X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia no kolejna daje nadzieję tylko potrzeba cierpliwości

inessa, bliska77, caffe lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczynki sorki, że mało piszę - ale latam w pracy jak z piórem - co pół godziny sprawdzam wyniki, ale jeszcze nie ma....wynik będzie po 4 godzinach...czyli około 13:45 :) - to jest na cito.
    Nigdy nie miałam takiego testu - zawsze był ewidentny orła cień - ten dzisiejszy z bladziutką krechą - ale widoczną nawet nie pod światło i bez robienia mu sekcji...;)
    Zrobiłam test, bo jutro A. ma urodziny i coś mi strzeliło, że może dlatego właśnie nie wymyśliłam dla niego żadnego prezentu - bo prezent sam przyszedł :). Mam obecnie jak wiecie testowstręt więc robiłam go z dużą nieprzyjemnością - pizgnęłam nim po zrobieniu, bo od razu wyskoczyła tylko kontrolna. Umyłam zęby - patrzę - a tu cosik mi się nakreśliło - gdzieś po minucie..
    to jeszcze godzina....ale dluuuuugoooooo :) Boziu, naprawde modle sie o dodatnia piekne bete dla Ciebie :)

Bozia3, inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Alis Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, a nie chcesz dzisiaj jeszcze raz sikać? Może od wczoraj ta kreseczka się poprawiła?

inessa, samira, caffe, Lucky lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane :D
    ale tu nowiny łał Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    u nas tragicznie wieje brbrbrrbrbrbbrrbbr
    Ja mam mdłosci nonstop ale nasilają sie masakrycznie wieczorem, dziś zrobiłam ostatnią bete bedzie po 15 i strasznie sie boje czy przyrosła,czy nie spadła.
    I nonstop bym spała wrwrwr

Lucky na moje choroby nie biore dużo leków,tylko na astme wziew i wrazie co steryd, na chorobe tarczycy Eutyrox no i na celiakie dieta. Ze wzgledu na immunologie bioer Acard bo ch.immunologicznie lubią wpłwać na krzepniecie.

DObrego dnia Wam życze :) <3

Bursztyn, Niuta, bliska77, samira, Simba, caffe, Lucky, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Emocje siegaja zenitu :) Bozia, Twoj wirtualny swiat cie wzywa!!!

PS Bursztyn trzymasz diete? Mnie sie nawet jakos udaje.
    tak, jestem czysta (czyt.bezcukrowa ;) ) od wtorku, zgodnie z umowa. Teraz powoli bede eliminowac biala make. A Tobie jak idzie ?

inessa, Olena, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Bozia, a nie chcesz dzisiaj jeszcze raz sikać? Może od wczoraj ta kreseczka się poprawiła?
    sikałam dziś rano - nie mam więcej testów w pracy - jeszcze godzinka :)

inessa, bliska77, Iwone, Lucky, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu biegaj, pracuj bo tyle emocji ze sama eksploduje!!!, lepiej się czymś zając.

bliska77, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, już tylko 40 minut, ja na swój wynik czekałam około 2 godzin a dłużyło mi się jak co najmniej dwa miesiące ;-), wszystkie chyba coraz bardziej wstrzymujemy oddech i czekamy :-)

samira, inessa, Lucky, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, jestem czysta (czyt.bezcukrowa ;) ) od wtorku, zgodnie z umowa. Teraz powoli bede eliminowac biala make. A Tobie jak idzie ?

Witajcie. Co do spraw staraniowych jestem jakaś wyczerpana i nie mam co pisac. Widzę tu ciekawy temat i wtrącę swoje trzy grosze. Od paru dni mam znowu bzika na usuwaniu glutenu z diety. Odkryłam mąkę orkiszową. Co prawda zawiera gluten, ale jest on dobrze przyswajalny. Piekę z niej chleb. Polecam. Wczoraj udało mi się kupić kaszę manny orkiszową. Była na deser po obiedzie. Dodatkowo na mleku bez laktozy. Czyli zdrowy deserek.
    Bozia trzymam kciuki za Ciebie.

Simba, inessa, samira, Lucky, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to wyobraźcie sobie jak ja się czuję jak czekam na swój wynik już 14 cykl ;-)
    agafbh wrote:
    Bozia, już tylko 40 minut, ja na swój wynik czekałam około 2 godzin a dłużyło mi się jak co najmniej dwa miesiące ;-), wszystkie chyba coraz bardziej wstrzymujemy oddech i czekamy :-)

Simba, inessa, Lucky, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Parka, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

No ja tez bez cukru, maki, mleka i alko. Z tym ostatnim najtrudniej ;)

inessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Uwielbiam Twoje poczucie humoru :):):)

Reni, Lucky, inessa, Mango lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nigdy nie byłam na diecie.. czy też się ma wkurwa jak po odstawieniu fajek?

Simba, Lucky, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nigdy nie byłam na diecie.. czy też się ma wkurwa jak po odstawieniu fajek?

Niekiedy tak ;) Ale widze roznice w diecie pro-zdrowotnej i odchudzajacej. Na odchudzajacej zawsze mialam wkurw (szczegolnie jak nie chudlam), a na eliminacyjnej potrafie sobie przetlumaczyc, ze to dla mojego zdrowia i jest lzej. Teraz jak mi sie bardzo chce cos slodkiego, to tlumacze sobie, ze tam w srodku siedza takie paskudne bakterie, ktore tylko zacieraja swoje wstretne raczki na kawalek cukru, zeby moc sie dalej rozmnazac. Od razu mi ochota przechodzi.

Alis, Bursztyn, Lucky, inessa, Parka lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane :D
    ale tu nowiny łał Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    u nas tragicznie wieje brbrbrrbrbrbbrrbbr
    Ja mam mdłosci nonstop ale nasilają sie masakrycznie wieczorem, dziś zrobiłam ostatnią bete bedzie po 15 i strasznie sie boje czy przyrosła,czy nie spadła.
    I nonstop bym spała wrwrwr

Lucky na moje choroby nie biore dużo leków,tylko na astme wziew i wrazie co steryd, na chorobe tarczycy Eutyrox no i na celiakie dieta. Ze wzgledu na immunologie bioer Acard bo ch.immunologicznie lubią wpłwać na krzepniecie.

DObrego dnia Wam życze :) <3

Zazdroszcze tak pozytywnego nastawienia :) Mnie rozne dolegliwosci od razu na psychike siadaja

Lucky, Bursztyn, inessa, macduska lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja (z partyzanta jak zwykle o tej porze) :)

Wow - ale nowinki Bozia :)
    Ineska - nie nerwować się :P

Simba, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no niekoniecznie, 2 miesiace temu mialam blada druga kreske a na drugi dzien rowniez zrobilam test i byl negatywny....i do tej pory nie wiadomo co to bylo, bo jeden lekarz mowi ze to byla ciaza biochemiczna a drugi ze niekoniecznie...wiec sama juz nie wiem co jest z tymi testami

no ale właśnie wg mnie to dowód na to że 'coś' było
    ciąża, ale biochemiczna, sam fakt że miałaś na drugi dzień też kreskę!
    a że z trzech lekarzy każdy bedzie miał inną opinię, to chyba norma

w każdym razie życzę Ci Bursztynie kreski mega purpurowej, albo od razu bety trzycyfrowej!

Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dałam rady obejrzeć do końca :(

http://vod.pl/szesc-tygodni,86383,w.html

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu myślę że ta laparo jednak podziałała, niby nic nie było, a coś się przetkało!
    no i nareszcie te Twoje piękne jajka dały się zasadzić na przepięknym endometrium!
    niesamowicie się cieszę
    chyba bardziej to się mogę cieszyć tylko już ze swojej tej ciąży :D

Inesso dzięki za odpowiedź. Na pewno będzie lepiej. Trzymam za Ciebie mocno kciuki

bliska77, Bursztyn, inessa, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    :-)

Lucky, inessa, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 2077 2078 2079 2080 2081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ