ale mialam wrazenie, ze piszą tam o mlodszych niz my babkach, ktore owszem nie mogą zajsc, ale tę rezerwę jeszcze mają. Moja mysl byla taka: to chyba nie o mnie, albo o mnie ale bardzo dawno temu. No to zaczelam czytac o menopauzie i dopatrywac sie u siebie nawet roznych objawów premenopauzy! Masz rację, nie mogę tak myslec, tylko sie odwazyc i umówic wreszcie do takiej kliniki. Bo jak pisalam juz kiedys, na moją gin to ja juz nie mam co liczyć, z powodu wieku, spisala mnie na straty.
Napiszcie, czy chodzilyscie do takiej kliniki i czy jest roznica w podejsciu do kobiet po 40 w porownaniu ze "zwyklymi" ginami?Parka, inessa, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a robilas badania okreslajace rezerwe jajnikowa?
szczęśliwa 2, inessa, malgos741, Pusurek, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Tu tez jakas racja jest ale jak facet nie chce to co z tego że się date slubu ustali a on później zwieje
stawiam na wstrzymanie jednak niech cos wyjdzie od niego
ale fajnie ile Nas tyle pomysłów
a Mysza Ty rób po swojemuNas tylko poczytaj i wiedz ,że Cie wspieramy i każda decyzję uważamy za trafną i ważne że będzie Tobie dobrze
A poza tym, to zgadzam sie- my tu sobie gadamy- ale kazdy powinien podejmowac sam decyzje.
szczęśliwa 2, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
a żona Travolty która zaszła mając 47?
a ta była Bonda, zapomnialam nazwiska która niedawno urodziła majac 46?
myslisz że gwiazdy mają inne jajniki? lepsze?
money talksmysza1975, Bursztyn, Parka, inessa, malgos741, polarmiś, samira, Kate 75, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:No wlasnie nie, bo moja dawna gin tego nie zleciła, a ze strony Invicty wynika, ze oni od tego zaczynaja, bo sprawdzaja u kobiet w srednim wieku (jakos tak nazwali) czy w ogóle jest sens. To mnie troche podcielo najpierw, ale teraz wiem, ze sie na to umawiam i tyle. Jak rezerwa wyjdzie nisko, no to wtedy zaczne biadolić, ok?
szczęśliwa 2, inessa, Parka, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Parka otwórz oczy!! jaka róznica dla gina czy bedzie leczył 37 czy 42 latke?? to jest ich PRACA, czyli liczy sie banknot, jasne? chyba nie myślisz że oni sie przejmują faktem czy posiadasz dzieci czy nie? ja płaciłam za kazda wizyte po 200 plus badania srednio dwa razy w miesiacu, ginka ani razu nie dała mi do zrozumienia ze za stara jestem
W sumie racja, co tam sentymenty. Płacę, wiec wymagam! I prosze mnie tu zaraz zaciążyć, bo jak nie, to źródełko wyschnie!
No, to mi poprawiłaś humor, nareszcie
mysza1975, szczęśliwa 2, inessa, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oo ożywiło się
1. proszę dopisać mnie do gangu antyróżu
straszne są też dziewczynki, które mamusia wbiła w sukienczynę falbaniastą
dziecko nie wie czy to falbany czy pielucha
no i te kolczyki.. qrwa jak mnie to jeży.. maluch ledwo się urodził a już uszy przekłuwają...ja się pytam po co? widziałam jak dziecku zaczepił się kolczyk o czapeczkę i jaki był ryk.. tego nie rozumiem
2. mam w domu dwie pieluchy bawełniane.. ale nie ze względu na dziecko tylko dobrze się w nie wyciera ręce przed założeniem soczewek..nie zostawiają włókien
aaaaa i Kara gratulacjeMyszonek, szczęśliwa 2, inessa, mysza1975, Parka, polarmiś, Pusurek, Iwone, samira, Kate 75, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:a żona Travolty która zaszła mając 47?
a ta była Bonda, zapomnialam nazwiska która niedawno urodziła majac 46?
myslisz że gwiazdy mają inne jajniki? lepsze?
money talks
No tak, ta od Bonda to jesZcze chyba wszystkim wmawiala, ze jest zaskoczonaBursztyn, szczęśliwa 2, inessa lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:W sumie racja, co tam sentymenty. Płacę, wiec wymagam! I prosze mnie tu zaraz zaciążyć, bo jak nie, to źródełko wyschnie!
No, to mi poprawiłaś humor, nareszciemysza1975, inessa, Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no i te kolczyki.. qrwa jak mnie to jeży.. maluch ledwo się urodził a już uszy przekłuwają...ja się pytam po co? widziałam jak dziecku zaczepił się kolczyk o czapeczkę i jaki był ryk.. tego nie rozumiem
inessa, Parka, Myszonek, Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Na razie nie będę naciskać i tak mam ciągle wrażenie, że te zaręczyny wymusiłam.
Nie wymusiłaś, tylko broniłaś swojej godności.
Pewna kobieta po 2 czy 3 randce spytała : "A długo tak będziesz jeździł?"
Następnym razem facet przyjechał z pierścionkiem, a po co czekać, gdy się wie, że to właściwa osoba. My po kilkunastu spotkaniach ustaliliśmy datę ślubu i to był dobry krok.inessa, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość