X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, zamelduj co i jak :-)

inessa, Lucky lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ciekawa jestem czy Bozia wytrzymala? Ja bym nie dala rady!
    ja bym dala rade tylko stalabym sie nagle bardzo mila, i to wzbudziloby w nim podejrzenia...ze cos sie dzieje, ale chyba nie wpadl by na pomysl ze TO :)

Simba, bliska77, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - dałam radę, ale inną taktyką niż Bursztynek. Zupełnie się odseparowałam - siedziałam z laptopem tłumacząc, że źle się czuję i poszłam spać przed nim...;). Nie chciałam go do siebie w żaden sposób bliski dopuścić - bo wtedy bym pękła..a tak to się udało. Dziś rano wszystko ładnie zapakowałam, on śpi, a ja nie mogę spać od 4.00. :)

samira, bliska77, polarmiś, mysza1975, inessa, EwaT, Iwone, malgos741, Mango, grosza, Lucky, Reni, Panda, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz w kwestii testów. Poszłam wczoraj do apteki i kupiłam pre test płytkowy - taki ładny, porządny w folijce z pipetką i naczyniem na mocz - jak prezent to prezent...;). Został mi też jeszcze jeden ten z allegro (też płytkowy).
    Rano zsikałam jeden i drugi. Ten z apteki - dosłownie cień cienia - bladzioch niemiłosierny. Ten z allegro (wczorajszy bladzioch) - dziś wyraźna druga krecha - nie taka, jak kontrolna, ale jednak dużo lepiej widoczna.
    Nasunęły mi się dwa wnioski - testy z allegro od odpowiednich sprzedawców są czulsze, niż te z apteki i tu z czystym sercem polecam zakup u tego sprzedawcy: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20927758
    I ciążowe i owulacyjne są bardzo wyraźne i dobrej jakości
    I drugi wniosek - czy w krwi jest większe stężenie hormonu niż w moczu? Przecież wynik ponad 100 powinien pokazać na testach grubą krechę, skoro wykrywają od 20...coś tu mi nie gra..

bliska77, polarmiś, inessa, samira, malgos741, Mango, grosza, Lucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie też na wpis pod moim wykresem niejakiej calines - ludzie są dziwni, nie dość, że nie zna nas...to jeszcze jakieś banialuki wypisuje nie wiadomo w sumie po co....

bliska77, Simba, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze raz dziękuję wszystkim za miłe słowa - oby wszystko się utrzymało jak trzeba...bo inaczej prezent okaże się wtopą życia...

Simba, bliska77, inessa, EwaT, Iwone, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, pieknie sie spisalas :-)
    Co do komentarza, uwazam, ze nie warto nawet w zaden sposob odnosic sie do takich komentarzy, nie wiem, moze laska chciala zaistniec, nic sie nie martw, bedzie dobrze, glowa do gory, dzisiejszy dzien nalezy do Was :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 10:07

inessa, samira, grosza, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zobaczcie też na wpis pod moim wykresem niejakiej calines - ludzie są dziwni, nie dość, że nie zna nas...to jeszcze jakieś banialuki wypisuje nie wiadomo w sumie po co....
    też to widziałam - może za kumplowała się z Bozia-ileś tam (bo była taka) a tamta zniknęła i teraz pojawiła się w ciąży. Usuń ją.

Dzielna jesteś - odseparowanie to dobry sposób.

Z tymi testami tak jest. Najważniejsze że Bata jest dobra. Będziesz ją jeszcze powtarzała aby sprawdzić przyrost?

inessa, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak - sprawdzę może w poniedziałek. Do lekarki wybiorę się za półtora tygodnia, wcześniej nie ma sensu - chyba, że zacznę plamić, to wtedy lecę od razu

bliska77, inessa, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam jestem tu pierwszy raz wiec poruszam sie troche jak we mgle jestem mama chlopca 12letniego i od kilku miesiecy staram sie o drugie dziecko jak widac bezskutecznie.Mam stwierdzone PCOS i jestem po przebytej klinowej resekcji jajnikow w 2000r ktora dala mi synka...:).Jest tu jakas staraczka w moim wieku tak kolo35r.ż z małopolski????
    ????? Pozdrawiam serdecznie :)

polarmiś, Dorka71, Parka, inessa, Iwone, malgos741, grosza, Lucky, gosia7122, Andzia33, magdab lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia gratuluję nie zaglądam do Was tak często jak bym chciała na telefonie czytam prawie codziennie ale mam zaległości a dziś odpaliłam kompa a tu taka niespodzianka z całego serca gratuluję i trzymam kciuki za wszystkie zaciążone na tym wątku i te co się starają życzę zielonej kropki.
    Witam nową koleżankę.
    Inessko jak tam się czujesz ?
    Bozia a jak Ty się czujesz wiem że na obiawy jakieś bardziej ciążowe to jeszcz trochę
    Aga badania napewno wyjdą dobrze
    Pozdrawiam Wszystkie laseczki

bliska77, caffe, inessa, samira, malgos741, Mango, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu nie zakładaj najgorszego a do lekarza wybierz się najlepiej tak około 8 tygodnia to wtedy widać już serduszko ale ja tylko tak mówię ale sama byłam już w 5 tyg bo nie wytrzymałam presji

Bozia3 wrote:
    Tak - sprawdzę może w poniedziałek. Do lekarki wybiorę się za półtora tygodnia, wcześniej nie ma sensu - chyba, że zacznę plamić, to wtedy lecę od razu

bliska77, caffe, inessa, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i tak właśnie wygląda moje pisanie z Wami jak zwykle piszę sama ze sobą
    Caffe co tam u Ciebie ?

Dorka71, bliska77, caffe, inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka refleksja: jak się tu "wprowadziłam", to rządziła aga, angela, inessa i bursztyn. Chwilkę później reni i bozia (wspominam najbardziej aktywne ;) )jedna już urodziła a trzy są w ciąży...wnioski: pierwszy i ostatni raz uciekłam z forum!!!!!!!!!!!!!!!i teraz co? od nowa zbierac punkty? błagam darujcie mi i zaliczcie poprzedni czas pracy!!!!

bliska77, mysza1975, Parka, caffe, polarmiś, MoniaT, kapturnica, inessa, samira, Simba, malgos741, Mango, Lucky, Reni, Bursztyn, Olena, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, punktow masz cale mnostwo i wszystkie przesylamy wiruski ciazowe :-)
    Monia, dzieki za pocieszenie, tez tak sobie tlumacze, ze bedzie ok :-)
    Witam nowa staraczke :-)

Parka, caffe, MoniaT, inessa, malgos741, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    taka refleksja: jak się tu "wprowadziłam", to rządziła aga, angela, inessa i bursztyn. Chwilkę później reni i bozia (wspominam najbardziej aktywne ;) )jedna już urodziła a trzy są w ciąży...wnioski: pierwszy i ostatni raz uciekłam z forum!!!!!!!!!!!!!!!i teraz co? od nowa zbierac punkty? błagam darujcie mi i zaliczcie poprzedni czas pracy!!!!

Magia ovufriend działa!
    Ile polubień trzeba uzbierać żeby zaciążyć? ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 11:32

bliska77, Parka, MoniaT, inessa, Niuta, Viv78, Simba, malgos741, Mango, Lucky, Reni, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, kazdej sie uda, predzej czy pozniej u kazdej zagosci dzieciatko :-)

Parka, MoniaT, inessa, malgos741, Mango, Lucky, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Magia ovufriend działa!
    Ile polubień trzeba uzbierać żeby zaciążyć? ;-)
    Magia dziala dziala a polubienia to rzecz wtorna ;-)

MoniaT, inessa, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia jakiego żelu używałaś ;)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 11:34

MoniaT, inessa, Mango, Lucky lubią tę wiadomość

• MoniaT Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ja też tak myslę

bliska77, inessa, Lucky lubią tę wiadomość

klz9cwa175lwe78n.png
‹‹ 2092 2093 2094 2095 2096 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ