35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bozia moje gratulacje

jak ja się cieszę i jaka niespodzianka dla męża też tak bym chciała mój ma 25.02
Inesko piękna beta.
EwaT, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
no właśnie tak się stało - zaraz po zaznaczeniu zielonej kropki przekierowało mnie na baby coś tam - takie jak ovu, tylko fioletowe i ciążowe. No to się chciałam cofnąć - jak cofnęło - to skasowało mi w podpisie wykres i wszystkie komentarze pod nim....co za beka...jak to mówi mój syn..Bursztyn wrote:Boziu, a dlaczego masz usuniety wykres?
bliska77, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paszczakin , wież że fajne przecież czytałam od jakiegoś czasu , ale do tą nie miałam smiałości, teraz siedze sama w domu bo M na traningu i mówię sobie że czemu nie. dorosła baba a się wstydzi...
samira, Parka, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aisab wrote:Paszczakin , wież że fajne przecież czytałam od jakiegoś czasu , ale do tą nie miałam smiałości, teraz siedze sama w domu bo M na traningu i mówię sobie że czemu nie. dorosła baba a się wstydzi...
Witaj Aisab, to może napisz coś o sobie i starankach, np. Od kiedy się staracie, czy macie już dziecko, ile masz lat? Oczywiście, o ile chcesz ...
Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mam córcie 19 lat skończy nie długo , konkretnie zaczęliśmy się starac od czerwca ale wcześniej też nie unikaliśmy tego i jakos nic się nie stało , zrobiłam sobie wszystkie badania i M też , lekarz mówi że wszystko super a tu ani widu ani słychu. Mój M nie jest biologicznym ojcem mojego dziecka
Myszonek, inessa, bliska77, EwaT, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny