35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aisab wrote:Małgos a ty jak długo się starasz?
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:jakieś 3,5-4 lata trafiłam pierw do lekarza na nfz no i zmarnowałam prawie 2 lata i zmieniłam na prywatnego w ciągu dwóch tygodni wiedziałam co mi jest.
Ja tak jak pisałam to od czerwca , duuuuuużo wcześnie planowałam się ty zajać tak na całego ale zawsze bardziej lub mniej waźne sprawy wyskakiwały i tak latka sobie leciałymalgos741, inessa, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Aisab - tak z czystej ciekawości - jak długo nas podglądasz...pytam, bo jestem ciekawa na ile nowe osoby znają nas tu w momencie ujawnienia się
Boziu tak na całego zaczęłam w swieta , złapało mnie grypsko to miałam trochę czasu na neta , to siedziałam i czytałam sobie. Czekałam z napięciem na informacje o fasolce i cieszyłam się z każdej razem z Wamisamira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
o zachciankach w ciąży wypowiadać się nie będę bo nie byłam
ale na pewno żałować sobie nie będęinessa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Aisab wrote:Boziu tak na całego zaczęłam w swieta , złapało mnie grypsko to miałam trochę czasu na neta , to siedziałam i czytałam sobie. Czekałam z napięciem na informacje o fasolce i cieszyłam się z każdej razem z Wami
myślałam, że to się jakoś tygodniami ciągnie..
malgos741, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
a z tych wczesno wczesnych objawach u mnie - to nie mam prawie żadnych - tylko ze 2 razy (dziś np.) paliły mnie policzki i czuję się jakbym była przeziębiona - łamie mnie w kościach itp..
polarmiś, malgos741, inessa, bliska77, Parka, grosza lubią tę wiadomość
-
to teraz Bozia uważaj na siebie i maleństwo... jejku jak ja się cieszę że ci się udało
inessa, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Aisab wrote:e nie , aż taka wstydliwa nie jestem , co prawda kiedyś miałam większe opory z "uzewnętrznianiem " się ale to minęło
inessa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:to teraz Bozia uważaj na siebie i maleństwo... jejku jak ja się cieszę że ci się udało
i ja się ciesze , bo jak poszłam do gina - poleconego- że niby dobry i w ogóle to trochę był zaskoczony że ja w tym wieku chce mieć jeszcze dziecko , trochę mnie zbił z tropu, ale poszłam do innego i ten niczemu się nie dziwił tylko zlecił badania i uprzedził ,że może być trudniejmalgos741, inessa, bliska77, Parka, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiara najważniejsza coraz więcej na forum dziewczyn zaciążonych
inessa lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Bozia3 wrote:myślałam o Taco na Poselskiej, ale stwierdziliśmy, że wcześniej pójdziemy na Hobbita, albo na Nimfomankę do kina - więc chyba galeria Kazimierz i restauracja amerykańska Jeff's - tylko, że tam porcje końskie...
Do Rynku, tam romantyczniejmalgos741, inessa, Simba lubią tę wiadomość