35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ostatnio do was zagladalam pewnie tak z tydzien temu albo poltora czyli jakies milion stron temu.
Ze Caffe w ciazy to wiem.
Wszystkim zaciazonym ktorym jeszcze nie gratulowalam - gratuluje!!!inessa, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dagi na pewno nic złego
a spać ci się chce bo organizm osłabiony krwawieniem ( magnez polecam )
daj znać po wizycie co i jak
DAGI wrote:BOZIA-liczyłam,że coś juz bedziesz wiedzieć...
A ja mam dziś wizytę po 18..boje sie, bo mam dalej mocne krwawienia-12dc a do ego od nocy okropne bóle brzucha, brzuch mam jak w 1dc, nie mogę do dotknąć, bo boli, jest twardy. Wczoraj spałam od 13 do...dziś do 7 i nie mogłam wstać do pracy.
Boje się,że o coś złegoinessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Ewo ja teorię znam, ja wiem że trzeba wyluzować i odpuścić i nie emocjonować się, no ale jak to do cholery zrobić, jak po prostu ogromnie mi zależy nie umiem się oszukiwać i udawać że 'już nie'
Będzie mi zależało do końca życia
zawsze już będę żałować że nie wpadłam jako nastolatka a potem już nie rodziłam co 2 lata żeby mieć gromadkę, no kocham dzieci i chciałabym mieć ich pięcioro. Los tak pokierował moim życiem, że niedawno znalazłam ojca dla moich dzieci. Teraz czekam aż los się uśmiechnie do nas po raz kolejny
słowa 'wyluzuj', 'odpuść' działają na mnie jak płachta na byka
Musimy walczyć o swoje szczęście - choć łatwo nie jestNajgorszy ten lęk
inessa, sjoanka, Iwone, Olena, bliska77, samira, malgos741, mysza1975, Lucky, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Lucky wrote:Ewo ja teorię znam, ja wiem że trzeba wyluzować i odpuścić i nie emocjonować się, no ale jak to do cholery zrobić, jak po prostu ogromnie mi zależy nie umiem się oszukiwać i udawać że 'już nie'
Będzie mi zależało do końca życia
zawsze już będę żałować że nie wpadłam jako nastolatka a potem już nie rodziłam co 2 lata żeby mieć gromadkę, no kocham dzieci i chciałabym mieć ich pięcioro. Los tak pokierował moim życiem, że niedawno znalazłam ojca dla moich dzieci. Teraz czekam aż los się uśmiechnie do nas po raz kolejny
słowa 'wyluzuj', 'odpuść' działają na mnie jak płachta na byka
Lucky, żal mi jest Ciebie, naprawdę. A to z tego powodu, że przeżywasz (co jest zrozumiałe) to, że Ci się nie udaje zajść w ciążę, a Twój facet, przynajmniej tak pisałaś, robi focha na samo wspomnienie o wykonaniu przez niego badań. To jest strasznie niesprawiedliwe.
Bo może przykre będzie to co napiszę teraz, ale może on nie może mieć dzieci, a Ty teraz nie mając tej wiedzy strasznie się denerwujesz i moim zdaniem spada Twoja samoocena. Byłoby to wielkie nieszczęście dla Ciebie, ale przynajmniej wiedziałabyś na czym stoisz, bądź w przypadku stwierdzonych problemów można by było w jakiś inny sposób zadziałać żeby osiągnąć cel.
Wydaje mi się, że powinniście poważnie porozmawiać i coś ustalić w tej kwestii.bliska77, Simba, EwaT, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny - jest dobrze
beta-HCG 573 mIU/mlIwone, Olena, inessa, Myszonek, paszczakin, grosza, Pusurek, Alis, Mango, bliska77, samira, Simba, malgos741, Parka, MoniaT, EwaT, mysza1975, Viv78, Panda, Lucky, Aisab, gosia7122, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Lucky mam dokładnie to samo - uwielbiam dzieci, chce je mieć, a faceta "odpowiedniego" znalazłam trochę późno, ale najważniejsze, że jest
Musimy walczyć o swoje szczęście - choć łatwo nie jestNajgorszy ten lęk
Mam taką samą sytuację. Odpowiedni facet znalazł sie po latach. Różnie się życie układa. Emocje Lucky takie jak u Ciebie. Czy wogóle się uda...Iwone, inessa, Mango, bliska77, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Musimy walczyć o swoje szczęście - choć łatwo nie jest
Najgorszy ten lęk
Ty to najpierw wpierdol dostaniesz, z płaczem i bolącym doopskiem pobiegniesz do lekarza zrobić to co już dawno powinnaś, a potem zajdziesz w ciążę, obiecujęinessa, Mango, bliska77, malgos741, Viv78, Lucky, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Ty to najpierw wpierdol dostaniesz, z płaczem i bolącym doopskiem pobiegniesz do lekarza zrobić to co już dawno powinnaś, a potem zajdziesz w ciążę, obiecuję
Każe się pociąć
Nigdy jeszcze nie byłam w szpitalu i ... Boję się ... tyle
Liczę na cud
Moje szczęście, że mieszkasz daleko i jesteś w ciążyIwone, bliska77, samira, caffe, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango - sorki, ale to trochę niepoważne. Boisz się zabiegu, który dał by Ci szansę na dziecko - z tego powodu, że nigdy nie byłaś w szpitalu...a poród to rzeźnia, która jest dużo trudniejsza, niż nie jeded zabieg.. - to jak chcesz to znieść?
Iwone, bliska77, grosza, samira, caffe, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Caffe, ale ja wiem co mi powie
Każe się pociąć
Nigdy jeszcze nie byłam w szpitalu i ... Boję się ... tyle
Liczę na cud
Moje szczęście, że mieszkasz daleko i jesteś w ciąży
Mango,ale cuda to tylko w bajkach się zdarzająIwone, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusze zabrac glos i ja:
Po pierwsze, Bozia zarabiscie, bedzie dobrze
Po drugie, Lucky wspolczuje szczerze, nie jestem w stanie zrozumiec faceta ktory chce miec dziecko ale w tym kierunku nic nie robi, to przeciez podstawa badania kobiety i faceta, moj na szczescie nie mial nic przeci, zalezalo mu tak ja mi i robilismy wszystko co w naszej mocy zeby zrobic chociaz krok do przodu i po trzecie to i Mango sie tyczy, przepraszam,mze jestem szczera i dosadna ale kuzwa na co czekasz?Iwone, samira, caffe, malgos741, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość