X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • sjoanka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadchodzi - co prawda temperatura tak bardzo nie spadla (dzisiaj 36,64) i tylko plamienie na razie - ale nie czuje sie w ciazy. ;)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ostatnio do was zagladalam pewnie tak z tydzien temu albo poltora czyli jakies milion stron temu. ;)
    Ze Caffe w ciazy to wiem.

Wszystkim zaciazonym ktorym jeszcze nie gratulowalam - gratuluje!!!

inessa, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagi na pewno nic złego
    a spać ci się chce bo organizm osłabiony krwawieniem ( magnez polecam )
    daj znać po wizycie co i jak :)
    DAGI wrote:
    BOZIA-liczyłam,że coś juz bedziesz wiedzieć...
    A ja mam dziś wizytę po 18..boje sie, bo mam dalej mocne krwawienia-12dc a do ego od nocy okropne bóle brzucha, brzuch mam jak w 1dc, nie mogę do dotknąć, bo boli, jest twardy. Wczoraj spałam od 13 do...dziś do 7 i nie mogłam wstać do pracy.
    Boje się,że o coś złego

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Mango Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Ewo ja teorię znam, ja wiem że trzeba wyluzować i odpuścić i nie emocjonować się, no ale jak to do cholery zrobić, jak po prostu ogromnie mi zależy nie umiem się oszukiwać i udawać że 'już nie'
    Będzie mi zależało do końca życia
    zawsze już będę żałować że nie wpadłam jako nastolatka a potem już nie rodziłam co 2 lata żeby mieć gromadkę, no kocham dzieci i chciałabym mieć ich pięcioro. Los tak pokierował moim życiem, że niedawno znalazłam ojca dla moich dzieci. Teraz czekam aż los się uśmiechnie do nas po raz kolejny

słowa 'wyluzuj', 'odpuść' działają na mnie jak płachta na byka
    Lucky mam dokładnie to samo - uwielbiam dzieci, chce je mieć, a faceta "odpowiedniego" znalazłam trochę późno, ale najważniejsze, że jest ;)
    Musimy walczyć o swoje szczęście - choć łatwo nie jest :( Najgorszy ten lęk :(

inessa, sjoanka, Iwone, Olena, bliska77, samira, malgos741, mysza1975, Lucky, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Ewo ja teorię znam, ja wiem że trzeba wyluzować i odpuścić i nie emocjonować się, no ale jak to do cholery zrobić, jak po prostu ogromnie mi zależy nie umiem się oszukiwać i udawać że 'już nie'
    Będzie mi zależało do końca życia
    zawsze już będę żałować że nie wpadłam jako nastolatka a potem już nie rodziłam co 2 lata żeby mieć gromadkę, no kocham dzieci i chciałabym mieć ich pięcioro. Los tak pokierował moim życiem, że niedawno znalazłam ojca dla moich dzieci. Teraz czekam aż los się uśmiechnie do nas po raz kolejny

słowa 'wyluzuj', 'odpuść' działają na mnie jak płachta na byka

Lucky, żal mi jest Ciebie, naprawdę <3 . A to z tego powodu, że przeżywasz (co jest zrozumiałe) to, że Ci się nie udaje zajść w ciążę, a Twój facet, przynajmniej tak pisałaś, robi focha na samo wspomnienie o wykonaniu przez niego badań. To jest strasznie niesprawiedliwe.
    Bo może przykre będzie to co napiszę teraz, ale może on nie może mieć dzieci, a Ty teraz nie mając tej wiedzy strasznie się denerwujesz i moim zdaniem spada Twoja samoocena. Byłoby to wielkie nieszczęście dla Ciebie, ale przynajmniej wiedziałabyś na czym stoisz, bądź w przypadku stwierdzonych problemów można by było w jakiś inny sposób zadziałać żeby osiągnąć cel.

Wydaje mi się, że powinniście poważnie porozmawiać i coś ustalić w tej kwestii.

bliska77, Simba, EwaT, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny - jest dobrze

beta-HCG 573 mIU/ml

Iwone, Olena, inessa, Myszonek, paszczakin, grosza, Pusurek, Alis, Mango, bliska77, samira, Simba, malgos741, Parka, MoniaT, EwaT, mysza1975, Viv78, Panda, Lucky, Aisab, gosia7122, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziewczyny - jest dobrze

beta-HCG 573 mIU/ml
    hura :)

inessa, Mango lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziewczyny - jest dobrze

beta-HCG 573 mIU/ml
    Boziu cieszę się że beta rośnie. Tak trzymaj :)

inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Lucky mam dokładnie to samo - uwielbiam dzieci, chce je mieć, a faceta "odpowiedniego" znalazłam trochę późno, ale najważniejsze, że jest ;)

Mam taką samą sytuację. Odpowiedni facet znalazł sie po latach. Różnie się życie układa. Emocje Lucky takie jak u Ciebie. Czy wogóle się uda...

Iwone, inessa, Mango, bliska77, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:

Ty to najpierw wpierdol dostaniesz, z płaczem i bolącym doopskiem pobiegniesz do lekarza zrobić to co już dawno powinnaś, a potem zajdziesz w ciążę, obiecuję :P

inessa, Mango, bliska77, malgos741, Viv78, Lucky, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O bozia - gratulacje!
    Cos duzo zaciazylo jak mnie nie bylo. ;)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu super bardzo sie ciesze :)

Bozia3, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziewczyny - jest dobrze

beta-HCG 573 mIU/ml

:) i tak ma być :) super :)

inessa, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia zajebiscie:-)

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, oby tak dalej :)

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ty to najpierw wpierdol dostaniesz, z płaczem i bolącym doopskiem pobiegniesz do lekarza zrobić to co już dawno powinnaś, a potem zajdziesz w ciążę, obiecuję :P
    Caffe, ale ja wiem co mi powie :( Każe się pociąć :( Nigdy jeszcze nie byłam w szpitalu i ... Boję się ... tyle :( Liczę na cud :(
    Moje szczęście, że mieszkasz daleko i jesteś w ciąży ;)

Iwone, bliska77, samira, caffe, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango - sorki, ale to trochę niepoważne. Boisz się zabiegu, który dał by Ci szansę na dziecko - z tego powodu, że nigdy nie byłaś w szpitalu...a poród to rzeźnia, która jest dużo trudniejsza, niż nie jeded zabieg.. - to jak chcesz to znieść?

Iwone, bliska77, grosza, samira, caffe, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Caffe, ale ja wiem co mi powie :( Każe się pociąć :( Nigdy jeszcze nie byłam w szpitalu i ... Boję się ... tyle :( Liczę na cud :(
    Moje szczęście, że mieszkasz daleko i jesteś w ciąży ;)

Mango,ale cuda to tylko w bajkach się zdarzają :)

Iwone, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze zabrac glos i ja:
    Po pierwsze, Bozia zarabiscie, bedzie dobrze :-)
    Po drugie, Lucky wspolczuje szczerze, nie jestem w stanie zrozumiec faceta ktory chce miec dziecko ale w tym kierunku nic nie robi, to przeciez podstawa badania kobiety i faceta, moj na szczescie nie mial nic przeci, zalezalo mu tak ja mi i robilismy wszystko co w naszej mocy zeby zrobic chociaz krok do przodu i po trzecie to i Mango sie tyczy, przepraszam,mze jestem szczera i dosadna ale kuzwa na co czekasz?

Iwone, samira, caffe, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny litości :( Wiem, wiem, ...macie racje.

bliska77, Iwone, caffe lubią tę wiadomość

‹‹ 2106 2107 2108 2109 2110 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ