35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No nie wiem czy za pozno mi sie tez tak Kolo 6 tyg zaczely i caly czas trzymaja i sie cholernie nasilily.Pusurek wrote:Dzien dobry,
Bozia, dawaj szybko cynk, co z cieniem cienia!
A ja z rana mialam mdlosci, co mnie strasznie wnerwilo, bo w poprzedniej ciazy takie hece sie nie dzialy, no i chyba juz ciut za pozno na zaczecie rzygania? Tak czy owak zadzwonilam do pracy, ze bede pozniej, wiec sobie siedze teraz z Wami na forumPusurek, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Cholera doczytałam o gangu anty - różu
, a ja mam taki piękny szal kaszmir z jedwabiem czy jakoś tak, w kolorze wściekłego różu, ale taki ciemny nie majtkowy z wakacji sobie przywiozłam, taka pamiątka
P.S. Noszę go zimą, bo taki milutki
Co gorsza mam w rodzinie 2 - letnią, fankę hello kitty, a to wszystko w różu i nic innego prawie nie chce nosić o zgrozo, nawet majtki i skarpetki ma różowe z hello kitty.
Kaszmir w ciemnym rozu jest dopuszczalnyMajty tez! W ogole trzeba by zdefiniowac ten roz, bo np. amarantowy to fajny kolorek, a rozowy
Albo taki pudrowy roz tez jest spoko
Chodzi o taki baby roz
, cos jak tlo naszego forum. A w ogole, zauwazylyscie, ze mamy rozowe forum? A ciazowe jest blekitne. Podprogowo na podswiadomosc dzialaja czy co?
A hello Kitty ma rozne odmiany, moja corka lubi np. czarno - biala wersje, taka troche hello Kitty gotyk
polarmiś, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania jak poczytałam o tabletkach przeciw mdłościom to mi się przypomniał artykuł który niedawno czytałam. Nie chcę Cię straszyć, ale jak umiesz dać radę, to raczej spróbuj się powstrzymać przed braniem takich leków. Ciśnienie to inna sprawa. Spróbuj sobie pomierzyć sama w domu, bo może masz syndrom białego fartucha.
Fajnie że z Twoją dzidzią okanna maria, Mango, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Co do tych tabletek przecie mdloscia to nic nie wiem onich poprostu gin mi je zapisal,juz wczoraj zazylam i nie bardzo dzialaja,co do cisnienia to miezylam ostatni w domu przez 2 tyg i nie bylo najgorsze bo najwyzsze bylo 140/na80 ,ale gin wczoraj powiedzial ze tak nie moze byc bo Takie cisnienie (nawet na bialy fartuch)ma zly wplyw na dziecko na lozysko i cos tam jeszcze,mam brac Takie tab.dla ciezarnych i za 10 dni do niego na kontrole.Iwone wrote:Ania jak poczytałam o tabletkach przeciw mdłościom to mi się przypomniał artykuł który niedawno czytałam. Nie chcę Cię straszyć, ale jak umiesz dać radę, to raczej spróbuj się powstrzymać przed braniem takich leków. Ciśnienie to inna sprawa. Spróbuj sobie pomierzyć sama w domu, bo może masz syndrom białego fartucha.
Fajnie że z Twoją dzidzią okWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 09:48
bliska77, malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnna- Maria, ja tez od poczatku do konca 4 miesiaca mialam straszne mdlosci, takie 24 na 24- ulge przynosil sen. Ale nie zdecydowalam sie na branie lekow . Jesli mozesz cos przegryzac np. Marchewe to dziamgaj ja ciagle a tabletek nie bierz - zawsze to dodatkowa chemia w organizmie.
anna maria, Pusurek, bliska77, samira, inessa, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:a wogole to wlasnie przygotowuje impreze urodzinowa dla mojego jutro. On sie wcale nie spodziewa bedzie niespodzianka, kumpel zabiera go grac w siatke a jak wroci to bedzie chata pelna ludzi przebranych temat imprezy "Powrot do szkoly" mam nadzije ze wypali zagoniona jestem niezmiernie i musze sie ukrywac
CIESZE SIE BARDZO Z TEGO CIENIA TWOJEGO!!!!bliska77, inessa, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zawiozłam męża na rehabilitację wchodzę na chwilkę a tu taka nowinka Bozia zaciskam mocno kciuki
i zaraz lecę do roboty. Nie ma bata muszę wejść na forum w robocie bo i tak mam mało roboty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 10:17
bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dzisiaj w Gazecie WYborczej jest artykuł własnie na ten temat hahahaha
skąd się to wzięło i w ogóle
Pusurek wrote:Kaszmir w ciemnym rozu jest dopuszczalnyMajty tez! W ogole trzeba by zdefiniowac ten roz, bo np. amarantowy to fajny kolorek, a rozowy
Albo taki pudrowy roz tez jest spoko
Chodzi o taki baby roz
, cos jak tlo naszego forum. A w ogole, zauwazylyscie, ze mamy rozowe forum? A ciazowe jest blekitne. Podprogowo na podswiadomosc dzialaja czy co?
A hello Kitty ma rozne odmiany, moja corka lubi np. czarno - biala wersje, taka troche hello Kitty gotykpolarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczyny! Straszny mialam zapieprz w pracy, ale podczytywalam Was z partyzanta, jak to mowi Bursztyn.
No wiesci, wiesci nie kiepskie! Cien cienia, oswiadczyny - jednym slowem dzieje sie! No i caffe wrocila - fajowo.
Ja mam juz nastroj w-endowy, wrocilam do mierzenia temp i zobaczymy co przyniesie ten cykl
Nie wiem, czy mi nie umknelo co w Miskowa noga? Zdecydowalas sie na operacje?
Milego dnia, Babeczki!Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa. Dopchałam sie do diagnostyki - zrobiłam betę i progesteron - wyniki mam mieć po 4 godzinach na maila - tak więc około 13.45 będę może coś wiedzieć..
To by były jaja - od stycznia dostałam awans na kierownika działu - długo się nacieszę..Simba, Reni, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Niuta, inessa, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dodam tylko, że kręci mnie jak na @ i bolą cycki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:02
Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba - we wtorek ide do drugiego lekarza by ocenil wyniki rentgena i rezonansu czy to faktycznie zerwana lękotka - bo jesli tak to wyjscia nie mam, sama sie nie zrosnie. Na razie staram sie nie obciazac nogi ale mam przykurcze lydek .
Simba, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to pewnie dopiero jutro będziesz mogła przeczytać chyba że masz wykupiony abonament
to jest w dodatku nauka ekstra
" Niebieski czy różowy"Pusurek wrote:Ale gdzie? Bo nie widze. Znaczy, ja tylko w necie widze, ze nie widzePusurek, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzięki Dziewczyny za miłe słowa. Dopchałam sie do diagnostyki - zrobiłam betę i progesteron - wyniki mam mieć po 4 godzinach na maila - tak więc około 13.45 będę może coś wiedzieć..
To by były jaja - od stycznia dostałam awans na kierownika działu - długo się nacieszę..bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja się tak nie uprzedzam do kolorów. Zależy o jaką rzecz chodzi. I jesli jest coś ładnego i kolor różowy nie odbiera uroku tej rzeczy, a wręcz przeciwnie, to sobie taką rzecz kupuję.
Jest czas taki, że wolę np. kolor niebieski jesli chodzi o garderobę, a potem wolę czerwony, a potem zielony, a potem różowy. Grunt to dobre samopoczucie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:21
bliska77, Simba, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny