35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Dziewczynki sorki, że mało piszę - ale latam w pracy jak z piórem - co pół godziny sprawdzam wyniki, ale jeszcze nie ma....wynik będzie po 4 godzinach...czyli około 13:45
- to jest na cito.
Nigdy nie miałam takiego testu - zawsze był ewidentny orła cień - ten dzisiejszy z bladziutką krechą - ale widoczną nawet nie pod światło i bez robienia mu sekcji...
Zrobiłam test, bo jutro A. ma urodziny i coś mi strzeliło, że może dlatego właśnie nie wymyśliłam dla niego żadnego prezentu - bo prezent sam przyszedł. Mam obecnie jak wiecie testowstręt więc robiłam go z dużą nieprzyjemnością - pizgnęłam nim po zrobieniu, bo od razu wyskoczyła tylko kontrolna. Umyłam zęby - patrzę - a tu cosik mi się nakreśliło - gdzieś po minucie..
Boziu, naprawde modle sie o dodatnia piekne bete dla Ciebie
Bozia3, inessa, Lucky, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
ale tu nowiny łał Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas tragicznie wieje brbrbrrbrbrbbrrbbr
Ja mam mdłosci nonstop ale nasilają sie masakrycznie wieczorem, dziś zrobiłam ostatnią bete bedzie po 15 i strasznie sie boje czy przyrosła,czy nie spadła.
I nonstop bym spała wrwrwr
Lucky na moje choroby nie biore dużo leków,tylko na astme wziew i wrazie co steryd, na chorobe tarczycy Eutyrox no i na celiakie dieta. Ze wzgledu na immunologie bioer Acard bo ch.immunologicznie lubią wpłwać na krzepniecie.
DObrego dnia Wam życzeBursztyn, Niuta, bliska77, samira, Simba, caffe, Lucky, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Emocje siegaja zenitu
Bozia, Twoj wirtualny swiat cie wzywa!!!
PS Bursztyn trzymasz diete? Mnie sie nawet jakos udaje.) od wtorku, zgodnie z umowa. Teraz powoli bede eliminowac biala make. A Tobie jak idzie ?
inessa, Olena, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:tak, jestem czysta (czyt.bezcukrowa
) od wtorku, zgodnie z umowa. Teraz powoli bede eliminowac biala make. A Tobie jak idzie ?
Witajcie. Co do spraw staraniowych jestem jakaś wyczerpana i nie mam co pisac. Widzę tu ciekawy temat i wtrącę swoje trzy grosze. Od paru dni mam znowu bzika na usuwaniu glutenu z diety. Odkryłam mąkę orkiszową. Co prawda zawiera gluten, ale jest on dobrze przyswajalny. Piekę z niej chleb. Polecam. Wczoraj udało mi się kupić kaszę manny orkiszową. Była na deser po obiedzie. Dodatkowo na mleku bez laktozy. Czyli zdrowy deserek.
Bozia trzymam kciuki za Ciebie.Simba, inessa, samira, Lucky, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
to wyobraźcie sobie jak ja się czuję jak czekam na swój wynik już 14 cykl
agafbh wrote:Bozia, już tylko 40 minut, ja na swój wynik czekałam około 2 godzin a dłużyło mi się jak co najmniej dwa miesiące, wszystkie chyba coraz bardziej wstrzymujemy oddech i czekamy
Simba, inessa, Lucky, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, Parka, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, jestem czysta (czyt.bezcukrowa
) od wtorku, zgodnie z umowa. Teraz powoli bede eliminowac biala make. A Tobie jak idzie ?
No ja tez bez cukru, maki, mleka i alko. Z tym ostatnim najtrudniejinessa, Lucky, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nigdy nie byłam na diecie.. czy też się ma wkurwa jak po odstawieniu fajek?
Niekiedy takAle widze roznice w diecie pro-zdrowotnej i odchudzajacej. Na odchudzajacej zawsze mialam wkurw (szczegolnie jak nie chudlam), a na eliminacyjnej potrafie sobie przetlumaczyc, ze to dla mojego zdrowia i jest lzej. Teraz jak mi sie bardzo chce cos slodkiego, to tlumacze sobie, ze tam w srodku siedza takie paskudne bakterie, ktore tylko zacieraja swoje wstretne raczki na kawalek cukru, zeby moc sie dalej rozmnazac. Od razu mi ochota przechodzi.
Alis, Bursztyn, Lucky, inessa, Parka lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane
ale tu nowiny łał Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas tragicznie wieje brbrbrrbrbrbbrrbbr
Ja mam mdłosci nonstop ale nasilają sie masakrycznie wieczorem, dziś zrobiłam ostatnią bete bedzie po 15 i strasznie sie boje czy przyrosła,czy nie spadła.
I nonstop bym spała wrwrwr
Lucky na moje choroby nie biore dużo leków,tylko na astme wziew i wrazie co steryd, na chorobe tarczycy Eutyrox no i na celiakie dieta. Ze wzgledu na immunologie bioer Acard bo ch.immunologicznie lubią wpłwać na krzepniecie.
DObrego dnia Wam życze
Zazdroszcze tak pozytywnego nastawieniaMnie rozne dolegliwosci od razu na psychike siadaja
Lucky, Bursztyn, inessa, macduska lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no niekoniecznie, 2 miesiace temu mialam blada druga kreske a na drugi dzien rowniez zrobilam test i byl negatywny....i do tej pory nie wiadomo co to bylo, bo jeden lekarz mowi ze to byla ciaza biochemiczna a drugi ze niekoniecznie...wiec sama juz nie wiem co jest z tymi testami
no ale właśnie wg mnie to dowód na to że 'coś' było
ciąża, ale biochemiczna, sam fakt że miałaś na drugi dzień też kreskę!
a że z trzech lekarzy każdy bedzie miał inną opinię, to chyba norma
w każdym razie życzę Ci Bursztynie kreski mega purpurowej, albo od razu bety trzycyfrowej!Bursztyn, inessa, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boziu myślę że ta laparo jednak podziałała, niby nic nie było, a coś się przetkało!
no i nareszcie te Twoje piękne jajka dały się zasadzić na przepięknym endometrium!
niesamowicie się cieszę
chyba bardziej to się mogę cieszyć tylko już ze swojej tej ciąży
Inesso dzięki za odpowiedź. Na pewno będzie lepiej. Trzymam za Ciebie mocno kciukibliska77, Bursztyn, inessa, caffe, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny