35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Myszonek wrote:Tak, rozumiem.
Nota bene - mój ojczym był Duńczykiem. Z 15 lat temu przyjechała do nas jego bratanica z córką (miała 13lat) - makijaż lepszy niż u kosmetyczki, paznokcie super a podpisać się nie potrafiła. Jej matka mówi: po co ma się uczyć - ma być ładna i zadbana - męża zawsze znajdzie
Porażka ....Myszonek, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
Co za wspaniałe wieści !!! Bozia gratulacje !!!!
Cieszę się razem z tobą, po prostu cudownie, dobra robota !
Niby cykl taki sobie wykres dziwny, za dużo imprez i zapisy do kliniki, a tu bach, rach, ciach i beta cudowna
Prezent masz dla twojego wymarzony, pakuj, albo i nie tylko daj i tak spadnie z krzesła
Napawa mnie twoje szczęście mega optymizmem, że warto się starć i czekać, ja dopiero 4 cykl, a Ty chyba prawie rok, muszę uzbroić się w cierpliwość, ale dajesz nadzieję Boziu, jeszcze raz Gratulacje i dużo zdrówka, po prostu zdrowej spokojnej i nudnej ciąży !: )
P.S. Pocieszające, że nie jestem całkiem walnięta testując w 13 dpo, dzięki Boziu
inessa, Pusurek, Iwone, EwaT, polarmiś, Bursztyn, Simba, Parka, bliska77, malgos741, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySluchajcie, z tym testem to dosc ciekawa sprawa. Robilo go juz grono moich znajomych i wychodzilo, ze faceci 25 - 30, umyslowo sa po 40, ale to byli glownie informatycy, wiec cos moze byc na rzeczy
Kobiety byly raczej mlodsze, niz ich wiek biologiczny. Ale nasza grupa to zupelne malolaty
Ale to najwazniejsze, co komu w duszy gra. Czujemy sie mlode i metryka nie ma znaczeniainessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość