35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAlis wrote:Jestem 78 i mama odkopała książeczkę i byłam szczepiona rzeczywiście i na rózne inne choroby, których nam się nie udało rozszyfrować również.
W sumie podoba mi się, że się tak mną przejęli w tym brytyjskim systemie i wydzwaniają co drugi dzień. Jednak w Polsce to działa jakoś mniej standardowo i systemowo.
Pusurek - nie pamiętasz, czy byłaś szczepiona na odrę w wieku 19 lat?
Bo ja teraz juz sama nie wiem czy bylam w ogole szczepiona na odre! A potem na cos doszczepiali w 4 klasie szkoly sredniej, ale to raczej nie na to. A mi w ogole chodzi po glowie, ze ja chyba przechodzilam odre, wiec przeciwciala powinnam miec. Nie chce dzwonic do mamy i pytac, bo: 1. na bank nie pamieta, 2. nie wie jeszcze o ciazy. Ale jakos sie tym nie martwilam w pierwszej ciazy, wiec chyba przechodzilam odre.
Zrob sobie od razu przeciwciala na rozyczke, ale na to szczepiona jzu tez pewnie bylas.
Myszonek, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dziewczyny, maly tescik. Jaki jest Wasz wiek umyslowy

http://www.mbti123.com/mental/pl/
Pusurek, masz w zanadrzu więcej takich testów?? Zwłaszcza na centymetry i wagę??
nick nieaktualny, Lucky, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
na różyczkę robiłam - ginekolożka mi poradziła, gdy się zaczynałam starać i wiem, że mam przeciwciała. Przy okazji się zaszczepiłam na wzw.
Skoro przy pierwszej ciązy problem nie wypłynął, pewnie byłaś szczepiona.
nick nieaktualny, Myszonek, Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Pusurek, masz w zanadrzu więcej takich testów?? Zwłaszcza na centymetry i wagę??

Spokojnie, nie mam. Ale jakies na inteligencje spoleczna moge podrzucic ;)Albo na IQ
Ale czy chcemy?
Lucky, Myszonek, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
ja poproszę o test, w którym wychodzi jednoznaczny wynik że jestem w ciąży! i rodzę we wrzesniu
a że na betę jeszcze za wcześnie, to liczę na Ciebie Pusurek!
nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, Iwone, Parka, nick nieaktualny, malgos741, paszczakin, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:ja poproszę o test, w którym wychodzi jednoznaczny wynik że jestem w ciąży! i rodzę we wrzesniu
a że na betę jeszcze za wcześnie, to liczę na Ciebie Pusurek!

Oh, chcialabym moc to zrobic! Ale juz kiedys proponowalam, zawsze moge pozyczyc faceta
Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Dawaj, przecież nie musimy się chwalić wynikami
jeśli nie chcemy
Wiesz, wyniki trzeba potem zinterpretowac, a ja nie jestem mocna w doroslych, ja diagnozuje dzieci.
Ale jak chcesz moge Ci zrobic test na autyzm, on jest do 12 lat
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Pusurek, a nie masz żadnej prezentacji na temat depresji wśród dzieci i młodzieży??
Niestety, poniewaz od paru lat zyje w mega szczesliwym spoleczenstwie
A tak na powaznie, kiedy po ostatnich wynikach PISA okazalo sie, ze Norwegia wypadla fatalnie ( a Polska swietnie ), od razu wyciagnieto badania sprzed roku mierzace poziom szczescia u europejskich dzieci. Norwegia i bodajze Dania byly na 1 miejscu. Wniosek byl jeden, niewazne, ze nie rozumieja co czytaja, wazne ze sa szczesliwe
Rozumiesz wiec, ze nie pomoge?
Alis, grosza, nick nieaktualny, Simba, malgos741, Kate 75, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak, rozumiem.Pusurek wrote:Norwegia i bodajze Dania byly na 1 miejscu. Wniosek byl jeden, niewazne, ze nie rozumieja co czytaja, wazne ze sa szczesliwe

Rozumiesz wiec, ze nie pomoge?
Nota bene - mój ojczym był Duńczykiem. Z 15 lat temu przyjechała do nas jego bratanica z córką (miała 13lat) - makijaż lepszy niż u kosmetyczki, paznokcie super a podpisać się nie potrafiła. Jej matka mówi: po co ma się uczyć - ma być ładna i zadbana - męża zawsze znajdzie
Porażka ....
nick nieaktualny, EwaT, Alis, Iwone, nick nieaktualny, Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość