X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem czy za pozno mi sie tez tak Kolo 6 tyg zaczely i caly czas trzymaja i sie cholernie nasilily.
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry,
    Bozia, dawaj szybko cynk, co z cieniem cienia! :)

A ja z rana mialam mdlosci, co mnie strasznie wnerwilo, bo w poprzedniej ciazy takie hece sie nie dzialy, no i chyba juz ciut za pozno na zaczecie rzygania? Tak czy owak zadzwonilam do pracy, ze bede pozniej, wiec sobie siedze teraz z Wami na forum ;)

Pusurek, malgos741, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Cholera doczytałam o gangu anty - różu :(, a ja mam taki piękny szal kaszmir z jedwabiem czy jakoś tak, w kolorze wściekłego różu, ale taki ciemny nie majtkowy z wakacji sobie przywiozłam, taka pamiątka ;)
    P.S. Noszę go zimą, bo taki milutki :P
    Co gorsza mam w rodzinie 2 - letnią, fankę hello kitty, a to wszystko w różu i nic innego prawie nie chce nosić o zgrozo, nawet majtki i skarpetki ma różowe z hello kitty.

Kaszmir w ciemnym rozu jest dopuszczalny ;) Majty tez! W ogole trzeba by zdefiniowac ten roz, bo np. amarantowy to fajny kolorek, a rozowy ;) Albo taki pudrowy roz tez jest spoko ;) Chodzi o taki baby roz ;), cos jak tlo naszego forum. A w ogole, zauwazylyscie, ze mamy rozowe forum? A ciazowe jest blekitne. Podprogowo na podswiadomosc dzialaja czy co? :D
    A hello Kitty ma rozne odmiany, moja corka lubi np. czarno - biala wersje, taka troche hello Kitty gotyk ;)

polarmiś, bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    No nie wiem czy za pozno mi sie tez tak Kolo 6 tyg zaczely i caly czas trzymaja i sie cholernie nasilily.

O w morde!

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania jak poczytałam o tabletkach przeciw mdłościom to mi się przypomniał artykuł który niedawno czytałam. Nie chcę Cię straszyć, ale jak umiesz dać radę, to raczej spróbuj się powstrzymać przed braniem takich leków. Ciśnienie to inna sprawa. Spróbuj sobie pomierzyć sama w domu, bo może masz syndrom białego fartucha.
    Fajnie że z Twoją dzidzią ok :)

anna maria, Mango, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do tych tabletek przecie mdloscia to nic nie wiem onich poprostu gin mi je zapisal,juz wczoraj zazylam i nie bardzo dzialaja,co do cisnienia to miezylam ostatni w domu przez 2 tyg i nie bylo najgorsze bo najwyzsze bylo 140/na80 ,ale gin wczoraj powiedzial ze tak nie moze byc bo Takie cisnienie (nawet na bialy fartuch)ma zly wplyw na dziecko na lozysko i cos tam jeszcze,mam brac Takie tab.dla ciezarnych i za 10 dni do niego na kontrole.
    Iwone wrote:
    Ania jak poczytałam o tabletkach przeciw mdłościom to mi się przypomniał artykuł który niedawno czytałam. Nie chcę Cię straszyć, ale jak umiesz dać radę, to raczej spróbuj się powstrzymać przed braniem takich leków. Ciśnienie to inna sprawa. Spróbuj sobie pomierzyć sama w domu, bo może masz syndrom białego fartucha.
    Fajnie że z Twoją dzidzią ok :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 09:48

bliska77, malgos741, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna- Maria, ja tez od poczatku do konca 4 miesiaca mialam straszne mdlosci, takie 24 na 24- ulge przynosil sen. Ale nie zdecydowalam sie na branie lekow . Jesli mozesz cos przegryzac np. Marchewe to dziamgaj ja ciagle a tabletek nie bierz - zawsze to dodatkowa chemia w organizmie.

anna maria, Pusurek, bliska77, samira, inessa, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    a wogole to wlasnie przygotowuje impreze urodzinowa dla mojego jutro. On sie wcale nie spodziewa bedzie niespodzianka, kumpel zabiera go grac w siatke a jak wroci to bedzie chata pelna ludzi przebranych temat imprezy "Powrot do szkoly" mam nadzije ze wypali zagoniona jestem niezmiernie i musze sie ukrywac :)

CIESZE SIE BARDZO Z TEGO CIENIA TWOJEGO!!!!
    To sie bedzie dzialo!!!!

bliska77, inessa, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia czekamy :) Pospiesz się ;)

bliska77, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zawiozłam męża na rehabilitację wchodzę na chwilkę a tu taka nowinka Bozia zaciskam mocno kciuki <3 i zaraz lecę do roboty. Nie ma bata muszę wejść na forum w robocie bo i tak mam mało roboty.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 10:17

bliska77, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj w Gazecie WYborczej jest artykuł własnie na ten temat hahahaha
    skąd się to wzięło i w ogóle ;-)
    Pusurek wrote:
    Kaszmir w ciemnym rozu jest dopuszczalny ;) Majty tez! W ogole trzeba by zdefiniowac ten roz, bo np. amarantowy to fajny kolorek, a rozowy ;) Albo taki pudrowy roz tez jest spoko ;) Chodzi o taki baby roz ;), cos jak tlo naszego forum. A w ogole, zauwazylyscie, ze mamy rozowe forum? A ciazowe jest blekitne. Podprogowo na podswiadomosc dzialaja czy co? :D
    A hello Kitty ma rozne odmiany, moja corka lubi np. czarno - biala wersje, taka troche hello Kitty gotyk ;)

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzisiaj w Gazecie WYborczej jest artykuł własnie na ten temat hahahaha
    skąd się to wzięło i w ogóle ;-)

Ale gdzie? Bo nie widze. Znaczy, ja tylko w necie widze, ze nie widze ;)

inessa lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczyny! Straszny mialam zapieprz w pracy, ale podczytywalam Was z partyzanta, jak to mowi Bursztyn.
    No wiesci, wiesci nie kiepskie! Cien cienia, oswiadczyny - jednym slowem dzieje sie! No i caffe wrocila - fajowo.
    Ja mam juz nastroj w-endowy, wrocilam do mierzenia temp i zobaczymy co przyniesie ten cykl :)
    Nie wiem, czy mi nie umknelo co w Miskowa noga? Zdecydowalas sie na operacje?
    Milego dnia, Babeczki!

Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za miłe słowa. Dopchałam sie do diagnostyki - zrobiłam betę i progesteron - wyniki mam mieć po 4 godzinach na maila - tak więc około 13.45 będę może coś wiedzieć..

To by były jaja - od stycznia dostałam awans na kierownika działu - długo się nacieszę..:)

Simba, Reni, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Niuta, inessa, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam tylko, że kręci mnie jak na @ i bolą cycki

Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dodam tylko, że kręci mnie jak na @ i bolą cycki
    To na jedno i na drugie - nie ma regul z tymi objawami. Zniesiemy jajko przez te 4 godziny!!! Mezus mialby najpiekniejszy prezent w zyciu!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:02

Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - we wtorek ide do drugiego lekarza by ocenil wyniki rentgena i rezonansu czy to faktycznie zerwana lękotka - bo jesli tak to wyjscia nie mam, sama sie nie zrosnie. Na razie staram sie nie obciazac nogi ale mam przykurcze lydek .

Simba, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to pewnie dopiero jutro będziesz mogła przeczytać chyba że masz wykupiony abonament
    to jest w dodatku nauka ekstra
    " Niebieski czy różowy"
    Pusurek wrote:
    Ale gdzie? Bo nie widze. Znaczy, ja tylko w necie widze, ze nie widze ;)

Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki Dziewczyny za miłe słowa. Dopchałam sie do diagnostyki - zrobiłam betę i progesteron - wyniki mam mieć po 4 godzinach na maila - tak więc około 13.45 będę może coś wiedzieć..

To by były jaja - od stycznia dostałam awans na kierownika działu - długo się nacieszę..:)
    Bozia, no to zaczynamy odliczanie :P

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się tak nie uprzedzam do kolorów. Zależy o jaką rzecz chodzi. I jesli jest coś ładnego i kolor różowy nie odbiera uroku tej rzeczy, a wręcz przeciwnie, to sobie taką rzecz kupuję.

Jest czas taki, że wolę np. kolor niebieski jesli chodzi o garderobę, a potem wolę czerwony, a potem zielony, a potem różowy. Grunt to dobre samopoczucie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 11:21

bliska77, Simba, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, jeszcze tylko 2 godziny i 20 minut ;-) szybko zleci :-)

caffe, Simba, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2075 2076 2077 2078 2079 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ