35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem racjonalistka, ale lubie pomarzyc i lubie wierzyc, ze jest jeszcze cos takiego jak przypadek, zbieg okolicznosci, cos niezaleznego ode mnie. Zbyt twarde stanie na ziemi uwiera.
Czesc BabeczkiMyszonek, inessa, samira, Mango, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jestem racjonalistka, ale lubie pomarzyc i lubie wierzyc, ze jest jeszcze cos takiego jak przypadek, zbieg okolicznosci, cos niezaleznego ode mnie. Zbyt twarde stanie na ziemi uwiera.
Czesc Babeczki
wg mnie niesprawiedliwym by było gdyby coś niezaleznego od ciebie decydowało czy masz mieć dzieci czy nieLucky lubi tę wiadomość
-
Wedlug mnie nie mozna oczekiwac sprawiedliwosci od zycia.
Nie mowie tutaj o wierze. Owszem przy staraniach o dziecko, nalezy zrobic wszystko co w naszej i medycznej mocy. Ale powiedziec, ze czlowiek sam kieruje swoim losem - nie zgadzam sie. To rownoznaczne z powiedzeniem ze masz wplyw na trzesienia ziemi, huragany etc. Czasem robimy wszystko co w naszej mocy a nie wychodzi. Z naszej winy? Nie sadze. I nie chodzi mi o predestynacje czy sily nadprzyrodzone, czy - slowo ktorego nie uznajesz - Boga.samira, Pusurek, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam Dziewczyny,
Chciałam się przywitać i trochę zmienić nastrój na forumMam 42 lata, i właśnie zaszłam w ciążę, mój M jeszcze nie wie, przed chwilą odebrałam wyniki bety 167,80. Nie sądziłam, że będzie mi jeszcze dane być w ciąży, ma już dwóch synów 22 i 17 lat. Po latach, zdobytych doświadczeniach życiowych, nowym mężczyźnie również zapragnęłam dziecka i chyba sie udało, chyba, bo jeszcze nie dowierzam i do finału jeszcze daleko...
Pozdrawiam Wszystkie Panie i te Starające się i te z Zielonymi Fasolkami
Żanetinessa, Mango, bliska77, samira, polarmiś, mysza1975, Viv78, Alis, Parka, Iwone, Lucky, sjoanka, Olena, gosia7122, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję pięknie Inessa
Cieszę się, ale jetem jednocześnie pełna obaw
Taki paradoks, najpierw chcemy, a potem mamy wątpliwości, hehe. Z pewnością jestem Prawdziwą kobietą!DAGI, inessa, polarmiś, Parka, bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Stoje przy swoim stanowisku na temat losu czlowieka.
Wszystkie pojecia sa "stworzone" przez czlowieka (oprocz kilku stworzonych przez zwierzeta, ale to tylko w Wigilie) i wszystkie istnieja, tylko oczywiscie te dwa akurat (wina i sprawiedliwosc) to pojecia abstrakcyjne, jednak zrozumiale dzieki umowie spolecznej.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie
Mam 14 dni wolnego....
Cysta na 6 cm...Lekarka była w szoku, bo miałam cykl bezowulacyjny, brałam 10 dni 3x1 duphaston a to w 100% wyklucza cyste. Oczywiście z prawej stronie cos jeszcze było- śmiała sie,że jakby mi to wydrukowała to 99% lekarzy stwierdziłoby ciażę a to w tym wypadku są skrzepy. Kazała dużo leżeć, dała leki i we środę mam przyjsć do szpitala na dyżur na kontrolę. Jeśli dalej będzie takie krwawienie mocne- zostawi mnie w szpitalu na obserwacje.
Jutro mam zrobic bete i prolaktyne.
Czy jak mi sie wchłonie a cysta to bedzie owulacja w tym cyklu? Kiedy mogę spodziewać się @??inessa, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualnyDagi dobrze,ze poszłaś do lekarza i mam nadzieje,ze po lekach i odpoczynku ustąpi krwawienie. A co do do owulki to wiesz wielka niewiadoma ale mam nadzieje,ze ona wystapi u Ciebie. A lekarka widziałą jakis pecherzyk???
A okres ojej trudno to stwierdzić kiedy bedzie.
Przytulam mocno i sie oszczędzaj bardzo kochanabliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:własnie dzwonili z centrum medycznego, usg i test Pappa sa ok, lekarz sie pyta czy chce amniopunkcje lub test z krwi który jest wysyłany do Pragi ale kosztuje 3000zł.......no i mam problem....
EwaT, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny