X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, halo halo hop hop!!!!!!!!!!

Lucky, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zwariujemy w oczekiwaniu na Bozie! To ja moze w miedzyczasie pojecze troche. Jakies ciapki mi wyszly na nosie i troche na policzkach, cos w rodzaju naczyniowych zmian. I mam stresa, ze cos nie tak z krzepliwoscia. No i ze brzydka sie zrobilam...
    To typowy objaw ciążowy, który powinien ustąpić po porodzie. Trzeba uważać ze słońcem, bo plamy się mogą wyostrzać. Teraz nie da się nic z tym zrobić.

Lucky, bliska77, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    no odświeżam i odświeżam i Bozi brak
    nie wiem czemu wydaje mi się że powinnyśmy wiedzieć jednocześnie z Nią ;)

Pando nie wiem co to :(, może faktycznie infekcja ukł moczowego, w razie czego może kup coś furagino podobnego, bo jak się rozkręci w nocy to potrafi strasznie dac popalić
    no i żurawinki zajadaj, bo pomagają, a nie zaszkodzą jeśli to nie to
    Panda, rzeczywiscie- jak Lucky pisze-furagin i zurawina, albo wizyta u gin., chociaz wiem ze u ciebie podobnie jak w UK skierowanie ciezko wydebic od lekarza...

Lucky, Panda, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mam wyników jeszcze - wciąż odświeżam stronę - mam tylko podane, że badanie było wykonane - tabelki z zakresami, a w okienku na wynik mam wpis "badanie wykonywane ! " - więc pewnie go obrabiają...

Lucky, bliska77, caffe, Panda, inessa, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Heheh, wiem, wiem - szczegolnie ze ja bardzo lubie pic. Ale warto czasem i taki na sobie test przeprowadzic. Zeby wykluczyc uzaleznienie ;)
    My pijemy dosc regularnie, bo prawie codziennie do kolacji po lampce wina, lubimy szampana, a i whisky wieczorem nie pogardzimy. Moze nie w duzych ilosciach ale regularnie, a to tez (a moze szczegolnie) uzaleznia.
    oj,no to rzeczywiscie, odstawienie bedzie najlepszym testem

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Zagladam i rowniez czeka na potwierdzenie tescika Bozi :)

Wlasnie oznajmilam sasiadom ze bedzie glosno jutro na szczescie sa ok to nowi sasiedzi wiec nie wiedzilam jak zareaguja.

Powodzenia z odchudzaniem i odpryszczaniem dziewczynki ;) ja mam podobnie czasami porafie miec mwulkany a czasami ich nie ma jak bylam na scislej diecie przez moje jelita skore mialam idealna tak ze to pewne ze dieta robi swoje.

Jakos sie dziwnie czuje w brzuchu wczoraj i dzisiaj @ sie skonczyla ale jakies dziwnie brazowymi plamami jak nigdy i tak mnie boli z prawej strony jak na okres caly czas i cisnie na cewke moczowa brzucho napiety nigdy tak nie mialam czy mozeliwe ze to jakies cholerstwo przeziebienie?? Miala tak ktoras? Sorry za obrazkowy opis :(

Nie mialam takich dolegliwosci po @ - moze masz gorszy dzien? Jesli nie przejdzie, to wiadomo - lekarz, ale moze nie bedzie konieczny
    Jaka mialas diete na jelita?

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie mam wyników jeszcze - wciąż odświeżam stronę - mam tylko podane, że badanie było wykonane - tabelki z zakresami, a w okienku na wynik mam wpis "badanie wykonywane ! " - więc pewnie go obrabiają...
    no widzę, ze Twoja cierpliwość została wystawiona na próbę, nasza zresztą też :-)

Lucky, Bursztyn, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Boziu, pogon ich bo ja za pol godz.musze wyjsc do pracy - i tak bede spozniona :P . a nie mam netu w moim starym, prehistorycznym tel. :)
    Jak ja wytrzymam takie napiecie? ;)

Lucky, bliska77, Simba, inessa, Panda, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj,no to rzeczywiscie, odstawienie bedzie najlepszym testem

Cztery dni jade na pokrzywie i do alko nie ciagnie, nie trzesa mi sie rece i nie mam slinotoku na widok butelki - chyba przezyje :)

Lucky, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, zaimponowalas mi :) serio.
    To mnie motywuje do odstawienia maki i mleka, alko narazie nie tykam.

No wiesz, solidarnie diete trzymam, takze do dziela!

inessa lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Cztery dni jade na pokrzywie i do alko nie ciagnie, nie trzesa mi sie rece i nie mam slinotoku na widok butelki - chyba przezyje :)
    nie masz bo nie bylas w stanie delirum tremens, narazie... :P ;)

bliska77, EwaT, inessa, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje dziewczynki tez mi to tak wyglada u mnie juz noc nie mam apteki pod nosem wiec zaczekam do jutra co sie bedzie dzialo kurde nie jak impra ma byc :(

Tak Bursztynku masz racje tutaj do gina musze miec skierowanie no ale juz i tak niedlugo pewno bede szla do poradni plodnosci czy niepolodnosci jak nic sie nie wykluje bo nie ma na co czekac i tyle wiec tam mnie przebadaja z kazdej strony :)

Normalnie nie moge isc spac bo czekam na Bozi wyniki hihihi

Lucky, inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Boziu, pogon ich bo ja za pol godz.musze wyjsc do pracy - i tak bede spozniona :P . a nie mam netu w moim starym, prehistorycznym tel. :)
    Jak ja wytrzymam takie napiecie? ;)
    jakby co - wyslę CI sms...:) Robiłam badanie 9:30. Wyniki miały byc po 4 godzinach....co za ćwoki...

Lucky, Simba, inessa, bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane :D
    ale tu nowiny łał Bozia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    u nas tragicznie wieje brbrbrrbrbrbbrrbbr
    Ja mam mdłosci nonstop ale nasilają sie masakrycznie wieczorem, dziś zrobiłam ostatnią bete bedzie po 15 i strasznie sie boje czy przyrosła,czy nie spadła.
    I nonstop bym spała wrwrwr

Lucky na moje choroby nie biore dużo leków,tylko na astme wziew i wrazie co steryd, na chorobe tarczycy Eutyrox no i na celiakie dieta. Ze wzgledu na immunologie bioer Acard bo ch.immunologicznie lubią wpłwać na krzepniecie.

DObrego dnia Wam życze :) <3

Na pewno wszsytko bedzie dobrze Inessa :)

inessa lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie masz bo nie bylas w stanie delirum tremens, narazie... :P ;)

Delirium tremens to jest calkiem niezle belgijskie piwo ;)
    Jak zaczne robic duzo literowek, to znaczy ze to prawdziwe sie zaczelo :P

inessa lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, będzie dobrze :-) mamy dzień pod BETĄ ;-)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie mialam takich dolegliwosci po @ - moze masz gorszy dzien? Jesli nie przejdzie, to wiadomo - lekarz, ale moze nie bedzie konieczny
    Jaka mialas diete na jelita?

Dzieki Simba,

Ja mialam bardzo wyjatkowa sytuacje bo przez uczulenie na antybiotyki moja cala flora bakteryja ta dobra zniknela, i mialam bakterie niedobre i ni emogalm nic jesc. Moja dieta to byly tylko gotowane miesko i to piers z kurczaka no i warzywka delikatny rosolek, ryz, zadnych owocow surowych jedynie banany. herbata tylko rumiankowa i mietowa zero kawy i tak dwa miesiace. Musiama odbudowac dobra flore bakteryja co przeszlam to moje niestety te rzeczy lubia sie odnawiac mam nadzije ze mi sie to nie wroci nigdy.

Simba, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie, kiedy Inessa ma odbior bety?

bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idą wyniki bety Bozi
    1726374uyrg2dk3w5.jpg

polarmiś, bliska77, caffe, Panda, Bozia3, Bursztyn, inessa, grosza, Parka, Mango, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 10 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beta-HCG 124 mIU/ml

progesteron 37,48 ng/ml

ja pierdzielę - chyba jestem w ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Panda, Simba, caffe, Olena, EwaT, bliska77, samira, Alis, Bursztyn, Reni, inessa, Iwone, anek42, Lucky, Pusurek, grosza, malgos741, Parka, Mango, Niuta, gosia7122, Kate 75, mysza1975, Viv78, Sylwia78, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2079 2080 2081 2082 2083 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ