35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Boziu M się nie zgodzi, nie bo nie
rozmawialiśmy milion razy, zacina się potem i nie odzywa, a ja na to sobie nie mogę pozwolić,bo przecież zawsze jest jakaś owulacja na którą czekamy
liczę na cud! CUD
Alis za granicą to po pierwsze inaczej się patrzy na starania kobiet po 35rż, po drugie lekarze i medycyna jest jak dziewczyny piszą inna, zrobienie głupich badań to cud na miarę wejścia na MT Everest, lekarze ogólnie zbywają, albo w ogóle ich nie widzisz i zbywa Cię położna lub pielęgniarka
a w Polce, może i matka 40+ to nadal dziwowisko, ale za to lekarze chętniej pomagają, wspomagają i leczą
to moje obserwacje i doświadczenia, może się mylęinessa, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:
Mam w domu dupka - zacznę od dziś wieczór na wszelki wypadek zażywać. Czy na początku łykac to dwa razy dziennie - czy po jednej? Do ginki pójdę najwcześniej za tydzień - bo po co wcześniej...Bierz dupka 2 razy dziennie, rano i wieczorem, po jednej. Progesteron wazna rzecz, niech bedzie wysoki.
I koniecznie sikaniec z kokardka na jutro!inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Boziu czy Ty jesteś w stanie wytrzymać bez wielgaśnego uśmiechu na buzi do jutra?
ja bym nie była w stanie niczego tak wielkiego przed moim M ukryć
o rany, jak ja bym chciała mieć dla mojego taki prezent urodzinowy!!!!!!!!EwaT, inessa, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Jakie slonce, ludzie, tu leje od 40 dni
A tak na powaznie, to pewnikiem hormony szaleja, przy corce bylam piekna, to i teraz myslalam, ze bede.... Bo my to chyba corke zmajstrowalismy, patrzac po dniach serduszkowania i owulacji.
Tak czy owak, nie podoba mi sie moj dziob i juz. A moze to po prostu ze starosci, hormony zwariowalyPusurek, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Alis ja myślę że GP (no to już wiem gdzie mieszkasz) raczej chodzi o to czy masz przeciwciała a nie czy jesteś teraz chora, bo ta choroba może być groźna w ciąży
No własnie oni coś w mojej kwri znaleźli i chcieli ustalić, czy to rezultat przebytej choroby, szczepionki, czy chyba obecnie trwającej choroby, bo pytali, czy się dobrze czuję. Ale u nas chyba wszystkie dzieci się szczepiło/ szczepi? Dzwoniłam do mamy, ale nie znalazła mojej ksiązeczki szczepień.Lucky, inessa, caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Boziu czy Ty jesteś w stanie wytrzymać bez wielgaśnego uśmiechu na buzi do jutra?
o rany, jak ja bym chciała mieć dla mojego taki prezent urodzinowy!!!!!!!!Lucky, Myszonek, inessa, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:też bym nie wytrzymała
a ja raczej bym wytrzymała - byłoby strasznie ciężko ale to tylko jeden dzień i świetny prezent. Gdybym miała czekać dłużej niż dzień - z pewnością bym pękła.Lucky, caffe, inessa, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:zawsze może powiedziec po północy- to już będą urodziny
Dziewczyny - jestem wściekła, bo skasowało mi komentarze pod wykresem - wciąż przerzuca mnie na kalendarz ciążowy i trudno mi wrócić na ovu - jak wracam - to mi zaznacza plamienie i nowy cykl - jak to odhaczam - to skasowało mi komentarze...jak Wy sobie ciężarówki z tym radzicie?Myszonek, Lucky, inessa, Bursztyn, bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAlis wrote:No własnie oni coś w mojej kwri znaleźli i chcieli ustalić, czy to rezultat przebytej choroby, szczepionki, czy chyba obecnie trwającej choroby, bo pytali, czy się dobrze czuję. Ale u nas chyba wszystkie dzieci się szczepiło/ szczepi? Dzwoniłam do mamy, ale nie znalazła mojej ksiązeczki szczepień.
Na odre w Polsce dzieci szczepione obowiazkowo byly od roku 1975. Jesli jestes z tego rocznika lub mlodsza, to sie nie przejmuj, raczej masz przeciwciala.
A ja sie wlasnie spielam, czy bylam szczepiona w wieku lat 19 czy nie...Lucky, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:
Dziewczyny - jestem wściekła, bo skasowało mi komentarze pod wykresem - wciąż przerzuca mnie na kalendarz ciążowy i trudno mi wrócić na ovu - jak wracam - to mi zaznacza plamienie i nowy cykl - jak to odhaczam - to skasowało mi komentarze...jak Wy sobie ciężarówki z tym radzicie?
Ja na swoim zaznaczylam tylko zrobiony test i kolejna tempke, i nic sie wiecej nie dzialo. Ale nie zakanczalam wykresu. Oszukaj go moze i zaznacz wysoka temperature?
Lucky, inessa, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Jestem 78 i mama odkopała książeczkę i byłam szczepiona rzeczywiście i na rózne inne choroby, których nam się nie udało rozszyfrować również.
W sumie podoba mi się, że się tak mną przejęli w tym brytyjskim systemie i wydzwaniają co drugi dzień. Jednak w Polsce to działa jakoś mniej standardowo i systemowo.
Pusurek - nie pamiętasz, czy byłaś szczepiona na odrę w wieku 19 lat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 16:28
Myszonek, Lucky, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Boziu czy Ty jesteś w stanie wytrzymać bez wielgaśnego uśmiechu na buzi do jutra?
o rany, jak ja bym chciała mieć dla mojego taki prezent urodzinowy!!!!!!!!inessa, Myszonek, Lucky lubią tę wiadomość