35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra dziewczyny idę spać bo jutro rano do roboty odezwę się po pracy. :-*
inessa, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:Boziu, zastanawiam sie jak na suwaczkach jest liczony czas ciazy? Dlaczego jest napisane w 4 tyg, skoro w ciazy nie jestes dluzej niz 13 dni
to nawet nie sa 2 tyg...
polarmiś, bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:i kelnerkom dupy widac takie maja krotkie spodenki
Do Rynku, tam romantyczniejbardzo fajne dziewczyny :)Do Rynku już nie dojdziemy - Hobbit trwa ok. 3 godziny - będzie już dosyć późno. Zarezerwowałam stolik na górze - tam spokojnie i przytulnie
Mango lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:tak - i mają podkolanówki
bardzo fajne dziewczyny :)Do Rynku już nie dojdziemy - Hobbit trwa ok. 3 godziny - będzie już dosyć późno. Zarezerwowałam stolik na górze - tam spokojnie i przytulnie
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:i kelnerkom dupy widac takie maja krotkie spodenki
Do Rynku, tam romantyczniej
W Krakowie uwielbiam korsykanska Paese - cielecina z sosem z tunczyka ekstra.
Z Korsyka ma raczej niewiele wspolnego, ale zawsze trzymaja poziom. Kiedys sie usmialam jak w polecanych potrawach byl chlodnik litewski.
A w ogole to ja kocham KrakowBursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie już pewnie śpią, a ja dopiero teraz Was czytam a tu takie wieści!
Bozia - gratulacje!
Inessa - tak trzymaj!
Bozia ten Twój wykres daje mi nadzieję, bo moje wyglądają podobnie i nie są książkowe.
Dziś na partyzanta nie było szans, bo w w pracy taki zajob, a na dodatek cały dzień na przeciwbólowych. Ta wredna małpa@ wyjątkowo w tym miesiącu daje mi się we znaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 23:57
grosza, bliska77, DAGI, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej hej!
jak nasze ciężarówki?
ja spać nie mogłam myśląc o Was
trzymam mocno kciuki
jakoś ożyły moje własne marzenia i dobrze mi z tym
teraz tylko pozytywny test i utrzymana ciąża
zbieramy się na basen
bawcie się dobrze weekendowosamira, Bursztyn, bliska77, Simba, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Babeczki
Dzis mam kurs caly dzien, jutro tez, ciezkie dwa dni mnie czekaja.
Wczorajszy dzien byl bardzo emocjonujacy, mam nadzieje ze dzisiejszy tez taki bedzie:)
Moj maz wrocil, zdazylismy sie juz poklocic, czyli wszystko w normie, najprawdopodobniej niedlugo wyjedzie znowu do Arabii Saud., i dobrze, arrivederci
bliska77, inessa, Niuta, malgos741, Myszonek, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie dziewczyny
Jak sie czuja nasze nowe zafasolkowane Inessa i Bozia?
Ja zaczynam nieco swirowac w oczekiwaniu na wyniki testow ale to chyba normalne....
Milego dnia babeczkibliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, jak sie poklociliscie to teraz czas na intensywne godzenie sie
, nie wnikam o co poszlo ale czasem naprawde nie warto sie klocic ale wem, ze latwo sie mowi.
Co do moich obaw, mam nadzieje, ze bedzie ok, z corka tez mialam badania prenatalne i tez sie denerwowalam ale jakos wszystko bylo latwiejsze, chyba czlowiek byl mniej swiadomy...Bursztyn, samira, inessa, grosza, Lucky lubią tę wiadomość
-
BOZIA- ale czad...wielkie gratulacje kochana..ale prezent czekam M. Ja miałam dokładnie 4 lata temu w kwietniu taki problem- imieniny M i dzień przed jego imieninami miałam II krechy
bliska77, inessa, malgos741, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny