35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:beta-HCG 124 mIU/ml
progesteron 37,48 ng/ml
ja pierdzielę - chyba jestem w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!caffe, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Dzieki Simba,
Ja mialam bardzo wyjatkowa sytuacje bo przez uczulenie na antybiotyki moja cala flora bakteryja ta dobra zniknela, i mialam bakterie niedobre i ni emogalm nic jesc. Moja dieta to byly tylko gotowane miesko i to piers z kurczaka no i warzywka delikatny rosolek, ryz, zadnych owocow surowych jedynie banany. herbata tylko rumiankowa i mietowa zero kawy i tak dwa miesiace. Musiama odbudowac dobra flore bakteryja co przeszlam to moje niestety te rzeczy lubia sie odnawiac mam nadzije ze mi sie to nie wroci nigdy.
Dzieki za odpowiedz. Ja w zeszlym roku tez wzielam dwie powazne kuracje anytbiotykowe i od tego czasu zaczely sie moje problemy zoladkowo-jelitowe. Teraz tez jestem na etapie odbudowywania flory bakteryjnej. Najgorzej z kawa, ale i tak od pol roku pije tylko ricoré, a tam glownie cykoria.Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:beta-HCG 124 mIU/ml
progesteron 37,48 ng/ml
ja pierdzielę - chyba jestem w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bozia to z tych bzykan swiatecznych no bosko Tobie sie udalo a dla meza najpiekniejszy prezent urodzinowy. Ciesze sie bardzo!!!!!
Ja i Renia walczymy dalejbliska77, caffe, Reni, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:jakby co - wyslę CI sms...
Robiłam badanie 9:30. Wyniki miały byc po 4 godzinach....co za ćwoki...
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny
Muszę ochłonąć, bo nie dociera jeszcze - myślicie - że śmiało moge podarować jutro na kolacji w restauracji - wynik badania z sikańcem?
bliska77, caffe, Panda, Reni, inessa, polarmiś, Pusurek, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dzięki Dziewczyny
Muszę ochłonąć, bo nie dociera jeszcze - myślicie - że śmiało moge podarować jutro na kolacji w restauracji - wynik badania z sikańcem?
caffe, inessa, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Dzięki Dziewczyny
jasne
może wez lutke na wszelki wypadek żeby ci sie utrzymało?inessa lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Delirium tremens to jest calkiem niezle belgijskie piwo
Jak zaczne robic duzo literowek, to znaczy ze to prawdziwe sie zaczeloSimba, inessa lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzieki za odpowiedz. Ja w zeszlym roku tez wzielam dwie powazne kuracje anytbiotykowe i od tego czasu zaczely sie moje problemy zoladkowo-jelitowe. Teraz tez jestem na etapie odbudowywania flory bakteryjnej. Najgorzej z kawa, ale i tak od pol roku pije tylko ricoré, a tam glownie cykoria.
No to powodzenia w leczeniu ja biore probiotyki caly czas, a ty wiesz co tak na prwde ci dolega bo we mnie toksyne wykryli no i wtedy kuracaj antybitykowa pomogla ( taki paradoks ze musialm leczyc sie antybiotykiem) i zatrzymala moje ataki jelitowe. Wazne zeby zdjagnozowac co jest. jak Towj organizm nie toleruje kawy czy innych pokarmow to lepiej z nich zrezygnowac na jakis czas przede wszystkim bedziesz sie lepiej czula. To z mojego doswiadczenia tak podpowiadamkazdy jest inny i nie znam Twojej historii w kazdym razie ja jestem totalnie anty antybiotykowa teraz no chyba ze bede musiala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 14:23
Simba, inessa lubią tę wiadomość
-
Patrzaj Mania jaka durna bździągwa..
a tak poważnie to Panda zobacz jak się po ciuchy wymiksowała ..wyłamała, że niby owu nie było te sprawy
no ale niech jej będzie ..odpuścimy jej ..Panda wrote:Bozia to z tych bzykan swiatecznych no bosko Tobie sie udalo a dla meza najpiekniejszy prezent urodzinowy. Ciesze sie bardzo!!!!!
Ja i Renia walczymy dalejSimba, Panda, inessa, bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
BOZIU!!!!! DOCZEKALAM SIE!!!! GRATULUJE CI Z CALEGO SERCA!!!
Az mi sie lza zakrecila
Pakuj ten test w pudelko z kokarda i daj mu w restauracji. Tylko bedziesz musiala wytrzymac dzis i nic nie mowicSimba, Reni, Panda, inessa, Iwone, bliska77, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Patrzaj Mania jaka durna bździągwa..
a tak poważnie to Panda zobacz jak się po ciuchy wymiksowała ..wyłamała, że niby owu nie było te sprawy
no ale niech jej będzie ..odpuścimy jej ..
hahaha no wylamala sie totalnie ehhh ale cieszmy sie bo daje nam nadzieje na nastepny cykl teraz MY do boju!!! hahahacaffe, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:BOZIU!!!!! DOCZEKALAM SIE!!!! GRATULUJE CI Z CALEGO SERCA!!!
Az mi sie lza zakrecila
Pakuj ten test w pudelko z kokarda i daj mu w restauracji. Tylko bedziesz musiala wytrzymac dzis i nic nie mowic
tez tak mysle pudeleczko z kokardkaha pomysli ze mu dlugopis kupilas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 14:30
caffe, inessa, Pusurek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość