35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobra dziewczyny idę spać bo jutro rano do roboty odezwę się po pracy. :-*
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bo ciąża liczona jest od pierwszego ostatniej @. Tak to już właśnie głupkowato jest ułożone - zapewne dlatego, że normalnie to niewiele kobiet może się pochwalić prowadzonymi wykresami i nie wiadomo kiedy była owulka. @ jest pewna - dlatego tak się liczyBursztyn wrote:Boziu, zastanawiam sie jak na suwaczkach jest liczony czas ciazy? Dlaczego jest napisane w 4 tyg, skoro w ciazy nie jestes dluzej niz 13 dni
to nawet nie sa 2 tyg...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak - i mają podkolanówkiBursztyn wrote:i kelnerkom dupy widac takie maja krotkie spodenki

Do Rynku, tam romantyczniej
bardzo fajne dziewczyny :)Do Rynku już nie dojdziemy - Hobbit trwa ok. 3 godziny - będzie już dosyć późno. Zarezerwowałam stolik na górze - tam spokojnie i przytulnie
Mango lubi tę wiadomość
-
nooo dooobraaa.....Bozia3 wrote:tak - i mają podkolanówki
bardzo fajne dziewczyny :)Do Rynku już nie dojdziemy - Hobbit trwa ok. 3 godziny - będzie już dosyć późno. Zarezerwowałam stolik na górze - tam spokojnie i przytulnie 

Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:i kelnerkom dupy widac takie maja krotkie spodenki

Do Rynku, tam romantyczniej
W Krakowie uwielbiam korsykanska Paese - cielecina z sosem z tunczyka ekstra.
Z Korsyka ma raczej niewiele wspolnego, ale zawsze trzymaja poziom. Kiedys sie usmialam jak w polecanych potrawach byl chlodnik litewski.
A w ogole to ja kocham Krakow
Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wszystkie już pewnie śpią, a ja dopiero teraz Was czytam a tu takie wieści!
Bozia - gratulacje!
Inessa - tak trzymaj!
Bozia ten Twój wykres daje mi nadzieję, bo moje wyglądają podobnie i nie są książkowe.
Dziś na partyzanta nie było szans, bo w w pracy taki zajob, a na dodatek cały dzień na przeciwbólowych. Ta wredna małpa@ wyjątkowo w tym miesiącu daje mi się we znaki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 stycznia 2014, 23:57
grosza, nick nieaktualny, DAGI, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej hej!
jak nasze ciężarówki?
ja spać nie mogłam myśląc o Was
trzymam mocno kciuki
jakoś ożyły moje własne marzenia i dobrze mi z tym
teraz tylko pozytywny test i utrzymana ciąża
zbieramy się na basen
bawcie się dobrze weekendowo
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny

Jak sie czuja nasze nowe zafasolkowane Inessa i Bozia?
Ja zaczynam nieco swirowac w oczekiwaniu na wyniki testow ale to chyba normalne....
Milego dnia babeczki
Bursztyn, nick nieaktualny, Iwone, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Babeczki
Dzis mam kurs caly dzien, jutro tez, ciezkie dwa dni mnie czekaja.
Wczorajszy dzien byl bardzo emocjonujacy, mam nadzieje ze dzisiejszy tez taki bedzie:)
Moj maz wrocil, zdazylismy sie juz poklocic, czyli wszystko w normie, najprawdopodobniej niedlugo wyjedzie znowu do Arabii Saud., i dobrze, arrivederci
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, malgos741, Myszonek, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
czesc Agus, pewnie ze to normalne. Wierze jednak ze bedzie wszystko dobrzeagafbh wrote:Witajcie dziewczyny

Jak sie czuja nasze nowe zafasolkowane Inessa i Bozia?
Ja zaczynam nieco swirowac w oczekiwaniu na wyniki testow ale to chyba normalne....
Milego dnia babeczki
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, jak sie poklociliscie to teraz czas na intensywne godzenie sie
, nie wnikam o co poszlo ale czasem naprawde nie warto sie klocic ale wem, ze latwo sie mowi.
Co do moich obaw, mam nadzieje, ze bedzie ok, z corka tez mialam badania prenatalne i tez sie denerwowalam ale jakos wszystko bylo latwiejsze, chyba czlowiek byl mniej swiadomy...
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza, Lucky lubią tę wiadomość
-
BOZIA- ale czad...wielkie gratulacje kochana..ale prezent czekam M. Ja miałam dokładnie 4 lata temu w kwietniu taki problem- imieniny M i dzień przed jego imieninami miałam II krechy
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny