35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Niekiedy tak
Ale widze roznice w diecie pro-zdrowotnej i odchudzajacej. Na odchudzajacej zawsze mialam wkurw (szczegolnie jak nie chudlam), a na eliminacyjnej potrafie sobie przetlumaczyc, ze to dla mojego zdrowia i jest lzej. Teraz jak mi sie bardzo chce cos slodkiego, to tlumacze sobie, ze tam w srodku siedza takie paskudne bakterie, ktore tylko zacieraja swoje wstretne raczki na kawalek cukru, zeby moc sie dalej rozmnazac. Od razu mi ochota przechodzi.
inessa, Lucky, Olena lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:podoba mi sie Twoje tlumaczenie. Moja twarz przedstawia teraz obraz nedzy i rozpaczy, czraj sie nawet poryczalam, takie syfy mi wylazly. Wiec dieta jest u mnie juz koniecznoscia. (nigdy sie nie odchudzalam bo na szczescie nie musialam- ale wolalabym- przynajmniej wiadomo z czym sie walczy, a syfy pozostawiaja koszmarne blizny na twaqrzy i na psychice). Ostatni nie chce mi sie wychodzic z domu.
No u mnie z geba tez nie lepiej...I to rowniez mnie motywuje do diety. Ostatnio w jakims szmatlawcu, nie wiem czy nie na pudelku byl artykul o Cameron Diaz, ktora jak sie okazalo tez cale zycie walczyla z tradzikiem i ostatecznie pomogla jej dieta. Takze wiesz, kilka miesiecy i bedziemy wygladaly jak Cameron Diaz a jak wszystko dobrze pojdzie, to bedziemy rowniez slawne i bogate, oraz caly Holylod bedzie nam jadl z reki (same zdrowe produkty)inessa, Bursztyn, Lucky, caffe, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZwariujemy w oczekiwaniu na Bozie! To ja moze w miedzyczasie pojecze troche. Jakies ciapki mi wyszly na nosie i troche na policzkach, cos w rodzaju naczyniowych zmian. I mam stresa, ze cos nie tak z krzepliwoscia. No i ze brzydka sie zrobilam...
Simba, inessa, bliska77, Lucky, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Zwariujemy w oczekiwaniu na Bozie! To ja moze w miedzyczasie pojecze troche. Jakies ciapki mi wyszly na nosie i troche na policzkach, cos w rodzaju naczyniowych zmian. I mam stresa, ze cos nie tak z krzepliwoscia. No i ze brzydka sie zrobilam...
Czyli na corke
To chyba normalne przy skokach hormonow w ciazy?inessa, bliska77, Lucky, Pusurek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Zwariujemy w oczekiwaniu na Bozie! To ja moze w miedzyczasie pojecze troche. Jakies ciapki mi wyszly na nosie i troche na policzkach, cos w rodzaju naczyniowych zmian. I mam stresa, ze cos nie tak z krzepliwoscia. No i ze brzydka sie zrobilam...
inessa, Lucky, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Czyli na corke
To chyba normalne przy skokach hormonow w ciazy?Simba, inessa, Lucky, Bursztyn, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
trzeba uściślić.. Diaz przed photoshopem czy po?
Simba wrote:No u mnie z geba tez nie lepiej...I to rowniez mnie motywuje do diety. Ostatnio w jakims szmatlawcu, nie wiem czy nie na pudelku byl artykul o Cameron Diaz, ktora jak sie okazalo tez cale zycie walczyla z tradzikiem i ostatecznie pomogla jej dieta. Takze wiesz, kilka miesiecy i bedziemy wygladaly jak Cameron Diaz a jak wszystko dobrze pojdzie, to bedziemy rowniez slawne i bogate, oraz caly Holylod bedzie nam jadl z reki (same zdrowe produkty)Simba, Lucky, inessa, Bursztyn, Mango, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:bez alko! a co z winem na endometrium!?
ja jestem od 3 latach na montignacu, choc nie powiem- w zeszlym roku grzeszylam. ale od powrotu do domu znowu grzecznie, poprawnie..
No wiem, to mnie wlasnie martwi. Ale Ewa T mnie zmotywowala do nie piciaZawsze ten jeden cykl sie mozna przemeczyc
Lucky, inessa, EwaT lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jesli chodzi o blizny, postanowilam ze jak juz urodze (uwielbiam mowic o tym nieokreslonym terminie
, to wybiore sie po prostu do Polski ktorejs zimy na lasero-terapie.
inessa, Panda, Lucky, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:trzeba uściślić.. Diaz przed photoshopem czy po?
No wlasnie tam jakichs rewelacyjnych zdjec nie bylo. A ona sama mowila, ze makijazystki mialy z nia przez te wszystkie lata nie lada problem. Zawsze warto sprobowac. Poza tym czlowiek z tradzikiem i photoshopu sie chwyta!
Lucky, inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:mi z córką w ciaży ani jeden syfek nie wyszedł, włosy i cerę miałam zajebistą, wszyscy mówili że będzie chłopak
czyli to jednak jakis paskudny mit ze corka odbiera matce urode. Zreszta wiele moich kolezanek bedac w ciazy z corkami wygladaly przepieknie.
Lucky, bliska77, inessa, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zagladam i rowniez czeka na potwierdzenie tescika Bozi
Wlasnie oznajmilam sasiadom ze bedzie glosno jutro na szczescie sa ok to nowi sasiedzi wiec nie wiedzilam jak zareaguja.
Powodzenia z odchudzaniem i odpryszczaniem dziewczynkija mam podobnie czasami porafie miec mwulkany a czasami ich nie ma jak bylam na scislej diecie przez moje jelita skore mialam idealna tak ze to pewne ze dieta robi swoje.
Jakos sie dziwnie czuje w brzuchu wczoraj i dzisiaj @ sie skonczyla ale jakies dziwnie brazowymi plamami jak nigdy i tak mnie boli z prawej strony jak na okres caly czas i cisnie na cewke moczowa brzucho napiety nigdy tak nie mialam czy mozeliwe ze to jakies cholerstwo przeziebienie?? Miala tak ktoras? Sorry za obrazkowy opisWiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 13:45
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no ja też siedzę w grafice więc jak coś to i odchudzić mogę
syfki pousuwać zmarchy i odświeżyć cerę
paszczakin wrote:no wlasnieale jakby co dziewczyny, ja sobie w fotoszopie radze calkiem dobrze, moge poprawiac to, co dieta nie dala rady
Simba, Lucky, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:napisala ta z kielichem w awatarze
ja alko nie odstawie, na montignacu jest wskazany
Heheh, wiem, wiem - szczegolnie ze ja bardzo lubie pic. Ale warto czasem i taki na sobie test przeprowadzic. Zeby wykluczyc uzaleznienie
My pijemy dosc regularnie, bo prawie codziennie do kolacji po lampce wina, lubimy szampana, a i whisky wieczorem nie pogardzimy. Moze nie w duzych ilosciach ale regularnie, a to tez (a moze szczegolnie) uzaleznia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 13:52
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
no odświeżam i odświeżam i Bozi brak
nie wiem czemu wydaje mi się że powinnyśmy wiedzieć jednocześnie z Nią
Pando nie wiem co to, może faktycznie infekcja ukł moczowego, w razie czego może kup coś furagino podobnego, bo jak się rozkręci w nocy to potrafi strasznie dac popalić
no i żurawinki zajadaj, bo pomagają, a nie zaszkodzą jeśli to nie tobliska77, Bursztyn, Panda, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:super!
czyli to jednak jakis paskudny mit ze corka odbiera matce urode. Zreszta wiele moich kolezanek bedac w ciazy z corkami wygladaly przepieknie.
Lucky, caffe, inessa lubią tę wiadomość