35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak u was z pogodą bo u mnie leje cały dzień i wieje aż się z domu ruszać nie chce.
Myślałam że nie będę miała roboty a od rana coś się działo ale i w pracy i na forum
A co do różu to ja uwielbiam ale nie do przesady, mówią że mi pasuje bo mam ciemne długie włosy i róż pasuje. Najczęściej mam sweter lub bluzkę.inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Inesko ty to taki spóźniony prezent dla męża na rocznicę dałaś
tak se pomyślałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 20:55
inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:Witaj Aisab... nno no 22 to chyba pomyliłaś forum aaa i zabierz ze sobą Bursztyna bo ona ma 19
hahah test niezły pocieszny
Ale tak szczerze mówiąc to chyba nie chciałabym się cofnąć w czasie, bo nie raz nie dwa wesoło nie byłomalgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Boziu, do ktorej restauracji idziecie zeby uczcic ten podwojnie radosny dzien?
malgos741, inessa, bliska77, EwaT, Parka lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:Jak u was z pogodą bo u mnie leje cały dzień i wieje aż się z domu ruszać nie chce.
Myślałam że nie będę miała roboty a od rana coś się działo ale i w pracy i na forum
A co do różu to ja uwielbiam ale nie do przesady, mówią że mi pasuje bo mam ciemne długie włosy i róż pasuje. Najczęściej mam sweter lub bluzkę.malgos741, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia piękny ten twój suwaczek
no to teraz możesz jeść za dwoje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 21:01
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Basia buziki robisz przez naciśnięcie dwukropka pózniej minusa no i nawiasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 21:02
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Reni wrote:Witaj Aisab... nno no 22 to chyba pomyliłaś forum aaa i zabierz ze sobą Bursztyna bo ona ma 19
hahah test niezły pocieszny
Mi też wyszło 19.... Hmmmm...... Jeszcze raz iść na studia? Nie chce....
inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:Bozia piękny ten twój suwaczek
no to teraz możesz jeść za dwoje
swoją drogą to ciekawe - od 3 dni zajadam się wciąż mandarynkami - może przypadek, ale ja takich napadów na owoce nie miewam...podobnie było kiedyś - cała ciąża wciąż mandarynki i woda mineralna..Niuta, inessa, Aisab, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witaj Aisab
jak sama widzisz, u nas zawsze bardzo dużo się dzieje
Tobie też sie uda
Witaj Aga , mam nadzieję , wydaje mi się że tym wirusem zarażacie , to może i ja się załapię :-bliska77, EwaT, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tia...i zacznie się hodowanie tłuszczydła - mowy nie ma - od jutra tylko woda i chleb...
swoją drogą to ciekawe - od 3 dni zajadam się wciąż mandarynkami - może przypadek, ale ja takich napadów na owoce nie miewam...podobnie było kiedyś - cała ciąża wciąż mandarynki i woda mineralna..
ja jadłam cały czas jabłka poza tym raczej nie miałam zachcianek
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:tia...i zacznie się hodowanie tłuszczydła - mowy nie ma - od jutra tylko woda i chleb...
swoją drogą to ciekawe - od 3 dni zajadam się wciąż mandarynkami - może przypadek, ale ja takich napadów na owoce nie miewam...podobnie było kiedyś - cała ciąża wciąż mandarynki i woda mineralna..inessa lubi tę wiadomość