35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
weź tu wytrzymaj hahahahaha powodzenia
Bozia super nowina ..bardzo się cieszę
za chwilę nie będę tu pasować
będziecie gadać o rozstępach, mleku, rozwarciach, porodach, kupach, bąkach i ulewaniu się u dziecka a ja nadal będę się starać
forum zmieni się w 35+ po porodzie
ale i tak się cieszę, że powoli, powoli każdej z Was się udaje
Bursztyn wrote:Tylko bedziesz musiala wytrzymac dzis i nic nie mowicBursztyn, Panda, EwaT, inessa, caffe, Simba, Iwone, Olena, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:weź tu wytrzymaj hahahahaha powodzenia
Bozia super nowina ..bardzo się cieszę
za chwilę nie będę tu pasować
będziecie gadać o rozstępach, mleku, rozwarciach, porodach, kupach, bąkach i ulewaniu się u dziecka a ja nadal będę się starać
forum zmieni się w 35+ po porodzie
Reni, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Każda się doczeka - wierzę w to
Tak bardzo się staramy, że w końcu uda się każdej...
Dla podpowiedzi - stosowałam w tym cyklu tylko folik i witaminy. Zastosowałam dwa razy żel conceive plus. Byłam cykl po laparo i histero i 2 cykle po 4 miesięcznej terapii clo....Reni, EwaT, inessa, Panda, caffe, Iwone, bliska77, Parka, samira, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Każda się doczeka - wierzę w to
Tak bardzo się staramy, że w końcu uda się każdej...
Dla podpowiedzi - stosowałam w tym cyklu tylko folik i witaminy. Zastosowałam dwa razy żel conceive plus. Byłam cykl po laparo i histero i 2 cykle po 4 miesięcznej terapii clo....
tak jak mnie
dziewczyny bierzcie sie za gruntowne remonty i przebudowyinessa, caffe, polarmiś, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale Bozia.. ta laparo nie miała wpływu na Twoje zajście, bo miałaś drożne przewody?
Mam w domu dupka - zacznę od dziś wieczór na wszelki wypadek zażywać. Czy na początku łykac to dwa razy dziennie - czy po jednej? Do ginki pójdę najwcześniej za tydzień - bo po co wcześniej...inessa, Pusurek, grosza, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie mam pojęcia Reni. Jajowody były drożne, bez śladów endometriozy - ale może samo przepłukanie pomogło - czy pobudziło - no nie wiem....
Mam w domu dupka - zacznę od dziś wieczór na wszelki wypadek zażywać. Czy na początku łykac to dwa razy dziennie - czy po jednej? Do ginki pójdę najwcześniej za tydzień - bo po co wcześniej...
Ja mam pytanie,czemu bez konsultacji z ginem bierzecie te dupki(wydaje mi się,że już któraś dziewczyna z rzędu pisze,że bierze jak tylko test jest dodatni).
caffe, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość