35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Zwariujemy w oczekiwaniu na Bozie! To ja moze w miedzyczasie pojecze troche. Jakies ciapki mi wyszly na nosie i troche na policzkach, cos w rodzaju naczyniowych zmian. I mam stresa, ze cos nie tak z krzepliwoscia. No i ze brzydka sie zrobilam...
Lucky, bliska77, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:no odświeżam i odświeżam i Bozi brak
nie wiem czemu wydaje mi się że powinnyśmy wiedzieć jednocześnie z Nią
Pando nie wiem co to, może faktycznie infekcja ukł moczowego, w razie czego może kup coś furagino podobnego, bo jak się rozkręci w nocy to potrafi strasznie dac popalić
no i żurawinki zajadaj, bo pomagają, a nie zaszkodzą jeśli to nie toLucky, Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
nie mam wyników jeszcze - wciąż odświeżam stronę - mam tylko podane, że badanie było wykonane - tabelki z zakresami, a w okienku na wynik mam wpis "badanie wykonywane ! " - więc pewnie go obrabiają...
Lucky, bliska77, caffe, Panda, inessa, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Heheh, wiem, wiem - szczegolnie ze ja bardzo lubie pic. Ale warto czasem i taki na sobie test przeprowadzic. Zeby wykluczyc uzaleznienie
My pijemy dosc regularnie, bo prawie codziennie do kolacji po lampce wina, lubimy szampana, a i whisky wieczorem nie pogardzimy. Moze nie w duzych ilosciach ale regularnie, a to tez (a moze szczegolnie) uzaleznia.
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Zagladam i rowniez czeka na potwierdzenie tescika Bozi
Wlasnie oznajmilam sasiadom ze bedzie glosno jutro na szczescie sa ok to nowi sasiedzi wiec nie wiedzilam jak zareaguja.
Powodzenia z odchudzaniem i odpryszczaniem dziewczynkija mam podobnie czasami porafie miec mwulkany a czasami ich nie ma jak bylam na scislej diecie przez moje jelita skore mialam idealna tak ze to pewne ze dieta robi swoje.
Jakos sie dziwnie czuje w brzuchu wczoraj i dzisiaj @ sie skonczyla ale jakies dziwnie brazowymi plamami jak nigdy i tak mnie boli z prawej strony jak na okres caly czas i cisnie na cewke moczowa brzucho napiety nigdy tak nie mialam czy mozeliwe ze to jakies cholerstwo przeziebienie?? Miala tak ktoras? Sorry za obrazkowy opis
Nie mialam takich dolegliwosci po @ - moze masz gorszy dzien? Jesli nie przejdzie, to wiadomo - lekarz, ale moze nie bedzie konieczny
Jaka mialas diete na jelita?Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie mam wyników jeszcze - wciąż odświeżam stronę - mam tylko podane, że badanie było wykonane - tabelki z zakresami, a w okienku na wynik mam wpis "badanie wykonywane ! " - więc pewnie go obrabiają...
Lucky, Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nie mam wyników jeszcze - wciąż odświeżam stronę - mam tylko podane, że badanie było wykonane - tabelki z zakresami, a w okienku na wynik mam wpis "badanie wykonywane ! " - więc pewnie go obrabiają...
. a nie mam netu w moim starym, prehistorycznym tel.
Jak ja wytrzymam takie napiecie?
Lucky, bliska77, Simba, inessa, Panda, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oj,no to rzeczywiscie, odstawienie bedzie najlepszym testem
Cztery dni jade na pokrzywie i do alko nie ciagnie, nie trzesa mi sie rece i nie mam slinotoku na widok butelki - chyba przezyjeLucky, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Cztery dni jade na pokrzywie i do alko nie ciagnie, nie trzesa mi sie rece i nie mam slinotoku na widok butelki - chyba przezyje
bliska77, EwaT, inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziekuje dziewczynki tez mi to tak wyglada u mnie juz noc nie mam apteki pod nosem wiec zaczekam do jutra co sie bedzie dzialo kurde nie jak impra ma byc
Tak Bursztynku masz racje tutaj do gina musze miec skierowanie no ale juz i tak niedlugo pewno bede szla do poradni plodnosci czy niepolodnosci jak nic sie nie wykluje bo nie ma na co czekac i tyle wiec tam mnie przebadaja z kazdej strony
Normalnie nie moge isc spac bo czekam na Bozi wyniki hihihiLucky, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Boziu, pogon ich bo ja za pol godz.musze wyjsc do pracy - i tak bede spozniona
. a nie mam netu w moim starym, prehistorycznym tel.
Jak ja wytrzymam takie napiecie?Robiłam badanie 9:30. Wyniki miały byc po 4 godzinach....co za ćwoki...
Lucky, Simba, inessa, bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane
ale tu nowiny łał Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
u nas tragicznie wieje brbrbrrbrbrbbrrbbr
Ja mam mdłosci nonstop ale nasilają sie masakrycznie wieczorem, dziś zrobiłam ostatnią bete bedzie po 15 i strasznie sie boje czy przyrosła,czy nie spadła.
I nonstop bym spała wrwrwr
Lucky na moje choroby nie biore dużo leków,tylko na astme wziew i wrazie co steryd, na chorobe tarczycy Eutyrox no i na celiakie dieta. Ze wzgledu na immunologie bioer Acard bo ch.immunologicznie lubią wpłwać na krzepniecie.
DObrego dnia Wam życze
Na pewno wszsytko bedzie dobrze Inessainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Nie mialam takich dolegliwosci po @ - moze masz gorszy dzien? Jesli nie przejdzie, to wiadomo - lekarz, ale moze nie bedzie konieczny
Jaka mialas diete na jelita?
Dzieki Simba,
Ja mialam bardzo wyjatkowa sytuacje bo przez uczulenie na antybiotyki moja cala flora bakteryja ta dobra zniknela, i mialam bakterie niedobre i ni emogalm nic jesc. Moja dieta to byly tylko gotowane miesko i to piers z kurczaka no i warzywka delikatny rosolek, ryz, zadnych owocow surowych jedynie banany. herbata tylko rumiankowa i mietowa zero kawy i tak dwa miesiace. Musiama odbudowac dobra flore bakteryja co przeszlam to moje niestety te rzeczy lubia sie odnawiac mam nadzije ze mi sie to nie wroci nigdy.
Simba, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
beta-HCG 124 mIU/ml
progesteron 37,48 ng/ml
ja pierdzielę - chyba jestem w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Panda, Simba, caffe, Olena, EwaT, bliska77, samira, Alis, Bursztyn, Reni, inessa, Iwone, anek42, Lucky, Pusurek, grosza, malgos741, Parka, Mango, Niuta, gosia7122, Kate 75, mysza1975, Viv78, Sylwia78, Andzia33 lubią tę wiadomość